Vezi toate pariurile sportive Site-uri

Super Bowl Point Spread

Super Bowl Point Spread este una dintre cele mai populare linii jucate la furnizorii importanți din America de Nord. Majoritatea covârșitoare a pariurilor sportive încorporează repartizarea punctelor datorită marii majorități a pariorilor care joacă liniile de fotbal și baschet.

Deși această formă de pariuri este foarte populară, nu este cea mai simplă linie de pariuri pe care să o obțineți. capul tău în jur. Pe lângă răspândire, există o serie de termeni diferiți folosiți de casele de pariuri sportive, cum ar fi un egalizator, sau în hochei, este cunoscut sub numele de linia pucului.

Scopul distribuirii de puncte este de a egala teren de joc, deoarece nu există două echipe adunate egal - în cele din urmă, cineva aproape întotdeauna trebuie să piardă! Ca atare, casele de pariuri sportive creează o repartizare a punctelor pentru un joc, astfel încât fiecare echipă să aibă șanse aproape egale de a câștiga jocul.

JucândSuper Bowl spread is a great way to even things out on the day, as one team is almost always likely to be the favourite. Football fans aren’t always looking for the straight-up, they might want to be on the team they prefer or simply just avoid backing the favourite entirely. Whatever it may be, there are always ways to find value in the Super Bowl point spread.

 • Joacă online acum
  Resurse pentru pariuri pentru Super Bowl aici
 • Cotele de repartizare a punctelor pentru Super Bowl sunt acum disponibile, așa că haideți să aruncăm o privire la cotele pentru distribuirea de puncte pentru Super Bowl LVI. Cotele au fost actualizate ultima dată pe19 august 2021:

  Bet99Sports Interaction
  #Echipa 1 (-3)TBATBA|| |664
  #Team 2 (+3)TBATBA
  #Echipa 1 (-6)TBATBA
  #Echipa 2 (+6)TBATBA

  Cum să pariezi pe Super Bowl Point Spread

  Pariurile pe punct spread le oferă pariorilor posibilitatea de a risca bani la ambele echipe, indiferent de cotele afișate. După cum vedem cu pariurile directe; linia monetară va posta echipa mai bună cafavorita (cotele continuă cu un simbol'-') și adversarul, cu atât este mai puțin probabil să câștige, deoareceunderdog (cotele continuă cu un simbol'+') - deseori numit pur și simplu câinele.

  Când pariază pe cel defavorizat, pariorul va câștiga dacă câinele câștigă definitiv sau pierde cu o sumă mai mică decât spread-ul de puncte. Din acest motiv,Distribuirea punctelor Super Bowl este una dintre cele mai populare linii de pariuri la Super Bowl LV.

  Exemple de răspândire la Super Bowl

  Pariorii vor auzi adesea acești termeni folosiți în comunitățile de pariuri în ceea ce privește răspândirea . Termenulîmpotriva răspândirii” (ATS), care este adesea cunoscut sub numele de „covering the spread.” Dacă un parior face acest lucru, acest lucru ar însemna că favoritul nu numai că trebuie să iasă victorios, ci trebuie să facă acest lucru cu mai mult decât distribuirea de puncte pentru ca pariul să fie câștigător.

  Totuși, dacă favoritul câștigă jocul, dar face acest lucru cu mai puțin decât spread-ul, sau dacă favoritul pierde jocul de-a dreptul, pariorul va fi pierdut pariul.

  Super Bowl spread-urile impun pariorilor să aleagă între a lua puncte cu un underdog sau a pune puncte pe teren. favorită. Cotele pot varia considerabil, cu ungamă care se întinde de la pariuri până la 21 de puncte într-un concurs foarte neregulat.

  Distribuirea punctelor este pur și simplu o proiecție a marjei de victorie pe care cei care fac cote o preconizează pentru favorită. Știm că am spus și multe, așa că, pentru a clarifica lucrurile pentru cititorii noștri, vom oferi un exemplu de distribuire a punctelor pentru o întâlnire ipotetică de Super Bowl.

  Nu uitați, prețurile de distribuire a punctelor. sunt postate cu „vig” sau „suc”, cu 1,91 fiind prețul standard. Să luăm ca exemplu formațiile potențiale pentruSuper Bowl 55 de puncte spread.

  • Kansas City Chiefs (-2,5)
  • Buffalo Bills (+2,5)

  Deci, dacă pariorii i-ar sprijini pe Chiefs cu aceste cote, cu un pariu de 110 $, ei ar primi miza lor inițială plus o sumă suplimentară de 100 $ dacă Chiefs iau jocul cu o victorie de 13-3.

  Vom oferi un al doilea exemplu, doar pentru a clarifica lucrurile. . De data aceasta, vom oferi un exemplu folosind o linie monetară mai specifică (alta denumită „SU”, direct în sus).

  • Green Bay Packers - (+3,5) - SU +150
  • Sfinții din New Orleans - (-3) - SU -161

  The Saints au fost postați ca favoriți față de Packers, cu un avantaj de 3,5 puncte. Aceasta înseamnă că Sfinții trebuie să câștige Super Bowl cu 4 sau mai multe puncte pentru a acoperi spread-ul.

  Alternativ, pariând pe Packers, care au fost postați ca 3,5 puncte defavorizate. Aceasta înseamnă că Packers ar trebui să câștige jocul sau să nu piardă cu mai mult de 4 puncte pentru ca pariul să fie plătit. Motivul pentru care cotele sunt afișate ca .5 este pentruevitarea unui „push”, care este atunci când pariorilor le sunt rambursate pariurile - ceva ce casele de pariuri preferă să evite.

  Când să pariezi pe spread-ul punctului

  Toți jucătorii de noroc știu cum să citească valoarea cotelor de pariuri, evaluând o varietate de linii și găsind cele mai bune posibile pentru a obține profit. Deci, pariorii au mai multe opțiuni atunci când evaluează valoarea spread-ului. Cu toate acestea, pe scurt, ATS-ul este util în următoarele scenarii:

  • Pariați pe favorit pentru a câștiga SU (dar cu cote mici, deoarece acestea sunt favoriți)
  • Pariați pe favoriți pentru a câștiga ATS (cu cote mai decente, deoarece este o sarcină mai grea)
  • Pariați pe cel defavorizat pentru a câștiga SU (cu cote mari, dar șanse scăzute de a câștiga pariul)
  • Pariază pe cel defavorizat pentru a câștiga ATS (cu cote mai mici, dar decente, de la handicap le crește șansele de a câștiga practic)

  Operatorii de pariuri sportive vor încerca adesea să aibă bani egali pe ambele părți ale spread-ului. Dacă șansele sunt întotdeauna egale, se va maximiza câți bani poate câștiga operatorul de pariuri sportive. Acest lucru funcționează și pentru parior, deoarece distribuirea punctelor este o modalitate excelentă de a câștiga niște bani la Super Bowl.

  Acum că ați învățat cum să pariați pe distribuirea punctelor, este timpul să alegeți dintre mai jos listeazăcele mai bune case de pariuri sportive la care poți paria online și alege-o pe cea mai potrivită pentru tine:

   Vedeți toate site-urile de pariuri sportive