Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Pariuri sportive la Olimpiade - Cele mai bune pariuri la Beijing 2022

Cele mai bune site-uri de pariuri sportive la Olimpiade oferă unele dintre cele mai interesante piețe în timpul acestui eveniment special. Parțial datorită faptului că are loc doar o dată la patru ani, dar și pentru că există atât de multe sporturi diferite amestecate într-un singur eveniment. Aceasta înseamnă că pariorii pot forma pariuri cu adevărat grozave și pariuri multiple atunci când caută cele mai bune pariuri ale Olimpiadei.

  Vizualizare Toate site-urile de pariuri sportive

  Cote de pariuri olimpice

  Pentru cei care se întreabă cum să parieze pe Jocurile Olimpice din România, avemfoarte cei mai buni furnizori de pariuri sportive online| ||1110 displaying some excellent Olympics piețe de pariuri. Deși nu putem fi siguri cum vor decurge lucrurile în Japonia, cotele de pariuri la aceste case de pariuri sunt cu siguranță o indicație bună. sporturi precum

  România athletes are in with a chance of doing well in sports like Baschet șiJudo, precum și o serie de alte sporturi de top. Cotele pentru pariuri sportive la Jocurile Olimpice vor fi disponibile mai aproape de următoarele Jocuri Olimpice. Cotele au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

  Cote patinaj artistic 2021Bet99PowerPlaySports Interaction
  PatinatorTBATBATBA
  PatinatorTBATBATBA
  SkaterTBATBATBA
  SkaterTBATBA| ||1143TBA
  Cote pentru sărituri cu schiurile 2021Bet99PowerPlaySports Interaction
  #Săritorul 1TBATBATBA
  #Jumper 2TBATBATBA
  #Jumper 3TBATBATBA
  #Jumper 4TBATBATBA
  Cote la biatlon 2021Bet99PowerPlaySports Interaction
  #Concurent 1TBATBATBA|| |1180
  #Competitor 2TBATBATBA
  #Concurent 3TBATBATBA
  #Concurent 4TBATBATBA
  Cote combinate nordice 2021Bet99PowerPlaySports Interaction
  #Competitor 1TBATBATBA
  #Competitor 2TBATBATBA
  #Competitor 3TBATBATBA
  #Concurent 4TBATBATBA

  Cum să pariezi pe Jocurile Olimpice din România

  Olimpiadiile prezintă cei mai mari sportivi ai lumii, concurând la cel mai înalt nivel pentru marile premii. În timp ce unele dintre aceste evenimente sportive pot fi cu adevărat nepopulare, în timpul Jocurilor Olimpice ele atrag multă atenție din partea fanilor sportului din întreaga lume. Dar, să înțelegi cum să pariezi pe Jocurile Olimpice nu este o sarcină ușoară, așa că ne vom ajuta cititorii să facă pașii potriviți.

  Pariuri olimpice pe linie monetară

  Linia monetară, altfel cunoscută sub denumirea de pariuri directe, este cel mai popular tip de pariu pe care îl vei vedea la Jocurile Olimpice. Ca și în cazul tuturor sporturilor, pariul pe linia monetară este folosit pentru a paria pe un singur eveniment sau individual pentru a câștiga ceva. Un pariu olimpic pe linie monetară ar putea arăta cam așa:

  • SUA -140
  • Spania +145

  Imaginați-vă că aceasta este finala meciului olimpic de baschet. Pariând pe favoritul (-), ar trebui să pariezi 140 USD pentru a câștiga 100 USD. Spania nefavorabilă (+) ar însemna că pariorii ar avea 145 USD dacă pariază 100 USD. Liniile de bani nu sunt minime, ele pur și simplu furnizează rate.

  Marje de puncte pentru Jocurile Olimpice

  Pariurile cu diferențe de puncte sunt probabil una dintre liniile de pariuri mai puțin obișnuite la Jocurile Olimpice în comparație cu celelalte opțiuni. Deși acest lucru este adevărat, puteți găsi cu ușurință pariuri cu spread, dacă este ceva pe care preferați să pariați. Un exemplu în acest sens ar putea fi dacă într-un joc olimpic de hochei pe teren ca acesta:

  • Anglia +7,5 (-110)
  • Olanda -7,5 (-110)

  In this example England is the dog in the fight, meaning that you would have to win by 8 points or more in order to win the bet. A wager on Holland would be a winner if they win outright or lose by 7 points or less. The moneyline wagers are used to indicate the amount bettors will win.

  Pariuri Olimpice Over/Under

  Una dintre cele mai populare piețe când vine vorba de over/under este numărul de medalii, în general de aur, fiecare țară va câștiga odată ce Jocurile Olimpice se vor încheia. Luați de exemplu acest pariu:

  • Peste 15,5 (+110)
  • Sub 15,5 (+130)

  În Jocurile Olimpice, totalul de medalii de aur este oferit la două prețuri, în funcție de dacă credeți că vor fi peste 15,5 sau sub 15,5 medalii de aur câștigate de o anumită țară. Acesta este un pariu destul de popular în ceea ce privește futures peste/sub.

