Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Printable NHL Schedule

Fiind cel mai popular sport din România, în fiecare sezon oamenii înnebunesc pentru Liga Națională de Hochei. Cu o prezență mare în România și peste o sută de ani de tradiție, puțini sunt cei care să nu aibă loialitate față de niște jucători din echipă sau din orașul natal. Sezonul NHL este lung și solicitant – atât fizic, cât și mental. Din fericire, pentru fanii și pariorii de acolo, această pagină are un program ușor accesibil pentru întreg sezonul.

DATE NOI PENTRU SEZONUL NHL 2022

Sezonul regulat NHL: 12 octombrie

Playoff-urile Cupei Stanley: 2 mai

Finalele Cupei Stanley: iunie și iulie 2021|| |644

 • Play Online Now
  NHL la Sports Interaction
 •  

  Programul playoff-urilor NHL

  Unele sezoane sunt mai bune decât altele. Postsezonul National Hochei League este unul dintre cele mai bune din sport. După un sezon regulat NHL fantastic de 82 de meciuri - cursa către finala Cupei Stanley este pe cale să înceapă. O încercare lungă, care necesită patru victorii în runde de playoff pentru a revendica Cupa, acțiunea sfertului de finală se deschide după sezonul regulat, iar campioana NHL va fi încoronată în iunie.

  Se joacă separat, până când se ciocnesc în NHL. În runda campionatului, primele opt echipe din Conferința de Est și de Vest alcătuiesc programul playoff-urilor NHL. Cu posibilitatea de a juca până la 28 de concursuri, pentru a revendica Cupa, sferturile de finală, semifinalele, finalele conferinței și finala Cupei Stanley folosesc toate un format „cel mai bun din șapte” pentru a decide ce echipe avansează.

  Odată ce Se așează praful, pe o acțiune palpitantă din sferturile de finală, cele patru echipe rămase de ambele părți se luptă pentru dreptul de a juca în finala conferinței. În acel moment, jucătorii sunt la doar patru victorii distanță de a-și realiza visul de o viață de a juca în finala Cupei Stanley. Casele de pariuri de top axate pe NHL acoperă fanii pariurilor la puci de la început până la sfârșit. Deschideți un cont de pariuri sportive și intrați în joc astăzi!

  Lansarea programului NHL

  După ce câștigătorul Cupei Stanley a fost încoronat, cei care fac programul se apucă să finalizeze programul pentru următoarea sezon. Programul – odată finalizat în întregime – este lansat publicului la sfârșitul lunii iunie. Fiecare joc din sezonul obișnuit – inclusiv seria „The Winter Classic” are o dată, oră și locație stabilite – cu rareori modificări, cu excepția cazului în care există circumstanțe neprevăzute.

  Deoarece NHL ia o pauză de aproape trei săptămâni în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă, sezonul se desfășoară mai târziu în aprilie. Calendarul NHL poate fi plin de peste 1200 de meciuri, cele mai mari confruntări fiind adesea programate sâmbătă seara în primetime la „Noaptea de hochei în România”. Alte evenimente notabile din calendar includ jocurile în aer liber programate în fiecare sezon. Începând cu doar un meci de sezon în ziua de Anul Nou, NHL programează acum mai multe jocuri în aer liber în fiecare sezon – de obicei între rivali și difuzate fie într-un weekend, fie într-o sărbătoare legală.

  Programul NHL astăzi

  With up to 15 games on the busiest days of the year, hockey often dominates the România sports landscape from October to early June. Here bettors and fans can find the schedule for all of the games today with updated NHL odds and links to the best betting sites for Românias. Grab the latest offers such as the Sports Interaction bonus and start betting on the NHL with lower risk!

  Programul TV NHL

  Din 1952, NHL a fost difuzat în casele României . Tradiția continuă și astăzi, deoarece „Noaptea de hochei în România” de la CBC oferă României un dublu cap de acțiune de hochei în fiecare sâmbătă seara. În timp ce CBC difuzează jocuri sâmbătă, ei nu fac majoritatea hocheiului pe tot parcursul sezonului, această sarcină este îndeplinită de Sportsnet și TSN. Chiar și Sportsnet deține un pachet majoritar de acțiuni în drepturile de difuzare, cu peste 1200 de jocuri pe sezon - sunt multe de făcut. Orice România care nu poate obține doza de hochei de la CBC, Sportsnet și TSN se poate abona la „NHL Center Ice” pentru zeci de jocuri în afara pieței în fiecare săptămână.