Moneyline
Vezi toate pariurile sportive Site-uri

Super Bowl Over Under

Pe măsură ce ne luăm la revedere de la un alt sezon regulat NFL, este timpul să ne punem din nou ochii pe marele premiu.Super Bowl este una din extravaganța pariurilor se promite să fie, an de an, pe măsură ce pariorii de toate nivelurile se adună pentru a paria pe cele mai bune echipe din NFL.|| |625

Bettors are spoilt for choice during the Super Bowl, as they can get involved in pariuri live în timpul jocului și pot miza pe orice de laMVP la aruncarea monedei. În timp ce această zi invocă chiar și cele mai bizare pariuri de prop, un lucru rămâne adevărat, care este mereu prezent peste linia de sublinie.

De îndată ce echipele sunt anunțate, site-urile de pariuri își vor lansa liniile. În acest moment, pariorii pot începe să caute pe net cele mai competitiveCote peste/sub Super Bowl. Aici vă vom arăta cum să profitați la maximum de această mare linie de pariuri.

 • Joacă online acum
  Ultimele cote la Super Bowl Aici
 • Deși nu cunoaștem echipele Super Bowl, haideți să aruncăm o privire la viitorul actual al Super Bowl. Cotele au fost actualizate ultima dată pe28 ianuarie 2021: 

  KC Chiefs vs TB Buccaneers - Total 56,5BodogBetway10Bet
  Peste1,91| ||6601.911,91
  Sub1,911,911,91

  How to Bet on Super Bowl's Over Under

  Betting on the Super Bowl will always involve a variety of different bets, from fun exotic prop bets to the more mainstream Moneyline șipeste/sub. Pe măsură ce explorămSuper Bowl peste/sub vom discuta despre răspândire și vom oferi exemple pentru a vă ușura lucrurile.

  În cadrul pariurilor sportive, în afară de pariarea pe Moneyline, over/under este cu mult și departe de cea mai jucată linie de pariuri în cadrul pariurilor mainstream. În termeni simpli,peste/sub este un pariu simplu prin care pariorul alege dacă scorul final al unui anumit joc va fi peste sau sub un număr prealocat ales de cei care fac cote. . Cifra propusă reprezintă scorul total de puncte cumulat de ambele echipe în cadrul meciului. De aici provine termenul simplu „peste/sub”.

  Cote peste/sub cote explicate

  The Super Bowl peste/sub arată mult ca în timpulsezonul regulat NFL. Pariorilor le place să-l vadă listat în următorul mod:

  • Kansas City Chiefs
  • o/u 34,5
  • Buffalo Bills

  Dacă așa esteSuper Bowl 55| ||707 lines up, then this may be what bettors will see. The over/under is posted with a .5 score, which is obviously impossible to achieve. This figure is given to avoid the bet being called a push, which is when the total points for the game end up either above or below 34.5. If the figure was exact, then the game could finish with a total figure of 34 or 35 and the bookmaker would have to return the players' stakes.

  Exemplu peste/sub

  Dacă continuăm să lucrăm cu cifra noastră de 34,5 între Chiefs și Bills, să presupunem că un parior pariază 20 USD pe joc pentru a fi o afacere cu scoruri mari și se încheie cu un total de 56. Acest lucru necesită ca scorul total al ambelor echipe să fie de 35 sau peste, dacă se întâmplă acest lucru, pariul va fi plătit. Este la fel de simplu.

  Atunci când este listat pe o casă de pariuri sportive, acel pariu poatesă arate așa:

  • Kansas City Chiefs vs Buffalo Bills - Peste 56 (12.50)

  Folosirea Spread-ului cu Over/Under

  O greșeală pe care o fac adesea pariorii este să presupună căștiu mai bine decât cei care fac cote. Cifra pe care o oferă nu este scoasă din aer, s-au gândit mult la ea și casele de pariuri cheltuiesc mult pedate statistice profunde luând în considerare atacul și apărarea pentru a se asigura că vin cu figura care li se potrivește cel mai bine.

  Pe lângă pariuri pur și simplu pe over /under, există și un punct spread care merită din plin timpul tău. Acest lucru le oferă pariorilor o idee despre cât de aproape cred că va fi scorul. Dacă luați cifra de repartizare a punctelor și o comparați cu peste/sub, vă va oferi o prognoză destul de precisă a modului în care este probabil să meargă jocul - sau cel puțin cum se așteaptă casa de pariuri!

  Take, for example, the example Super Bowl game we mentioned before, if the point spread has the Chiefs favorizat la -10,5, asta ar însemna că scorul împotriva peste/ under este de așteptat să iasă ceva de genul:

  • Bill 12
  • Chiefs 22

  Evident, cifrele sunt aproximative și nimeni nu poate ști cu exactitate - uneori casele de pariuri vor umbrează cotele, așa că trebuie luat în considerare acest lucru - dar oferă o idee destul de bună despre cum ar putea arăta cele 35 de puncte totale când jocul se va termina.

  Pariorii trebuie să se concentreze pe rezultatul probabil bazat pe pe punctul răspândit cu peste/sub. Ei trebuie să se uite la scorul aproximativ prognozat și să se întrebe dacă totalul de puncte pentru fiecare echipă se adună corect, pe baza cercetărilor pe care le-au făcut îndouă echipe care participă la Super Bowl.

  La examinarea acestor totaluri, dacă totalurile pur și simplu nu se adună, pariorul trebuie să decidă dacă oricare dintre echipe va înscrie mai multe sau mai puține puncte și care este calculat peste/sub. va fi. Acest lucru i-ar oferi pariorului o imagine clară despre ceea ce trebuie să fie cu cifra de peste/sub postată la o mare casă de pariuri sportive.

  Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive where you can wager online and choose the best one for you:

   Vezi toate site-urile de pariuri sportive