Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Stanley Cup Prop Bets 2021

În acest articol, parcurgem cele mai recente disponibilePariuri prop Stanley Cup cote.

Vom afișa tabele cu cote și alegeri de îndată ce sezonul NHL va fi reluat și piețele pentru pariuri prop pentru Cupa Stanley vor fi disponibile. Cotele au fost actualizate ultima dată pe28 octombrie 2021: 

Stanley Cup Props Odds BetWay bet99 sportsinteraction

 Boston Bruins vor ajunge în playoff 

1,14 1,17 1,14

 Tampa Bay Lightning va ajunge în playoff 

1,04 1,05 1,04 

Edmonton Oilers vor ajunge în playoff

1,35 1,31 1,33|| |686

| ||701

When the Stanley Cup playoffs reveal the final pair of competitors for Lord Stanley's mug, sportsbooks start to publish the latest lines for many different types of wagers. This includes a plethora of pariuri prop pentru multe aspecte diferite ale finalei Cupei Stanley. Fanii de hochei pot alege dintre pariurile de prop pentru jocuri individuale și pentru întreaga serie, inclusiv câștigătorul trofeului Conn Smythe.

Cum funcționează cotele de prop la Cupa Stanley?

Pariurile de prop la Cupa Stanley? nu se încadrează în linia monetară standard, spread-ul și pariurile peste/sub. De obiceise referă la un aspect specific al playoff-urilor Cupei Stanley, prezicând un rezultat care are loc într-un joc individual sau într-o serie.

Pariuri prop. nu se încadrează în categoria unuipariu futures Cupa Stanley, care începe la începutul sezonului și prezintă cote care se modifică pe parcursul campaniei.

‘Prop’ is short for the proposition – as such, this type of bet involves a proposition between the player and the sportsbook. Theoretically, there’s virtually an varietate nelimitată de pariuri prop pe care le-ar putea face la Cupa Stanley. Aproape orice scenariu posibil s-ar putea transforma într-un pariu de prop, atâta timp cât casa de pariuri sportive este dispusă să ofere cote pentru un anumit rezultat.

În practică,majoritatea caselor de pariuri sportive oferă o gamă standard de pariuri de prop obișnuite, cum ar fiechipa care marchează primul gol în un joc, MVP-ul playoff-ului Cupei Stanley sau durata seriei finale. Pariurile standard ale Cupei Stanley sunt mult mai previzibile decât pariurile neobișnuite la Cupa Stanley, cum ar fi dacă un portar va înscrie sau nu un gol în finală.

Tipuri de pariuri cu prop la Cupa Stanley

Pariuri individuale pentru jocuri

Fiecare joc din playoff-ul Cupei Stanley oferă o gamă largă de pariuri de prop din care fanii pot alege. De obicei,recuzită bazată pe echipă implică dacă un club va înscrie sau nu primul gol al unui joc, dacă va câștiga o perioadă individuală sau dacă o echipă va înscrie un gol scurtat în joc.

Pentrujucători, pariuri prop includ dacă un jucător va înscrie un gol sau va înregistra un punct sau un membru al echipa care va înscrie un gol câștigător. Ocazional, vor apărea elemente de recuzită mai creative, cum ar fi pariurile pe un jucător care înscrie un „hat-trick Gordie Howe”, care implică marcarea a cel puțin un gol, o asistență și o luptă.

Series Prop Bets| ||743

The other main category of prop bet available for the Stanley Cup involves wagers on the outcome of the seria de playoff în sine. Una dintre cele mai populare elemente de recuzită pentru o serie de Cupe Stanley este prezicerea nu numai câștigătorul, ci șinumărul de jocuri necesare pentru a câștiga cupa. Alte pariuri prop pot include prezicerea câte jocuri merg la prelungiri sau un peste/sub numărul de goluri marcate pe parcursul seriei.

La sfârșitul postseasonului NHL,Conn Smythe Award îl recompensează pe cel mai valoros jucător din playoff-ul Cupei Stanley. Acesta tinde să fie unul dintrecele mai populare pariuri ale jucătorilor individuali din fiecare finală de campionat.

