bonus de 100% până la
Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote Washington Capitals

Fiți la curent cu următorul meci al Washington Capitals înainte de confruntare, inclusiv cote actualizate pentru liniile monetare, pucklines și peste/sub pentru fiecare meci. Mișcările liniilor tind să apară în perioada premergătoare jocului, adăugând potențial valoare la pariul tău. Acest widget rămâne, de asemenea, actualizat după ce pucul scade, permițându-vă să urmăriți scorul și liniile în timpul jocului.

Vineri, 31 decembrie 19:30 EST

Călătoria Washington Capitals spre vârf a fost o urcare lungă, începând cu un sezon inaugural istoric prost în 1974. Patru decenii mai târziu , capitala Statelor Unite a ridicat în sfârșit Cupa Stanley, deoarece rusul Alex Ovechkin a devenit primul căpitan care a condus o echipă NHL la un campionat. Acum, că Capitals și-au rupt blestemul pierdut, Washingtonul pare gata să creeze o nouă dinastie de hochei ca favoritPariuri NHL.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/e573d1d7-492a-4fa6-b8fc-ab101166fcb9/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/1df14d13-6c19-46b0-a781-4e37ad641653/-/crop/372x440/437,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/038193d7-57af-4a81-9205-9eae5a4d9e72/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/e573d1d7-492a-4fa6-b8fc-ab101166fcb9/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  2021 Playoffs Alegeri gratuite
  Cine va merge în runda a 2-a?
  Citește mai mult
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/1df14d13-6c19-46b0-a781-4e37ad641653/-/crop/372x440/437,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote de pariuri NHL
  Pentru cele mai recente informații și perspective
  Citiți mai multe
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/038193d7-57af-4a81-9205-9eae5a4d9e72/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote și perspective de pariuri: Stanley Cup
  Pentru toate cele mai recente actualizări și știri
  Citește mai mult

Clasamentul Washington Capitals

Clasamentul Washington Capitals fluctuează pe parcursul sezonului regulat, deoarece rivalii lor din Divizia Metropolitană se străduiesc să câștige coroana. Acest widget pentru clasamente vă permite să comparați poziția Washingtonului cu echipele din NHL, inclusiv golurile marcate și golurile permise. Sortați rezultatele în recordurile acasă și în deplasare pentru a descoperi modul în care o echipă funcționează pe drum.

ClasamentNHL

Pariați pe jocurile Washington Capitals

Tendințe în sezonul obișnuit al Washington Capitals

Considerată o franciză de mâna a doua de decenii, Washington a fost unul dintre cele mai de succes cluburi din NHL de la începutul secolului. Capitals au câștigat zece titluri de divizie din sezonul 1999-2000, inclusiv patru titluri consecutive de Sud-Est și trei titluri consecutive de divizie Metropolitană, dominând ambele grupe.

Acest club și-a început existența cu cel mai prost sezon din istoria NHL. , câștigând îngrozitor 21 de puncte și opt victorii în 1974-75. Istoria modernă a Washingtonului este un contrast total, câștigând trei trofee ale președinților, inclusiv două coroane consecutive în sezonul regulat în 2015-2017 și cele mai bune 121 de puncte în franciză în 2009-2010. Era Ovechkin va fi amintită cu drag în Capitoliul S.U.A..

Washington tinde să domine Columbus Blue Jackets, Tampa Bay Lightning și Carolina Hurricanes, câștigând peste 60% din confruntări împotriva acestor rivali din conferința de est. Buffalo a jucat bine împotriva Washingtonului în istoria acestei rivalități, Sabres câștigând aproape 60% din toate meciurile. Philly joacă, de asemenea, greu împotriva Capitals, Flyers câștigând mai mult de 55% din întâlnirile dintre aceste cluburi.

