Recenzie
12
Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote la pariuri Trump

Donald Trump este o figură controversată în lumea politică.În ceea ce privește pariurile, există mai multe moduri prin care unparior poate câștiga niște bani cu președintele SUA. Într-adevăr, există o mulțime deCote Trump 2024 disponibile! Dacă credeți că glumim, ar trebui să citiți acest articol despre alegerile Clinton vs Trump.

S.U.A. Ultimele alegeri prezidențiale 2024actualizate la21 decembrie 2021:

  sportsinteraction BetWay 888 Sport
Donald Trump va deveni președinte 5.00 5,00 5,00
Donald Trump Pentru a deveni președinte în 2024
5,00
Bet99
https://images.bonusuricasedepariuri.info/17933093-b601-4ab5-b0a3-f24d50286b46/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aad66e51-bb0c-47bb-b906-ca1c3fa24398/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/82f21df8-7f27-428f-a81e-bf1bdecfd06a/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Cote de destituire a lui Trump

Este greu să nu găsești „Donald Trump” și „Demitere” în aceeași propoziție.Ca recuzită, aceasta ar putea fi o iluzie, dar șansele de demitere a lui Donald Trump nu mai sunt, deoarece Trump primește o trecere de la Senat.

The Comitetul judiciar al Camerei SUA, controlat de democrați, nu a avut succes în s-a acuzat pe Donald Trump, iar acum democrații trebuie să caute viitorul. Deși acuzarea a fost eliminată de data aceasta, având în vedere ceea ce am văzut până acum, există întotdeauna șansele să apară din nou.

Există o serie de pași de urmat înainte de a se lua decizia de a demite sau nu președinte. Mai mult,chiar dacă președintelui i se va mai aduce un dosar, este posibil ca acesta să rămână în funcție.

Imagine: O defalcare a procesului de punere sub acuzare pentru Donald Trump.

Se vorbea că raportul Mueller ar fi făcut în Trump. Dar celeultimele constatări au decis că Trump va rămâne în funcție. Pentru cei care urăsc Trump, păstrați-vă banii și așteptați până la alegerile din 2020, în speranța că democrații pot nominaliza un candidat puternic care să-l înlocuiască la Casa Albă sau să se roage să apară un alt caz de demitere.

Cote de demisie a lui Trump

Casele de pariuri labet99 oferă cote pentru Trump pentru un prim mandat complet.Cu demiterea acum în afara drumului, ne uităm la alte piețe.

Legate de demiterea lui Trump sunt șansele de demisie a lui Trump, care sunt mai mici probabil să se întâmple și prin asta înțelegem aproape de zero.

Un ego uriaș, împreună cu că Trump este capabil să evite toate scandalurile aruncate asupra lui, face foarte improbabil ca el să demisioneze de bunăvoie. Totuși, legați-vă, deoarece această saga va fi de lungă durată.

Șanse ca candidatul democrat să candideze la președinție

În 30 septembrie 2019, cu Kirsten Gillibrand acum ieșită din cursă,sunt 19 candidați democrați la președinție rămânând în primare.

Spre deosebire de Cursa democrată în urmă cu patru ani, care a fost aproape între Hillary Clinton vs Bernie Sanders, cursa din 2020 este mult mai apropiată de nici un favorit clar .

Există o mână de candidați cu șanse realiste de a deveni candidatul democrat la președinție. Mai jos, discutăm despre câțiva dintre cei mai importanți concurenți.

Bernie Sanders

Omul pe care toată lumea credea că ar fi trebuit să-i reprezinte pe democrați în 2016 și, prin urmare, ar fi trebuit să-l învingă pe Donald Trump, a revenit la asta. din nou. Și este favoritul din motive evidente. Sanders a fost cercetat și mai multe scandaluri - inclusiv hărțuirea sexuală din partea angajaților săi de campanie - ar putea să-i fi luat puțin vânt. Dar susținătorii săi sunt încă turbați dar au rămas în urmă lui Joe Biden în acest grup.