Cum citiți cotele de prop la Cupa Stanley?

Cotele de prop funcționează la fel ca orice alt tip de pariu. În America de Nord, veți găsitrei tipuri diferite de formate pentru cote listări pe care casele de pariuri le folosesc pentru a oferi cote pentru pariuri prop.

Cote americane| ||763

American odds always feature a plus sign or a minus sign in front of the number, care diferențiază imediat acest tip de listare de cote de zecimal și fracționar. Aceste cote sunt de obicei interpretate pentru a dezvălui cât de mult va câștiga un jucător dacă plasează un pariu de 100 USD pe un rezultat.

Cote cuun simbol minus, cum ar fi -200, de obiceiindică rezultatul favorit. Dacă există mai multe cote minus, cel mai mare număr negativ va fi cel mai mare favorit. Un semn plus, cum ar fi +200, denotă un rezultat nefavorabil. Similar cu cotele minus, cu cât este mai mare numărul plus, cu atât este mai puțin probabil ca rezultatul să fie luat în considerare.

Plasarea unui pariu de 100 USD pe un +200 va avea ca rezultat o plată de 200 USD dacă pariul prop câștigă. Pentru un pariu prop cu cotă de -200, este nevoie de un pariu de 200 USD pentru a câștiga o plată de 100 USD, reflectând faptul că rezultatul este mult mai probabil să apară.

Cote zecimale

Un altmod popular în care sunt listate cotele este în formă zecimală simplă. Acest tip de listare de cote necesită pur și simplu să înmulțiți zecimala cu suma de bani pe care o pariați pentru a calcula plata. O zecimală mai mică reprezintă un rezultat favorit, în timp ce o zecimală mai mare reprezintă cel defavorizat.

Cote fracționale

Cote fracționale și cotele zecimale funcționează în același mod. Pur și simplu împărțiți numărul de sus la numărul de jos pentru a converti o listă de cote fracționale în cote zecimale, apoi înmulțiți acel număr cu pariul dvs. pentru a calcula câștigurile.

Cum să găsiți cele mai bune cote pentru Stanley Cup Props?

VerificândRecuzita Cupei Stanley de la fiecare pariu va dezvălui site-ul cucele mai bune cote pentru fiecare tip de pariu. Este puțin probabil ca un singur site să prezinte cea mai bună valoare pentru fiecare tip de pariu de prop disponibil pentru finala Cupei Stanley. Ca atare, s-ar putea să merite să aveți un cont pe mai multe case de pariuri sportive pentru a face mai ușor să căutați cele mai bune cote.

Unele site-uri web oferă actualizări continue cu privire la o varietate de pariuri standard și pariuri prop. Acest lucru reduce timpul și efortul necesar pentru pariori pentru a măsura numerele din mai multe case de pariuri sportive. Desigur,pentru a confirma șansele pentru recuzită, va trebui sătrebuie să vizitați casa de pariuri sportive în sine.|| |799

Keeping an eye out for promos and offers from sportsbooks poateajuta la îmbunătățirea șanselor într-o varietate de moduri. Unele site-uri vor difuza oferte speciale pentru elemente de recuzită unice sau vor oferi un impuls, cum ar fi un bonus sau o plată suplimentară pentru pariul dvs. Alte case de pariuri sportive oferă un program de recompense care oferă o reducere în funcție de volumul de pariuri pe care le plasați. Pe termen lung, aceste tipuri de promoții se pot adăuga la o îmbunătățire măsurabilă a plăților generale.

Ce case de pariuri sportive ar trebui să folosesc pentru recuzita Cupei Stanley?

Asemănător cu găsirea celor mai bune cote pentru pariuri, descoperireacele mai bune pariuri sportive pentru recuzita Cupei Stanley implică compararea punctelor forte ale fiecărui site. Nu toți jucătorii vor găsi cea mai bună valoare pe aceleași case de pariuri sportive. Prin urmare, atunci când evaluați casele de pariuri sportive, ar trebui să luați în considerare nevoile dvs. de pariuri în primul rând.

