Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Calgary Flames Arena

Saddledome a fost construit în 1983, având în vedere hocheiul pe gheață, înlocuind Stampede Corral ca casa lui Calgary Flames. Inițial a fost numit Saddledome Olimpic și a găzduit Jocurile Olimpice de iarnă din 1988. Astăzi, funcționează și ca o zonă de divertisment și găzduiește evenimente pentru Expoziția și Stampede din Calgary.[+]

The Calgary Roughnecks of the NLL joacă, de asemenea, aici. De la înființare, la Saddledome au avut loc o serie de renovări majore, deși rămâne una dintre cele mai vechiNHL arene.

Scotiabank Saddledome Seating| ||639

Despite its age, the Saddledome încă dispune de echipamente de ultimă generație, ceea ce îl face un loc grozav pentru hochei. Saddledome are o combinație de iluminare cu halogenuri metalice și incandescentă. Sunetul, peste 6.400 panouri de acoperiș cuplate cu o inginerie acustică fină permit zgomotului să reverbereze în întreaga arenă, astfel încât atât jocul de hochei, cât și fanii Flames să poată fi auziți la maximum.

Calgary Flames Home Schedule

Since moving to Calgary in 1980, the Calgary Flames au fost umbriți de rivalii lor provinciali, Oilers, dar au o istorie bogată pentru ei înșiși. Flames au câștigat oStanley Cup în 1989 și aproape au câștigat alta în 2004, dar de atunci abia au trecut de prima rundă. Au fost ancorați de marcatori prolifici precum Theo Fleury, Jarome Iginla și Al MacInnis și acum au un nucleu tânăr de jucători gata să aducă Cowtown înapoi la anii săi de glorie.

Rezultate/AmenajăriCalgary Flames

Hoteluri lângă Scotiabank Saddledome

TheSaddledome este puțin la marginea centrului orașului Calgary, dar există încă hoteluri grozave la un kilometru.Hotel Le Germain Calgary este un hotel frumos care este o atracție în sine. Hotelul Calgary Mariott Downtown este în mod constant apreciat foarte bine și are unul dintre cei mai bine evaluați personal și curățenie.Hotel Arts este cel mai apropiat dintre aceste trei locații și oferă servicii excelente pentru clienți și mâncare.