Plataforma lui Sanders s-a concentrat pe Legea pentru 99,8%, care ar penaliza, în esență, pe cei superbogați, în beneficiul americanului obișnuit, încă deține o mulțime de contestații. Deși mulți sunt încă arși de eșecul lui în 2016, el ar trebui să fie totuși favoritul.

Pete Buttigieg 

Peter Paul Montgomery Buttigieg este primarul orașului South Bend, Indiana, din 2012. Recent, a crescut în popularitate pe măsură ce ne apropiem de alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii din 2020.|| |805

He is well educated having studied at Harvard University and then onto Oxford. He has proposed some excellent policy ideas and has gained a lot of attention. 

Andrew Yang 

Yang a venit de nicăieri pentru a se impune ca un concurent exterior în această cursă. Fondatorul Venture for America, o organizație nonprofit care formează antreprenori, Yang ar putea fi candidatul final al millennial-ului. Platforma sa principală este centrată pe venitul de bază universal, iar experiența sa ca antreprenor cu o mulțime de urmăritori online îl face unul pe care să-l țină evidența.

Winning Party Odds

Chiar dacă șansele încă îl indică pe Trump drept favorit considerabil pentru a câștiga alegerile din 2020, partidul câștigător este o altă problemă. În tabelul de mai jos, democrații sunt favoriți scurt la victorie, iar republicanii sunt nefavorabili.

Democrații sunt favoriți pentru a câștiga pur și simplu în virtutea numerelor. Fie că este vorba despre Bernie Sanders, Kamala Harris sau primarul Pete, casele de pariuri prevăd că va apărea un Dem. Susținând oricine, în afară de Trump, unii parii se bazează pe votul public din SUA pentru orice candidat care iese din Partidul Democrat.

Never Trumpers and MAGA's remain bitterly divided on who should lead the United States. The Anti-Trump crowd is adamant that Trump needs to go at any cost. Therefore, they may be inclined to vote for whichever Democrat emerges from the crowded field. Campaigning will get nasty.

În funcție de candidatul câștigător al partidului, șansele pentru acest pariu se vor schimba. Dacă Sanders, Harris sau un alt jucător puternic este candidat, șansele pot crește. Dar dacă apare o valoare aberantă, cotele pot scădea mai aproape de cotele par. Dacă ți plac democrații, așteaptă și vezi cum se conturează procesul de nominalizare a Dems.

Pentru susținătorii lui Trump și republicani, prețul lor a câștigat valoare de la ultima noastră actualizare. Dacă îndrăznești, se pot câștiga bani mari pe un Independent precum Bernie Sanders. Linii de partid câștigătoare pe 17 noiembrie 2021:

Cote de câștigare a partidului BetWay sportsinteraction bet99
Partidul Democrat 1,73 1,75 1,73
Partidul Republican 2,00 2,00 2,00
Partid independent 34,00 35,00 34,00
Cote Partidului Democrat Câștigă alegerile prezidențiale din SUA din 2024
1,73
Bet99

Românias can bet on US Politics 24/7 at these top online sportsbooks:

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Oferte speciale Donald Trump

  Donald Trump fiind capul de afiș internațional care este , el garantează multă atenție. Ca atare,observăm o mulțime de pariuri speciale care urmează pentru comandantul-șef.

  Mai jos veți găsi cele mai bune pariuri disponibile și toate cele mai actuale cote pentru ofertele speciale Donald Trump. Cotele speciale ale lui Donald Trump pot fi modificate.

   Donald Trump își va începe canalul TV Trump până pe 31.12.2021 cote actualizate la 17 noiembrie 2021:| ||1385

  Trump Tv sportsinteraction BetWay 888 Sport
  Da 6,00 6,00 6,00
  Trump pentru lansare Canal TV DA
  6,00
  Bet99