  În ceea ce privește totalurile Jocurilor Olimpice, puteți paria dacă un număr total de medalii de aur într-un cap la cap între două țări, care ar putea arăta ca:

  • China -120
  • SUA +110

  Aceasta înseamnă că pariezi pe o echipă pentru a obține cele mai multe medalii în competiție. Aceasta poate fi o modalitate mai ușoară de a paria pe over/under dacă doriți să susțineți o anumită echipă.

  Pariuri pe viitor la Olimpiade

  Olimpiadiile sunt un eveniment atât de mare și anumite sporturi nu nu Nici măcar nu au loc în afara Jocurilor Olimpice, cel puțin nu pe care poți miza. Deci, piețele futures sunt extrem de populare. Am menționat anterior că majoritatea medaliilor de aur sunt adesea o piață populară de pariuri, cu toate acestea, există multe alte piețe futures.

  • Sprintul de 100 m (Cel mai rapid om de pe pământ)
  • Sprintul de 200m| ||1280
  • The 100m Freestyle Swimming
  • Săritura în lungime

  Există piețe suplimentare care pot fi adăugate la această listă, dar depinde în mare măsură de ce pariuri sportive ești merg cu. Asigurați-vă că ați verificat ce se întâmplă astăzi la pariurile dvs. sportive preferate.

  Pariuri pentru Jocurile Olimpice

  With Olympics prop bets, also known as proposition bets, you can wager on the performances of specific athletes. Superstar Olympians like Usain Bolt will always have a range of unique betting markets that you can follow. Prop bets are excellent as well for the Olympics because you can wager on non-sports-related things, such as spectators, celebrity presence, gestures on the podium and much more.

  Pariuri live la Olimpiade

  Pariurile live la Jocurile Olimpice sunt excelente, deoarece puteți urmări acțiunea așa cum se întâmplă chiar în fața dvs. și puteți găsi câteva linii de pariuri destul de unice. Pentru cele mai populare sporturi de echipă, cum ar fi hochei pe teren, fotbal, baschet și altele, toate aceste sporturi oferă pariorilor posibilitatea de a paria pe pariuri live.

  Cele mai bune strategii de pariuri la Jocurile Olimpice

  Mulți pretind că au cele mai bune tactici când vine vorba de pariuri la Olimpiade, dar este greu să știi exact modul corect de a juca cotele. Vă sfătuim cu tărie să aruncăm o privire la câteva sfaturi mici pe care le avem pentru a face întreaga experiență mai profitabilă și, în cele din urmă, mai plăcută.

  Uită-te la forma actuală a olimpienilor

  Ca întotdeauna, înțelegerea unde se află acești sportivi în clasament vă va îmbunătăți drastic șansele de câștig. În general vorbind, de aici își obțin informațiile cei care fac cote, dar o mică cercetare de fond poate contribui în mare măsură la îmbunătățirea valorii oricărei mize pe care o plasați la Jocurile Olimpice.

  Line shopping

  Once you know the wager you want to make, we’d strongly recommend that you start looking around various sportsbooks to find the best possible odds. This doesn’t just mean going to the biggest bookmakers, but following the recommended ones and looking to see which has the most value in the odds.

  Gestionarea bankroll-ului

  Ce înseamnă asta. ? Ei bine, managementul bankroll-ului este pur și simplu conceptul de a vă asigura că nu vă aruncați banii. Ține evidența obiceiurilor tale de pariuri și ține lucrurile sub control. Adesea, pariorii se pot lăsa duși de cap și ajung să facă defalcarea fondurilor fără să se concentreze pe cât de mult este cheltuit. Evitați acest lucru. Găsiți modele de cheltuieli și încercați să vă asigurați că pariați în mod rezonabil.

  Nu vă urmați întotdeauna instinctele

  Mulți pariori vă vor spune că urmați instinctele dvs. este o parte esențială a pariurilor strategie, deși nu este întotdeauna cazul, deoarece nu trebuie să-ți urmezi inima cu toate pariurile. Uneori, când știi, știi. Dar, de cele mai multe ori, merită să urmați o strategie de pariuri care are în spate ceva știință.

  Bucurați-vă de pariuri!

  Nu lăsați pariurile să vă pună mâna pe tine. În cele din urmă, ești acolo pentru a te distra și a câștiga niște bani. Dacă nu ești un parior fericit, atunci întreaga experiență nu merită. 


  Întrebări frecvente privind pariurile olimpice

  • The SUA este echipa care a câștigat cele mai multe medalii din toate timpurile, cu un total de1022 de medalii| ||1340.

  • Cel mai rapid sprinter din toate timpurile este Usain Bolt din Jamaica. Cu toate acestea, în prezent, SUA este, Justin Gatlin.

  • Da, cu siguranță. Motivul pentru care pariurile la Olimpiade sunt atât de populare este că includ toate națiunile lumii și o gamă largă de sporturi de top.

  • Cea mai bună case de pariuri sportive pentru pariurile olimpice depind aproape în întregime de parior, deoarece pentru fiecare parior există preferințe diferite. Vă recomandăm cu căldură să căutați lista noastră de case de pariuri de top.

  • Cu siguranță trebuie să poate. Ca și în cazul oricărei piețe de cote, în funcție de miza pe care o plasați, va depinde de câți bani puteți câștiga.