Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Parierea la Campionatele Mondiale de hochei pe gheață pentru juniori din 2022

Parierea pe Campionatul Mondial de hochei pe gheață pentru juniori 2022 Vor avea loc| ||629 in România. Futures on what country will take him the gold medal are the first market to open for betting. Once the games start on December 26, Cote la hochei World Juniorsunt disponibile la fiecare meci până la finala din 5 ianuarie.

Cote la pariuri la hochei World Junior.

Cote la pariuri la hochei pentru juniori mondialisunt deschise pentru ce țară va lua acasă aurul în 2022. Statele Unite au câștigat competiția anul trecut și probabil vor începe ca favoriți pentru a o câștiga. anul acesta. Alături de România se află Rusia și Suedia, care alcătuiesc echipele de top pe care cei care fac cote de la pariere sportive online le vor posta ca favorite pentru a câștiga. Cotele au fost actualizate ultima dată pe14 decembrie 2021:

Cote pentru câștigătorii mondiali juniori 2022
BetWay bet99 sportsinteraction

România

3,00 3,20 3,00

SUA

4,50 4,50 4,75

 Russia

7,00 7,00  7,00

Finlanda

8,00| ||701  8,00 8,00

Suedia

8,00 9,00 9,00

Republica Cehă

38,00  36,00   36.00

Programul complet pentru faza grupelor

Programul Campionatului Mondial de hochei pentru juniori 2022 este stabilit pentru faza grupelor. Vezi cotele și orele pentru jocurile viitoare de mai jos, cu runda playoff populată odată ce faza grupelor se încheie în ajunul Anului Nou. De asemenea, continuați să citiți mai jos pentru mai multe informații utile pentru a paria pe cote pentru Campionatul Mondial de hochei pentru juniori sau consultați predicțiile noastrePronosticurile noastre de pariuri pentru juniori mondiale.

Divizia 1

Grupa A

Belarus, Danemarca, Ungaria, Kazahstan, Letonia, Norvegia.

Grupa B

Estonia, Franta, Japonia, Polonia, Slovenia, Ucraina.

Divizia 2

Grupa A

Marea Britanie, Italia, Lituania, România, Coreea de Sud, Spania.

Grupa B

Belgia, China, Croaţia, Islanda, Olanda, Serbia.

Divizia 3

Piscina A

Australia, Bosnia și Herțegovina, Israel, Mexic, Turcia.

Piscina B

Bulgaria, China Taipei, Kârgâzstan, Noua Zeelandă, Africa de Sud.

Rezultate / ProgrameRomânia U20

Cele mai bune jocuri de urmărit și de pariat 

Faza grupelor de la World Juniors 2020 oferă câteva meciuri interesante pentru pariuri. Câteva meciuri merită să ne concentrăm în faza grupelor, inclusiv mult așteptata reînnoire a rivalității România-S.U.A.

România vs. Statele Unite 

Statele Unite au fost eliminate de Finlanda în competiția din 2020, ceea ce înseamnă că echipele nu au vrut să spună în Playoff . Anul acesta, singura opțiune pentru aceste două echipe de a se întâlni este în fazele eliminatorii, ele fiind în grupe separate. Aceasta este rivalitatea pe care vrem să o vedem cu toții, deoarece ambele națiuni caută să-și demonstreze un punct de vedere lor și restului lumii.

"Italia vs. Ucraina la Campionatele Mondiale de hochei pe gheață pentru juniori 2020 – Divizia I (16)"|| |790 by Visem este licențiat sub CC BY-SA 4.0

 

Când se termină faza grupelor

Etapa grupelor a turneului durează între 26 decembrie și 31 decembrie. Pe parcursul etapei grupelor, există între patru jocuri pe zi în ambele grupe, jocuri având loc la 12:00, 16:00 și 19:30.

Ce mai buni jucători U20 din Turneul 2021|| |804

Every year, hockey fans around the world get a chance to see cei mai buni jucători de hochei U20 din lume concurând pentru țara lor. Turneul este plin deviitoare staruri NHL, și anul acesta nu face excepție. Mai jos este o listă cu cele mai strălucitoare nume din competiția din acest an. Așteptați-vă să-i vedeți printre favoriți la pariuri pe hochei pentru a câștiga MVP-ul turneului.

Alexis Lafreniere, Left Wing, România

După ce a fost selectat la New York Rangers,Alexis Lafreniere este dornic să păstreze medalia României pentru în cursul competiției din 2021. Lafreniere a fost încoronat MVP la turneul de anul trecut, dar este puțin probabil să apară la evenimentul din 2021.

Lafreniere is set up to have a monster year and it would be good to get things going with the IIHF Juniors. He is continuing to develop but would make all the difference here. We hope to see his participation either in camp or once Team România enters the bubble.

