Vancouver Canucks Arena

Arena Rogers este o arenă de sport acoperită în centrul orașului Vancouver. S-a deschis în 1995 ca General Motors Place (GM Place) până când GM și-a încheiat sponsorizarea drepturilor de denumire și Rogers Communications a preluat conducerea. Arena găzduiește Vancouver Canucks și, de asemenea, a găzduit anterior Grizzlies când NBA sa extins în România în 1995.[+]

Arena se modernizează ocazional pentru a ține pasul cu vremurile moderne. iar din 2016 încă lucrează la extindere.

Rogers Arena Seating

De când a fost construită în 1995, arena a trecut deja prin mai multe actualizări. În 2006, arena a fost modernizată cu o placă panglică ProAd LED și, la scurt timp după, noi panouri de marcat cu LED în jurul a patru afișaje video cu ecran lat, care au fost cele mai mari dinNHL înainte de Centrul Bell. și-au făcut propriile upgrade-uri. 2008 a avut parte de o actualizare a sistemelor de sunet: difuzoare L-Acoustics, controlere amplificate și mixat prin consola digitală Soundcraft Vi6. Cea mai mare instalație din America de Nord.

Vancouver Canucks Home Program

Lângă Leafs Nation , Fanii Canucks sunt cei mai suferinzi suporteri din România. De cândVancouver Canucks s-au alăturat NHL în 1970, au participat la treifinalele Cupei Stanley în trei decenii diferite. dar pierdut de fiecare dată. Și-au câștigat divizia de zece ori și Trofeul Președintelui în campanii consecutive și au fost în mod constant un concurent în ultimii ani, deși sunt predispuși să se reconstruiască în curând. Printre unii dintre cei mai buni Canucks se numără Pavel Bure, gemenii Sedin și Markus Naslund.

Rezultate / ProgrameVancouver Canucks

Hoteluri lângă Rogers Arena

Hotelul YWCA este un compliment perfect pentru Rogers Arena. Hotelul este relativ ieftin și confortabil, ceea ce îl contrastează cu prețurile mari prin care veți trece în timp ce vă bucurați de divertismentul arenei. Hotelul Georgian Court este situat chiar lângă zonă și este amplasat perfect cu BC Place chiar vizavi și multe restaurante rafinate în jur. Hotelul Victorian este puțin mai departe, dar este situat într-un cartier pitoresc și are paturi paradistice.