Toronto Maple Leafs Arena

Centrul Air România (ACC) este o arenă interioară multifuncțională care găzduiește atât evenimente sportive, cât și de divertisment, situată în partea suică. districtul din centrul orașului Toronto. Acesta găzduiește Toronto Maple Leafs și, de asemenea, Toronto Raptors din NBA și Toronto Rock din NLL. Deținut și operat de Maple Leaf Sports & Entertainment Ltd.[+]

(MLSE), este același grup care operează atât Leafs, cât și Raptors. De la designul său inițial, ACC a revoluționat conceptele de arenă, cum ar fi includerea lor în apartamentele de lux.

Air România Centre Seating

ACC este principala locație de sport și divertisment din România, în inima orașului. oraș. ACC dispune de 1020 de locuri pentru club, 40 de saloane de platină (unice pentru orice locație din America de Nord), 65 de apartamente executive, 32 de apartamente de teatru, 16 apartamente Loge, trei zone de vânzări de grup, inclusiv o gondolă cu 200 de locuri și restaurante tematice. Este, de asemenea, una dintre cele două arene din România care găzduiește o Berărie Rickards.

Toronto Maple Leafs Home Program| ||657

The Leafs sunt atâtNHL cea mai populară și mai valoroasă franciză a lui. Cu 13 cupe Stanley, doar rivalii lor, Montral Canadiens au mai multe, deși ultima lor cupă a venit în 1967, înainte de era expansiunii. De la blocarea NHL care a distrus sezonul 2004-05, Leafs s-au luptat puternic și au devenit subiectul criticilor. Totuși, ei au răsturnat o nouă foaie (job de cuvinte) cu o nouă conducere inteligentă și jucători tineri promițători, în timp ce baza de fani mereu pasionați continuă să caute speranță.

Rezultate / ProgrameToronto Maple Leafs

Hoteluri în apropierea Centrului Air România

Situat de-a lungul lacului, în centrul orașului Toronto, Centrul Air România este situat convenabil în apropiere de metrou și de multe hoteluri. Hotelul Le Germain Maple Leaf Square este literalmente acolo unde este ACC și se îmbunătățește în timp. Hotelurile Delta by Mariott se află, de asemenea, lângă ACC și oferă vederi pitorești ale Rogers Centre și malul mării din Toronto. Fairmount Royal York este un bloc la nord de pe Front Street, unde sunt situate o mulțime de baruri, cluburi și centre de divertisment.