Winnipeg Jets Arena

Centrul MTS din Winnipeg este locul de premieră pentru sport și divertisment în interior al orașului. Situată în centrul orașului Winnipeg, arena găzduiește Winnipeg Jets și afiliatul lor AHL, Manitoba Moose. În ciuda faptului că este una dintre cele mai mici arene din ligă, fanii nebuni ai Jets o împachetează în fiecare joc și formează una dintre cele mai zgomotoase baze de fani.[+]

Este deținut de True North Sports & Entertainment și fanii le omagiază cu o intonare puternică de „NORD ADEVĂRAT” în timpul Imnului Național al României.

Locurile MTS Centre

Centrul MTS face parte din sistemul Downtown skywalk și este conectat pe trei laturi la skywalk oferându-i multă accesibilitate. Centrul este echipat cu o gamă completă de afișaje electronice de ultimă generație, competitive pentru orice arenă dinNHL, inclusiv un tablou de bord personalizat, agățat central, cu patru ecrane video mari, un „Inel de putere” care măsoară 920 de picioare în jur și un afișaj video mare în aer liber vizibil în inima centrului orașului. Aici se află și Muzeul și Hall of Fame Hochei din Manitoba.

Winnipeg Jets Programul de acasă

Dragostea încrucișată dintre orașul Winnipeg și Jets a revenit la o căsnicie fericită când Atlanta Thrashers s-au mutat brusc în oraș în 2011.Winnipeg Jets have since been the popular kids on the block although the honeymoon won't last forever and making the playoff-urile NHL ar trebui să fie un lucru consistent, mai ales cu un nucleu de jucători în curs de dezvoltare. .

Jucând deja în cel mai mic oraș și arenă, Jeturile vor trebui să devină grozave și să demonstreze că merită mai mult decât doar atenția orașului.

Rezultate/ProgrameWinnipeg Jets

Hoteluri în apropierea MTS Centre

Situat în inima centrului orașului, nu există niciodată lipsă de hoteluri pentru a sta lângă arenă, începând cu Alt Hotel Winnipeg. Hotelul este situat pe același bloc cu clădirea și servește ca un loc de afaceri excelent cu aspectul său profesional. Hotelul Radisson este, de asemenea, în aceeași zonă și oferă o priveliște frumoasă deasupra unui cadru minunat. Și nu în ultimul rând, hotelul Fort Garry este iconic și o destinație turistică frecventă. Istoria, personalul prietenos și priveliștile frumoase îl fac o alegere de top.