Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cele mai bune cote pentru portar NHL 2022 - Premiul Trofeul Vezina

Portarul este coloana vertebrală a fiecărei echipe de aceea există întotdeauna o mare atenție asupra cine va fi cel mai bun portar al NHL. Legende precum Patrick Roy, Dominik Hasek și Martin Brodeur sunt încă cei trei cei mai mari care stau între țevi.

Deși recent, au existat zeci de portari care s-au ridicat și și-au făcut un nume.

Totul începe prin câștigarea prestigiosuluitrofeu Vezina, acordat celui mai bun portar al sezonului. Cotele pentru Trofeul Veniza sunt acum disponibile. Cotele au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

PowerPlayBet99Sports Interaction
Andrei Vasilevskiy (Fulger)5.005,001,67
Connor Hellebuyck (Avioane)6,006,006,00
Carey Price (Habs)9,009,0081,00
Carter Hart ( Fluturași)9,009,009,00
Jacob Markstrom (Flacări)9,009,009,00

A prezice cine câștigă acest premiu pe baza cotelor NHL Vezina este greu și imprevizibil, iarCote de pariere NHL change ever-so frequently, not unlike the fast-paced exciting game they play i

https://images.bonusuricasedepariuri.info/e573d1d7-492a-4fa6-b8fc-ab101166fcb9/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/1df14d13-6c19-46b0-a781-4e37ad641653/-/crop/372x440/437,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/038193d7-57af-4a81-9205-9eae5a4d9e72/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
Cea mai tare echipă
Cel mai rece echipa
Cea mai tare echipă
ECHIPĂ POZIȚIA PR SCHIMBAREA RANGULUI

Cele mai bune performanțe din ultimele 3 săptămâni

Coldest Team
ECHIPĂ POZIȚIA PR SCHIMBAREA RANGULUI

Cele mai proaste performanțe din ultimele 3 săptămâni

Cine este favoritul pentru a fi cel mai bun portar acum?

Găsirea favoritului pe cine va ficel mai bun portar NHL este aproape la fel de dificil ca să marchezi un gol împotriva unuia dintre ei. Există multe criterii de luat în considerare atunci când decideți cine va câștiga trofeul Vezina.

Primul criteriu este câte victorii poate acumula portarul.Portari precumConnor Hellebuyck de la Jetsși Andrei Vasilevsky de la Tampa Bay Lightning ar trebui să fie primii aici, așa cum este oricare. portarul într-o echipă puternică, deșiVasilevsky este cel care conduce grupul.

Următorii criterii sunt statisticile portarului, în principal media golurilor contra (GAA) ) și salvează procentul (SV%). Acestea merg de obicei mână în mână și determină cât de eficient este un portar. Din nou, Rask este un candidat în acest departament, la fel ca și Darcy Kuemper de la Arizona Coyotes.

Probabil cel mai criteriul important este cât de valoros este portarul pentru echipa lor. Nu este la fel de greu să strângi câștiguri și statistici de pad atunci când joci în fața unor patinatori pricepuți. Darun portar care poartă o echipă va avea multă greutate la vot.

Portari precum John Gibson de la Anaheim Ducks și Carter Hutton de la Buffalo Sabres ar trebui să strângă câteva voturi pe baza cât de crucial a fost jocul lor puternic pentru succesul echipelor lor.

The singura modalitate de a afla cine este cel mai bun portar, urmărind jocurile și descoperind care echipe sunt pregătite pentru succes chiar aici, cuAlegeri gratuite NHL. Asigurați-vă că verificați cotele pentruMVP NHL șiÎncepătorul anului NHL.

Prodicții la începutul sezonului 2022| ||777

How things quickly change! The predictions at the start of the NHL season, 2022 had reigning Vezina trophy winner Andrei Vasilevsky (2.80) și urmat îndeaproape de Connor Hellebuyck de la Winnipeg Jets (9.00) pe cine' Voi câștiga trofeul Vezina pe cele mai bune cote de portar NHL.

Vasilevsky este favorit, deoarece Lightning va fi din nou o echipă puternică și va fi acolo sus în ceea ce privește statisticile: victorii, GAA și SV%. Andersen este un candidat de top, deoarece Leafs s-au îmbunătățit în apărare și va continua să fie un cal de bătaie care îi va duce în afara atacului lor.

Carey Price de la Montreal Canadiens și-a văzut și o creștere cu șansele sale acum. la ora 13.00. Habs-ul este o echipă neregulată, dar dacă sunt candidate la playoff în acest sezon, cel mai probabil se datorează prețului.

Și bineînțeles, există Carter Hart. Portarul Flyers ar putea câștiga cel de-al doilea trofeu Vezina dacă el și Flyers continuă, deoarece se numără printre liderii ligii în prevenirea golurilor.

Cel mai bun portar NHL

Găsireacine va fi cel mai bun portar al NHL necesită două lucruri: urmărirea constantă a NHL sezon obișnuit și cercetare intensivă. Aceasta înseamnă să mergi până la Cupa Stanley, unde vei fi pasionat deCote de la Cupa Stanley 2022.

Cel mai bun portar este, de asemenea, probabil cel mai bun jucător NHL, deoarece i-am văzut ducând singuri echipe la o cupă. Deși în ultima vreme nu a fost așa, îți va fi greu să găsești un campion al Cupei Stanley care să nu aibă un portar grozav.

Una dintre cele mai bune moduri de a urmări cine va câștiga trofeul Vezina este să fii la curent cu cele mai bune cote pentru portar NHL. Căutați cele mai bune case de pariuri sportive online precumSports Interaction (SIA),Bodog și Bet365 în timp ce urmăresc acest premiu evaziv.

De ce trofeul NHL Cel mai bun portar se numește Trofeul Vezina?

TheNHL Best Goalie Trophy is called the Vezina trophy after Georges Vezina, portarul celor de la Montreal Canadiens din 1910 până în 1925. A murit de tuberculoză în 1926. Cine va câștiga trofeul Vezin este portarul ", a decis să fie cel mai bun în poziţia lui”.

Acest trofeu a fost acordat pentru prima dată în sezonul 1926-27, imediat după trecerea lui Vezina. Din 1946-47 până în 1981-82, criteriul trofeului a fost despre care portar/i au permis cele mai puține goluri în sezonul regulat. De atunci, acesta a primit propriul trofeu, trofeul William M. Jennings.


Întrebări frecvente pentru cel mai bun portar NHL| ||835

  • Trofeul acordat celui mai bun portar este Trofeul Vezina.

  • George Hainsworth în sezonul 1926-1927 a devenit primul cel mai bun portar oficial al National Hochei League.

  • Yes, you absolutely can! You can find these bets either under hockey specials or hockey futures. 

  • Folosește doar site-uri de pariuri sportive de încredere, precum cele pe care le recomandăm pe această pagină. În acest fel, știi că primești tratamentul pe care îl meriți.

  • La sfârșitul sezonului, toți cei treizeci și unu de directori generali au votat pentru care consideră că a fost cel mai bun portar de-a lungul anului.