Vezi toate pariurile sportive Site-uri

Super Bowl Parlay Pariuri

The Super Bowl rămâne unul dintre cele mai mari evenimente sportive din calendar și trage la sorti pariorilor din întreaga lume pentru a paria pe această extravaganță sportivă.Pariurile Super Bowl parlay oferă pariorilor o oportunitate unică de a-și adăuga bankrollul.

The Cotele câștigătorilor de Super Bowl sunt acum disponibil. Cotele au fost actualizate ultima dată pe19 august 2021: 

Cote la Super Bowl 2022PowerPlaySports InteractionBet99
Kansas City Chiefs6,006,006,00
Tampa Bay Buccaneers7,007,007,25
Buffalo Bills14.0014.0014.00
Baltimore Ravens15.0015,0015,00
Los Angeles Rams15,0015,0015,00
San Francisco 49ers15.0015.0015.00
Cleveland Browns17.00|| |66417.0017.00

Iată o listă cu Parlay-urile pe care le-am ales pentru Super Bowl LVI. Cotele au fost actualizate ultima dată pe19 august, 2021:

Bet99PowerPlay
EchipăTBATBA| ||680
Team TBATBA
EchipăTBATBA
Echipa #1 va câștiga și EchipaTBATBA
EchipaTBA TBA

Aproape toți furnizorii de pariuri sportive de top oferă o gamă largă de pariuri parlay, în specialPariuri parlay și pariuri secundare la Super Bowl. Este puțin probabil ca pariorii să plaseze un singur pariu la Super Bowl. Este mult mai probabil ca ei să plaseze o varietate de pariuri, dintre care unele vor fi foarte probabil pariate ca pariuri.

Știm cu toții că pariurile de prop la Super Bowl reprezintă una dintre cele mai populare linii de pariuri, pariorii. pot pur și simplu să folosească doi împreună pentru a-și crește șansele de a câștiga o plată mai mare. Mai mult decât atât, a avea mai multă influență în joc înseamnă că va crește plăcerea jucătorilor de a viziona această epopee sportivă.

Iubitorii de fotbal nu se mulțumesc de obicei cu pariuri simple, mai ales cândSuper Bowl side bets in 2022 oferă unele dintre cele mai interesante piețe din jur. În acest articol, vom cerceta mai profund ce sunt pariurile parlay la Super Bowl și cum să profităm la maximum de ele.

 • Joacă online acum
  Resurse de pariuri Super Bowl aici
 • Cum funcționează pariurile Parlay la Super Bowl?

  Pariurile Parlay sunt despre creșterea riscului pariului, în pentru a obține o recompensă mai favorabilă. Încrederea este esențială, iar pariorii trebuie să pariere plini de credință atunci când vine vorba de pariuri pe mai multe rezultate.

  Pentru a menține lucrurile simple, să parcurgem pe scurtce este exact un parlay - un pariu parlay este despre alegerea mai multor selecții, apoi combinând aceste selecții pe un singur bilet de pariere. Casa de pariuri va combina automat cotele fiecărui joc, ceea ce duce apoi la o plată mai mare decât dacă pariezi fiecare joc ca un pariu unic. Este obișnuit printre marii producători de cote să ofere 2-1, în timp ce alții pot oferi 13-5.

  Un lucru pe care ar trebui să-l menționăm este că pariurile parlay nu ar trebui să fie doar puse împreună. Pariătorul trebuie să găsească câteva pariuri care îi plac foarte mult și apoi să le adauge la același bilet. Dacă o selecție este sensibilă și cealaltă este o șansă lungă dacă una pierde, pariul este pierdut. Așadar, încearcă să găsești potrivirea potrivită cu parlay-ul tău.

  Super Bowl aduce o selecție grozavă de oferte și bonusuri, dintre care unele oferă pariorilor înapoi miza inițială dacă au un parlay stivuit - cu patru sau cinci părți. Casele de pariuri sportive sunt bucuroși să ramburseze clienții care plasează pariuri cu risc ridicat.Fii cu ochii pe acest tip de oferte la casele de pariuri preferate în fiecare an în ianuarie și februarie.

  În sfârșit, o întrebare pe care o auzim adesea aici din partea comunității noastre este care este diferența dintre a face două pariuri simple și a face un parlay în două etape? Ei bine, răspunsul este destul de simplu. Parlay-ul crește valoarea talonului de pariu.

  Exemplu de pariu Super Bowl parlay

  Pentru a ajuta la înlăturarea oricărei confuzii cu privire la pariurile parlay la Super Bowl, vom oferi unexemplu pentru a arăta ceea ce încercăm să spunem:

  • Dacă un parior plasează 200$ pe Bet365 la un pariu cu două etape și câștigă, ai părea că câștigi 329 USD în câștiguri, plus miza inițială. Aceste cifre se bazează pe cotele standard de 3,5 adăugate la pariurile cu două etape.

 • Joacă online acum
  Bet365 Revizuire
  BONUS 200$
 • Privind la parlay-uri mai mari, acestea pot fi parlay-uri cu trei și patru picioare, care au cote și mai mari. Parlajele cu trei etape oferă în general cote de aproximativ 7,0, în timp ce parlayurile cu patru etape sunt în jur de 13,0. Toate aceste cifre se bazează pe sucul standard de 1,91, ceea ce înseamnă că, dacă sucul este mai mare sau mai mic, șansele tale vor fi diferite.

  Așa cum am menționat anterior, cu cât ai mai multe picioare, cu atât pariul va fi precar. fi. Așa că nu vă lăsați duși de cap și faceți clic pe mai multe pariuri într-un singur bilet!

  DeșiPariurile Super Bowl parlay sunt diferite de pariurile săptămânale. , deoarece sunt doar două echipe care participă la Super Bowl, există încă o mulțime de opțiuni. Faptul că doar două echipe joacă un singur joc nu îndepărtează de nenumăratele conversații care pot fi create.

  Parlays can be placed on In-game events, through live betting options available at most sportsbooks. Take for example:

  • Kansas City Chiefs pentru a câștiga fiecare sfert din Super Bowl -în patru etape.
  • Green Bay Packers pentru a câștiga fiecare jumătate -ca un parlay cu două picioare.

  Adevărul este că opțiunile sunt nesfârșite. Așadar, găsiți câteva selecții care vă plac aspectul și creați un parlay pentru biletul dvs. de pariuri.Amintiți-vă un risc crescut, înseamnă o recompensă mai mare!

  Acum că ați învățat totul despre Pariurile Prop pentru Super Bowl, alegeți din lista de încredere de mai jos unconvenient pariuri sportive pentru ca tu să pariezi.

 • Joacă online acum
  10Bet Recenzie| ||811
  BONUS 300$
 • Joacă online acum
  BetWarrior Recenzie
  BONUS 300$
 • Joacă online acum
  Betsafe Recenzie
  BONUS 300$
  • Vezi toate site-urile de pariuri sportive