Vezi toate pariurile sportive Site-uri

Super Bowl Prop Bets 2022

Aruncă o privire la toate cotele de recuzită Super Bowlpentru 2022, și|| |625 you will realize de ce NFLSuper Bowl este cel mai mare eveniment sportiv al anului. Acesta nu este doar paradisul iubitorilor de fotbal, ci visul umed al pariorilor. Numiți, și au prins-o!

Cu participanții la Super Bowl încă nu au fost anunțați, ataculPariurile cu propuneri la Super Bowl nu au fost încă lansate. Totuși, avem câteva pentru tine. Asigurați-vă că verificați în continuare această pagină pentru cele mai recente pariuri de prop. Cotele au fost actualizate ultima dată pe28 octombrie 2021:

Super Bowl Gatorade Shower - Ce culoare?

Bet99Sports Interaction
PortocaliuTBA| ||648TBA
Galben/Verde/LimeTBATBA
Mov TBATBA
AlbastruTBATBA
ClearTBA| ||660TBA
Roșu/RozTBATBA

Prima atingere Super Bowl

Bet99Sports Interaction
#Team 1TBATBA
#Echipa 2TBATBA
#Echipa 3TBATBA
#Echipa 4TBATBA|| |685
#Team 5TBATBA
#Echipa 6TBATBA

Super Imnul Național 

Bet99Sports Interaction
Peste 1,55 minuteTBATBA
Sub 1,55 minuteTBATBA

Găsește recuzita ta preferată
Marca un touchdown astăzi!
Înscrie-mă la Bodog

Câștigătorii Super Bowl 2021 

Felicitări Tampa Bay Buccaneers pentru o victorie greu luptată. Joculs-a încheiat cu 31-9, cu Buccaneers și Brady depășind șansele.

Cote la super Bowl - toate celelalte recuzite suplimentare

Știm că am promis că nu vom vorbi despre toatealte cote suplimentare pentru azi la Super Bowl, dar fac parte din ceea ce aduce distracția! Despre ce vorbim? Vorbim despre lucruri precum pariarea peimnul național, the culoarea Gatoradei baia antrenorului este, sauPuppy Bowl care vă va umple foaia de pariu de prop la Super Bowl.

În afara cotelor de prop de la Super Bowl din joc, există multe alte elemente de recuzită care nu sunt deloc legate de joc. Aceste pariuri de prop pot părea aleatorii, iar un fan hardcore le-ar găsi rușinoase, dar au fost uncote de bază ale super Bowl-ului atâta timp cât au existat pariuri.Pariurile amuzante de recuzită la Super Bowl sunt ceea ce face ca evenimentul să fie atât de cuprinzător, permițând fanilor non-sport să se bucure de acțiune.

Fie că este vorba de pariuri amuzante pentru Super Bowl saupariuri exotice prop, vom detalia totul aici. Vom menține această pagină actualizată, așa că, de îndată ce casele de pariuri vor lansa toate pariurile cu prop și ofertele exclusive pentru Super Bowl 2021, le vom prezenta pe toate aici.

Experții noștri interni din NFL vor acoperi lista completă de pariuri cu prop, evidențiindcele mai bune pariuri cu prop la Super Bowl pe măsură ce echipele progresează în postseason până când vom avea doi finaliști. Așadar, pentru toate pariurile legate de propunerea Super Bowl, rămâneți pe fază!

 • Joacă online acum
  Bodog Recenzie
  BONUS 400$
 • https://images.bonusuricasedepariuri.info/35ea0f01-7b8a-421d-bdc9-8b2dc8bbc0d2/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/ddd2bf0b-8863-4245-9f31-e03289d46d7c/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/d04b56e3-b549-4297-9405-98989da0d8c1/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

  2022 Alegeri de pariuri pentru Super Bowl Prop 

  Cu evenimentul care are loc pe 13 februarie, la doar o lună distanță, suporterii și pariorii NFL pur și simplu abia aștept să intre în acțiune. Da,vor fi multe pariuri prop de care să profite toată lumea.

