Montreal Canadiens Arena

Centrul Bell este principalul complex sportiv și de divertisment din Montreal, deschis pentru prima dată în primăvara anului 1996. Denumit anterior Centrul Molson, este deținut de un grup de parteneriat condus de frații Molson, care dețin și Canadiens și Evenko, un promotor de evenimente de divertisment. Arena a găzduit o mulțime de evenimente majore de hochei, cum ar fi două Cupe Mondiale de Hochei și unNHL All-Star Game.

Locurile Bell Centre

În 2012, arena a fost, de asemenea, clasată pe locul cinci ca cea mai aglomerată arenă din lume, pe baza vânzărilor de bilete pentru evenimente non-sportive. Versatilitatea Centrului Bell de a putea gestiona eficient diferite evenimente, fiind una dintre cele mai aglomerate arene din America de Nord este laudată.

Montreal Canadiens Home Schedule

The Montreal Canadiens sau „Habs” (prescurtarea de la Les Habitantes) sunt franciza cea mai cunoscută și de succes din NHL. Ca parte a celor șase cluburi de hochei inițiale, cele 24 de cupe Stanley ale Habs-ului este al doilea ca număr de campionate în sporturile profesioniste, după doar New York Yankees. Spre deosebire de omologii lor din Toronto, Habs rareori se luptă și rămân astăzi unul dintre cluburile de hochei de elită. Fanii lor sunt unul dintre cei mai turbați și cer doar ce este mai bun și, din fericire pentru ambii, Habs-ul oferă de obicei.

Rezultate / ProgrameMontreal Canadiens

Bell Center Google Map

Structura multifuncțională a arenei - cel mai modern amfiteatru din America de Nord de astăzi - poate fi reconfigurată pentru a servi diferite evenimente. Echipamentele de tenis, baschet sau chiar de circ pot fi instalate cu ușurință, iar artiștii acordă, de asemenea, notele de top pentru a avea propriul acces privat direct din zona de parcare, în timp ce media și VIP-urile sunt primite confortabil.

Hoteluri lângă Bell Centre| ||667

As Montreal is one of the world's most popular tourist destinations, there is no shortage of great hotels close to the Bell Centre. The Montreal Marriott Chateau Champlain is closest distance being just beside the hotel and is rated four stars. The Hotel Le Crystal rated a bit higher is a great hotel for couples as it offers scenic views and is also at walking distance. The Hotel Bonaventure Montreal is furthest of the three but still close and offers a comforting and quiet ambiance with great food.