Unii jucători vor prefera să folosească unun anumit tip de metodă de plată pe care o acceptă câteva case de pariuri alese. Pentru jucătorii care folosesc metode de plată populare, cum ar fi cardurile de credit obișnuite, căutarea unui site cu cele mai bune promoții va fi mai importantă. Fanii sportului care pariază mai des pe jocuri vor beneficia probabil de un site cu un program de recompense pe niveluri. Fanii pariurilor ocazionale pot prefera un sistem de bonusuri simplu, care oferă un impuls rapid primului tău depozit.

România Sports Pariurile prezintă o serie de recenzii aprofundate ale aproape tuturor celor mai importante | ||819online sportsbooks disponibile pentru România. Această resursă vă oferă un loc excelent pentru a începe să descoperiți diferențele dintre site-uri. De asemenea, vă punem legătura cu diverse oferte bonus oferite de casele de pariuri sportive pe care le analizăm.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Who Will Win the 2022 Stanley Cup?

  The Playoff-urile Cupei Stanley se aliniază pentru a fi una dintre cele mai interesante din istoria NHL, în timp ce liga se străduiește să creeze un format de playoff care să funcționeze în vremuri incerte. Până la 32 de echipe ar putea avea ocazia să lupte pentru Cupa Stanley în acest an, în funcție de viitoarea înțelegere anunțată între NHL și sindicatul jucătorilor.

  The NHL este un competiție relativ imprevizibilă în comparație cu alte ligi sportive majore din America de Nord. Spre deosebire de NBA, unde șapte sau opt jucători formează o rotație strânsă în timpul playoff-urilor, echipele din playoff din NHL se bazează pe trei sau patru linii de 15 până la 20 de jucători, superstarurile jucând cel mult o treime din joc. Superstarele NBA se odihnesc uneori doar câteva minute atunci când scenariul o cere, creând un impact mai mare asupra rezultatului final.

  În ciuda caracterului impredictibil al sportului hochei, statistici precum diferența de goluri și valorile posesiei. tind să dezvăluie echipe care au mai multe șanse să performeze la nivel de campionat.

  De ce să alegi pariurile cu prop la Cupa Stanley. ?

  Adesea, plata pentruRecuzita Cupei Stanley depăşeşte plata pe care o veţi obţinedin pariurile standard|| |1309. This includes individual bets and wagers on the entire series. As such, bettors need to win a fewer number of total bets to come out ahead. If you bet on Stanley Cup props listed at +100 or greater, you’ll be able to profit by winning less than half the bets you place.

  Uneori, apar șiruri și tendințe carecreează un scenariu de pariuri profitabil pentru cei care urmăresc îndeaproapepentru cotele prop de Cupa Stanley. De exemplu, dacă una dintre echipe tinde să înceapă jocuri jucând un hochei grozav, dar se estompează în a treia perioadă, vă puteți structura pariul de prop pentru a reflecta această tendință. Respectarea pariurilor standard îi împiedică pe jucători să profite de tendințele din cadrul jocului.


  Întrebări frecvente cu privire la recuzita Cupei Stanley NHL

  • Cupa Stanley recuzităprofitabilitatea depinde de pariorul individual. Principiul pentru pariuri este cu cât faci mai multe cercetări, cu atât ai mai multe șanse să câștigi pariul.

  • Există ungamă largă de recuzită pentru Cupa Stanley, de la succesul echipelor individuale, recuzită pentru jucători, recuzită pentru statistici, precum și o serie de alte elemente de recuzită.

  • Nu putem spune cititorilor noștri care este cel mai bun, dar ceea ce putem face este să îi direcționăm cătrelista completă cuprinzătoare de cele mai bune case de pariuri sportive disponibile pentru România.

  • Tupoți câștiga mare la orice fel de recuzită, ca orice pariu, deoarece oferă cote mari pe anumite piețe. Totul depinde de norocul tău și de cât de bine merg lucrurile pe gheață!

  • Ei bine, ele sunt întotdeauna popular printre pariorii NHL. Nu se poate spune pentru toți jucătorii, dar pentru oricine pariază pe hochei, există o mulțime de