Vezi toate pariurile sportive Site-uri

Su per Bowl Anthem Props

The Super Bowl este ultima oportunitate pentru fanii fotbalului de a se implica în pariurile NFL pentru sezonul înainte de încheierea sezonului și noi aruncăm privirea asupra sezonului următor.Oportunitățile de pariu de recuzită pentru imnul național la Super Bowl sunt excelente și oferă o șansă unică de a intra în acțiune pentru ultima dată.

Mulți fani ai fotbalului se concentrează pariurile lor pe liniile de pariuri obișnuite, cum ar fi linia monetară și peste/sub, cu toate acestea, oportunități precumpariurile cu imnul Super Bowl sunt o modalitate excelentă de a paria pe alte aspecte ale Super Bowl. Bowl LVI cufoarte cei mai buni furnizori online.

 • Joacă online acum
  Resurse pentru pariuri pentru Super Bowl aici
 • Pariurile de recuzită NFL pentru imnul național sunt acum disponibil. Cotele au fost actualizate ultima dată pe28 octombrie 2021:

  Bet99Sports Interaction
  Peste 1,55 minuteTBATBA
  Under 1.55 minutesTBATBA

  Cum să pariezi pe Imnul Super Bowl

  Unul dintre cele mai populare pariuri este pe recuzita Super Bowl pariază lungimea pentru imnul național. Odată cu începerea sezonului, pariorii își vor concentra atenția asupra imnului național al Super Bowl, printre alte piețe de pariuri. Pariotorii vor avea speranța că vor obține propriile lor profituri spectaculoase în timp ce imnul național urlă pe totStadionul Raymond James.

  Dar, ce fel de | ||676Super Bowl anthem pot fi plasate pariuri? Ei bine, pariorii vor avea șansa de a paria pe mai mult decât să aleagă melodia corectă pentru a fi jucată. Li se va prezenta șansa de a paria pe over/under pentru imnul național, care adaugă un element în plus lacrescendo al sezonului NFL.

  Un exemplu de la BetZest de pariu peste/sub pe imnul național al Super Bowl-ului ar putea arăta cam așa:

  • Star-Spangled Banner pentru a juca peste 1,45 secunde (3,50))

 • Joacă online acum
  Betzest Recenzie
  BONUS 100$
 • Cât ar putea fi melodia?

  Pariorilor li se va prezenta șansa de a paria pe durata melodiei, ca de-a lungul anilor interpreții au prezentat lumii propria versiune a clasicului american emblematic al lui Francis Scott Key.

  Pe baza a ceea ce am văzut în ultimii ani,o melodie lungă pare să fie tendința. Pentru acei fani ai sportului care doresc să parieze pe over, putem vedea că a existat o tendință pentru over din 2007, cu doar patru imnuri care merg sub și un push în acolo, de asemenea.

  Chiar și totuși, cei doi interpreți care s-au dus încă au ieșit cântând bannerul cu stele pentru mai mult de două minute.O melodie de două minute este cea care este programată în aceste zile, așa că, deși cifra peste/sub stabilită de oddsmakers s-a adaptat la o lungime mai mare, peste este probabil alegerea.

  Cine va cânta la Super Bowl de anul acesta?

  O altă replică excelentă pentru pariorilor care să se răsfete este „cine va fi cântărețul la Super Bowl de anul acesta?” În prezent, Weeknd este singurul interpret confirmat. Este întotdeauna un mister cine va apărea în acea zi, cu o istorie de apariții șocante ocazionale la Super Bowl, este întotdeauna un punct de interes.

  Dacă ne întoarcem mințile la evenimentele anterioare de Super Bowl. , putem vedea cine a evoluat pe scena mare în ultimii ani.Interpreții din ultimii ani sunt următorii:

  • LI (2017) - Lady Gaga
  • LII (2018) - Justin Timberlake
  • LIII (2019) - Maroon 5 , cu invitații Travis Scott și Big Boi
  • LIV (2020) - Shakira și Jennifer Lopez
  • LV (2021) - The Weeknd

  Deși poate părea banal,pariul imnului național al Super Bowl linii sunt extrem de populare. Atât de mult, de fapt, în 2015, multe case de pariuri sportive majore au întrerupt liniile de pariuri cu imnul național, deoarece erau plasate niște pariuri excepțional de mari.

  Căcătorii de cote sunt foarte precauți și acordă mare atenție oricăror influențe externe, care poate afecta cotele. Dacă un furnizor este la curent cu orice informație privilegiată, cum ar fi publicul care are acces la repetițiile melodiilor sau scurgerile de informații de la interpreți, este probabil să oprească liniile de pariuri - niciun casa de pariuri nu vrea ca șansele să fie reduse împotriva lor.

  În sfârșit. , este important să nu te lași prea prins de partea de jocuri de noroc a imnului național. Desigur, pariorii vor dori să se implice cât vor, dar nu uitați să vă bucurați de eveniment! Dacă putem să vă ducem într-o călătorie rapidă pe calea memoriei și să vă ducem înapoi laPredarea lui Whitney Houston din 1991, care a fost primită cu mare atenție când și-a ștampilat amprenta zilei .

  Vedeți mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde puteți paria pe pariurile de prop NFL pentru imnul național și alegeți-l pe cel mai potrivit pentru dvs.:

   Vedeți toate site-urile de pariuri sportive


   Întrebări frecvente privind imnul Super Bowl

   • Artistul soloThe Weeknd a cântat la Super Bowl 2021, dar artiștii pentru 2022 nu au fost încă confirmați.

   • Da, desigur! Pariurile cu imnul Super Bowl reprezintă doar o altă linie de pariuri disponibilă ca pariu de prop care duce la și în timpul Weekend de Super Bowl.

   • Pe baza imnurilor naționale anterioare de la Super Bowl, durata medie a imnului național de Super Bowlover the past 21 years is 116.24 seconds.

   • Ultimul imn național al Super Bowl-ului a durat 136 seconds (2 minute and 16 seconds) pentru a cânta la Super Bowl LV în 2021.

     

     
   • Cu siguranță este, la fel ca orice pariu de prop la Super Bowl, există o varietate de cote grozave de care pariorii le pot profita în ziua respectivă sau înainte de acel weekend special în februarie.