Marco Rossi, Austria

Recent recrutat în lista lui Minnesota Wild, acest jucător excepţional este capabil să găsească spațiu atât pe disc, cât și în afara acesteia. El este David Silva de la hochei pe gheață, mișcându-se perfect între atac și mijlocul terenului. El este capabil să joace în zonele cu trafic intens și foarte sensibile de pe gheață.

Rareori este atins când își joacă jocul în acest fel, ceea ce este de mare valoare având în vedere că este un jucător mai tânăr. I se oferă lui Rossi o oportunitate și o va exploata fără milă. Așteptați ca el să lumineze lucrurile la turneu anul acesta, deoarece lucrează mult pentru a susține apărarea și atacul.

Jake Sanderson, SUA

Sanderson joacă pentru Ottawa Senators ca extremă și pare a fi un tânăr prospect foarte interesant. Are o alegere excelentă de pase și poate juca din ambele aripi, având capacitatea de a preveni erupțiile de la echipele adverse.

El va fi important pentru SUA și poate cauza probleme dacă are timp la puc. Este inteligent, fizic și are acel fler creativ pe care îl vedem adesea în noua generație de jucători care vin în ligile mari. Are un sunet defensiv și acoperă cuprinzător toate bazele, așa că așteptați-vă să fie în centrul acestei echipe din SUA.

Tim Stuetzle, Germania

Stuetzle este un atacant ofensiv pentru Senatori, cu o gamă largă de abilități și unul dintre cei mai buni jucători europeni pentru vârsta sa. Are o manevrabilitate de prim rang și nu se teme să ia jucători.

În primul rând, este un marcator și provoacă un coșmar în apărarea echipei adverse. Este un patinator natural și găsește bine spațiu pe gheață în timp ce sare cu o schimbare rapidă de ritm și o viteză excelentă la picior. Nu are o constituție ușoară, dar trebuie totuși să se înmulțească dacă vrea să concureze corect în NHL. Va fi un jucător important pentru Germania în acest turneu.

"Italia vs. Ucraina la Campionatele Mondiale de hochei pe gheață pentru juniori 2020" deVisem este licențiat sub CC BY-SA 4.0

 

Câte echipe merg mai departe?

Opt din cele zece echipe din faza grupelor ajung în sferturile de finală ale turneului. Toate sferturile de finală au loc pe 2 ianuarie 2020. Este un turneu cu eliminație simplă odată ce ajunge în runda playoff, cele două cap de serie mai mari din Grupa A jucând cele două cap de serie inferioare din Grupa B și invers, de cealaltă parte. a parantezei. Turneul se încheie cu meciul cu medalia de aur pe 5 ianuarie.

Cum funcționează retrogradarea?

Celedouă țări care terminăîn partea de jos a grupelor lor|| |858 play against each other to avoid relegation. The countries play two games for relegation, with the loser sent down to the Division I World Junior tournament (replacing the 2021 winner).

Opțiuni de pariere prop la juniori mondiali

O dată fiecare lista este finalizată, de obicei făcută doar cu câteva zile înainte de începerea turneului, mai multe cote de pariuri pentru hochei mondial juniori sunt deschise pentru pariuri.Opțiunile populare de învins includ locul unde vor termina echipele în clasamentul lor, cât de departe vor merge în turneu, ce jucători vor conduce turneul în goluri și cine va duce acasă turneul MVP.

Pariuri NHL Draft

Vizionarea turneului este o modalitate excelentă de a obține câteva informații despre alegerile de top laNHL Draft. The top two picks in the 2020 NHL Draft were Alexis Lafreniere and Quinton Byfield.  If you watch the 2020 World Juniors, it will help your 2021 NHL Draft betting.

 

Întrebări frecvente la Campionatele Mondiale de hochei pe gheață pentru juniori

  • Există o varietate de pariuri pe hochei disponibile, așa cum ați vedea în NHL, cu accent pelinia de bani, peste/sub și pariuri prop| ||889. We would strongly advise checking these out.

  • Da. Există o gamă largă de pariuri cu prop, care oferă propriile piețe de pariuri unice, în funcție de casele de pariuri pe care le utilizați.

  • Noi nu pot spune care este cel mai bun, dar vă putem îndrepta către unele dintre cele mai bune case de pariuri disponibile.Aruncă o privire la lista noastră de case de pariuri recomandate.

  • Așa cum este cazul oricărei piețe de pariuri sportive,în funcție de cât de mult cercetezi cotele, va depinde de succesul general al pariului dvs.

  • Pariurile pe hochei sunt adesea profitabile, dar depinde doar de cât de norocos aveți și dacă șansele cu care lucrați se dovedesc exacte.Nu se știe niciodată despre sport, orice se poate întâmpla.