Pariuri pe playoff ale Washington Capitals

Una dintre cele mai prelungite secete din NHL a fost în cele din urmă rezolvată când Washington Capitals au trecut în cele din urmă pentru a captura prima lor Cupă Stanley din istoria francizei în timpul playoff-urilor din 2018. Înainte de a câștiga cupa împotriva Cavalerilor de Aur din Vegas, Alex Ovechkin și restul francizei au fost stigmatizați ca fiind un club care guvernează sezonul regulat înainte de a dispărea în playoff.

Înainte de victorie în cupă împotriva lui Vegas, Washington au fost stigmatizați ca un club care se estompează în playoff.

Washington a lăsat două serii din turul doi în fața Penguins, în timp ce Rangers i-au scos pe Capitals din playoff în trei înfrângeri consecutive de șapte meciuri. De-a lungul deceniilor, Pittsburgh Penguins și New York Rangers au fost principalii rivali care au împiedicat Washingtonul să atingă gloria în playoff. Înclinația Capitalilor de a pierde jocul șapte s-a încheiat în cele din urmă când i-au eliminat pe Lightning pe drum în timpul cursei lor de cupă.

Înainte de versiunea lui Ovechkin a hocheiului de la Washington, clubul s-a luptat cu numeroase ieșiri din primul tur și postsezonoane fără rezultat. mult succes. În primii 43 de ani de existență ai Capitalelor, echipa a ajuns o dată în finala Cupei Stanley, fiind măturată de Hall-of-Fame, Red Wings 1997-1998, care i-a prezentat pe Yzerman, Larionov, Fedorov, Lidstrom, Kozlov, Murphy, Fetisov. și Shanahan.

Viitorii Washingtonului Capitals

Ruperea unui blestem extins în playoff împotriva Pinguinilor nu ar fi putut veni într-un moment mai bun pentru Ovechkin și Capitals, care au ocazia să formeze o potențială dinastie peste sezoanele următoare. Cei mai buni contribuitori ai clubului mai au câteva sezoane de elită în rezervor, care ar putea duce Washingtonul în anii 2020 ca un candidat continuu.

În ciuda câștigării unei Cupe Stanley, Capitals încă mai prezintă un grup decent de tineri. jucători care au ajutat la asigurarea unui inel, ceea ce este de bun augur pentru acest club pe termen lung. Adesea, echipele care au o mentalitate all-in uită să pună accent pe perspectivele de stocare pentru dezvoltarea talentelor. Schimbarea lui Filip Forsberg cu Predators în schimbul lui Martin Erat este o eroare pe care nu o pot repeta.

NHL modernă are un plafon salarial care încurajează paritatea, făcând imposibilă concurența la un nivel înalt prin împachetarea salariilor superstarului în o listă. Ca atare, echipele au nevoie de talent grozav pe contracte de nivel de intrare pentru a câștiga campionate.Washington are o listă întărită de luptă care va continua să domine Divizia Metropolitană în viitorul apropiat.

Câștigătorii premiilor Washington Capitals

Alex Ovechkin definește succesul ca fiind căpitanul Washington Capitals, câștigând trei trofee Hart ca MVP al NHL. A câștigat de șapte ori trofeul Rocket Richard, trofeul Calder Memorial, un Art Ross și trei premii Lester B. Pearson. Niciuna dintre aceste laude nu contează prea mult în comparație cu Conn Smythe ca MVP al Cupei Stanley în 2018.

Niciuna dintre laudele lui Ovechkin nu contează prea mult în comparație cu Conn Smythe ca MVP al Cupei Stanley în 2018.

Rod Langway a fost primul câștigător de premii majore într-un tricou de la Washington, câștigând două trofee Norris consecutive ca cel mai bun apărător din NHL. Bryan Murray, Bruce Boudreau și Barry Trotz au câștigat premiile Jack Adams ca șefi ai băncii Capitals, în timp ce Jim Carey(!), Olaf Kolzig și Braden Holtby au câștigat trofeele Vezina ca cel mai bun portar din NHL.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

  View All Sports Betting Sites