  Chiefs par cel mai probabil să joace la Bowl, se joaca mereu ca nimeni nu ii poate opri. Patrick Mahomes a fost genial, cu cei care fac jocul în fiecare săptămână. Acestea fiind spuse, ce pariuri de prop par destul de distractive acum? În această piesă, aruncăm o privire la două pariuri care ne-au atras atenția, în timp ce ne oferim alegerile din NFL.

   

  Care echipă va înscrie cel mai lung touchdown?| ||872

  Both the 49ers and Chiefs are offensive juggernauts, nu se poate nega asta. În meciul de campionat AFC, Kansas City a acumulat 35 de puncte, Patrick Mahomes a marcat patru touchdown-uri. Între timp, pentru cei de la 49ers, jocul lor la sol a fost genial, conducându-i la 37 de puncte în victoria asupra lui Packers.

  Deci, cu o mulțime de puncte așteptate să fie înscrise în lupta pentru Trofeul Vince Lombardi, care echipă va înscrie cel mai lung touchdown? În acest caz, va trebui să dăm avantajul Chiefs.

  49ers și fundașul stud Raheem Mostert vor căuta să distrugă KC, dar ei' nu vom exploda pentru câștiguri masive. Pur și simplu nu este pâinea și untul lor. Pentru Chiefs, totuși, ei trăiesc din jocul mare.

  Cu racheta lui Mahomes pentru un braț, tipi precum Tyreek Hill și Mecole Hardman vor fi gata să-și arate viteza fulgerătoare pentru un TD lung. Se va întâmpla în Super Bowl? Noi credem că da. Mergi cu KC pentru a înscrie cel mai lung touchdown.

   

  Câte touchdown-uri va arunca Patrick Mahomes ?

  De câte ori Mahomes are pielea de porc în mâini, de obicei urmează magia. Tânărul fundaș titular a avut o altă campanie fenomenală și a lansat pentru opt touchdown-uri și nicio interceptare în două jocuri de playoff din această iarnă. Aceste numere sunt pur și simplu absurde.

  Cu toate acestea, oricât de bun a fost Mahomes, împreună cu restul atacului din Kansas City, apărarea lui 49ers a fost la fel de impresionantă.Unitatea coordonatorului defensiv Robert Saleh joacă cu un cip pe umăr, făcând viața dificilă pentru quarterbacks.

  Acest postsezon,atât Kirk Cousins, cât și Aaron Rodgers au arătat îngrozitor înfruntându-se cu secundarul lor. Cousins ​​a fost ținut la 172 de metri și un touchdown. În meciul de campionat NFC, Rodgers a aruncat pentru 326 de yarzi și două touchdown-uri, dar a aruncat și o pereche de interceptări costisitoare.

  Cu over/under pentru Mahomes stabilit la 1.5 touchdowns , va fi ținut la un scor 0-1, sau va arunca pentru două sau mai multe? Aceasta este întrebarea pe care trebuie să și-o pună pariorii.

  În ultimele sale cinci jocuri, Mahomes a fost ținut la un touchdown într-un singur joc. Cu siguranță, șansele sunt în favoarea lui aici, iar șefii se bazează pe el pentru a aduce organizației o victorie în Super Bowl, credem că va reuși. Mergem cu over și îl alegem să arunce cel puțin două touchdown-uri.

  Înțelegerea modului în care recuzita Super Bowl cotele funcționează

  În primul rând, cotele de promovare la Super Bowl sunt scurte pentru"propoziție".

  Aceste părți pariuri (cunoscut și ca pariuri exotice sau noutate) faci acea afacere cuapariția sau neapariția oricărui eveniment în timp ce jocul are loc.

  Ca atare, aproape toate au loc în timpul jocului (sau chiar înainte sau după).

  Cum citiți șansele la prop la Super Bowl?

  Cote la prop la Super Bowl? sunt de obiceiliniate ca linii obișnuite. Le puteți citi prin trei tipuri de formate comune pentru fiecare pariu sportiv:

  • American (Moneyline): se manifestă ca un număr minus (-125) sau un număr plus (+500); minus arată cât de mult trebuie să pariezi pentru a câștiga 100 USD, în timp ce plus arată cât câștigi la un pariu de 100 USD
  • Decimală: se manifestă ca zecimală (1,87); aceasta indică prin multiplicarea pariului dvs. cât de mult câștigați plus miza dvs.
  • Fracțională: se manifestă ca o fracție (3 /4); vă puteți împărți pariul la fracție pentru a determina câștigurile potențiale

  Tipuri de cote pentru pariuri prop la Super Bowl

  Există multe tipuri de cote pentru pariuri prop la Super Bowl. Oh, there are countless and there seem to be new ones every Super Bowl. As aceste cote de pariuri NFL, acestea nu sunt prea diferite de un joc obișnuit, cele mai populare fiind încă legate de joc.

  Dar se pot cam innebuni! Nu vom merge acolo.

  Să aruncăm o privire la cele mai populare tipuri de cote pentru pariuri prop la Super Bowl:

  Care sunt cotele la primul touchdown la Super Bowl?

  The Primul touchdown al Super Bowl poate fi cel mai prestigios atât pentru jucători, cât și pentru fanii care i-au pariat. Iată câteva exemple de pariuri prop legate de acest lucru:

  • Ce echipă marchează primul touchdown
  • Cine marchează primul touchdown - jucător individual?
  • Ce sfert are loc primul touchdown

  Din moment ce acest lucru este aproape arbitrar, aceste cote pentru prima touchdown de la Super Bowl pot fi destul de profitabile și pot aduce o rambursare mare. Încercați să pariați mai mult de o instanță aici.

  Care sunt cotele la primul scor pentru Super Bowl?

  Vărul de la primul touchdown din Super Bowl,Primul Super Bowl scorul poate indica care echipă marchează prima sau identifică modul în care sunt marcate primele puncte ale jocului.

  Acestea sunt toate modalitățile prin care o echipă NFL poate înscrie:

  • Touchdown (reaching the endzone)
  • Gol de teren (kicker lovește mingea prin montanti)
  • Siguranță (mingea adversarului este considerată moartă în propria zonă finală)

  Există legende care au obținut câștiguri masive pariând siguranța ultra-rară, ca primul scor de la Super Bowl. Dar acestea se întâmplă la fel de rar ca unNew England Patriots sezon de pierdere, așa că luați-l cu un grăunte de sare.

  Cum funcționează șansele pentru ore suplimentare la Super Bowl?

  Apropo de întâmplări rare, Super Bowlcotele de prelungiri sunt ultra-rare! Nu sunt șansele reale, ci șansele ca jocul să intre în prelungiri. Numai O O dată un Super Bowl a intrat în prelungiri (spre coșmarul fanilor Falcons) și puteți să Google acest incident notoriu.

  Pariând aceste cote pentru prelungiri la Super Bowl,veți faceți un pariu dacă jocul va intra în prelungiri. De asemenea, vor fi adăugate noi elemente de recuzită și pariuri pe măsură ce jocul merge, așa că stați cu ochii pe carte.

  Cote MVP la Super Bowl - pariul principal de prop 

  Dar în ceea ce privește bunicul din Super Cotele de recuzită la Bowl, cotele MVP pentru Super Bowl sunt cele mai analizate chiar și de către mass-media. Acest lucru se datorează faptului căSuper Bowl MVP este al doilea cel mai prestigios trofeu al Super Bowl după Trofeul Lombardi în sine.

  Pariurile pe cotele MVP de la Super Bowl pot fi fie evidente, fie surprinzătoare. De obicei pariezi pe jucătorul individual pentru a câștiga acest premiu.

  De-a lungul istoriei Super Bowl, atât membrii ai NFL Hall of Famers, inclusiv cei mai mari fundași ai săi și artiștii surpriză au câștigat premiul.

  Cine de obicei câștigă cota MVP la Super Bowl?

  Nu este un secret:sfertul câștigă de obicei cota MVP la Super Bowl la fel cum câștigă de obicei MVP sau câștigă cei mai mari bani din jucătorii din NFL.

  Iată toate pozițiile care au câștigat premiul:

  • Quarterback
  • Returing
  • Receptor larg
  • Linebacker
  • Defensive end
  • Siguranţă
  • Cornerback
  • Tackle defensiv
  • Kick returner/punt returner

  Jucătorii ofensivi (QB-uri, RB-uri, WR-uri) tind să câștige acest premiu mai des, astfel încât șansele se vor înclina spre ei, fundașul fiind probabil favorit . Dacă nu el, atunci receptorul care rulează din spate sau de sus va fi cel de urmărit.

  Cum să Găsiți cele mai bune cote pentru pariurile de prop la Super Bowl

  Acum că aveți o anumită înțelegere a cotelor pentru pariurile de prop la Super Bowl, va trebui săgăsiți unde puteți paria pe ele|| |1063. Most books offer Super Bowl prop bet odds but we need to find the best Super Bowl betting sites. 

  Putem stabili care suntcele mai bune site-uri de pariuri pentru Super Bowl găsind care oferă cele mai bune oferte și promoții de înscriere. În timp ce majoritatea oferă ceva, unii merg mai departe oferind mai multe sau adăugând concursuri secundare.

  De asemenea, este esențial săsă găsești ce cărți se potrivesc cu stilul tău. Dacă preferați să pariați live sau să pariați pe mobil, veți avea nevoie de un pariu sportiv care are o platformă avansată de pariuri mobile, de preferință o aplicație.

  Ce case de pariuri sportive au cele mai multe cote de promovare la Super Bowl?

  Diferite case de pariuri sportive oferă șipiețe diferite și cote diferite, dar unii se vor specializa pe NFL și vor avea cele mai multe cote de prop la Super Bowl. Aceste cărți pot fi, de asemenea, lideri de piață și sunt primele care deschid cote pentru pariuri favorabile la Super Bowl, dar altele le pot oferi la cote mai bune.

  Pentru a identifica aceste cărți, găsiți care cărți se adresează publicului care pariază pe NFL și Super Bowl cel mai mult. Poți să cercetezi puțin: combină cunoștințele tale sportive cu puțină cercetare.

   Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

   Căutați care demografică urmărește cel mai mult Super Bowl. Sunt șanse ca ei să fie și cei mai buni pariori.

   În ceea ce privește casele de pariuri sportive, cel mai bine este să continuați să cercetați pentru a verifica care cărți au cele mai multe cote de promovare la Super Bowl și pentru a le găsi pe cele mai bune în anumite anumite cazuri. departamente.

   Câștigând pariurile cu prop Super Bowl

   În primul rând, ați descoperit ce sunt pariurile cu prop la Super Bowl. Apoi, ai învățat cum funcționează. Și, în sfârșit, ai înțeles cum să le găsești. Reunește totul și realizează ceea ce ai venit să faci:

   CÂȘTIGĂ PARIILE SUPER BOWL PROP.

   Este nevoie de puțin noroc și de un grad mare de talent pentru a încasa aceste pariuri în mod obișnuit - și când spunem obișnuit, ne referim din când în când. Nu este nevoie să câștigi toate pariurile tale de prop la Super Bowl. La naiba, s-ar putea canici să nu ai nevoie să câștigi jumătate.

   Frumusețea pariurilor cu prop la Super Bowl este:majoritatea dintre ele vor plăti mai mult de un raport de 1:1. Acest lucru se datorează și dificultății de a încasa lor. Rețineți că, spre deosebire de pur și simplu pariul pe una dintre două variante, vi se oferă trei, patru sau chiar peste 20. 

   Fiți disciplinat. Aveți un buget. Și alegeți doar pariurile de prop în care vedeți o tendință. Sau naiba, nu ne asculta și pariază pe orice este distractiv!