Vezi toate pariurile sportive Site-uri

Super Bowl Moneyline Pariuri

Super BowlSuper Bowl oferă fanilor fotbalului o multitudine de opțiuni de pariere, cu linia monetară fiind una dintre cele mai populare linii disponibile. Este cel mai simplu dintre toate pariurile la pariurile sportive de înțeles. Efectuarea unuipariu pe linia de bani pe piețele Super Bowl este un proces foarte simplu și unul dintre cele mai frecvente tipuri de pariuri pe care un jucător le va vedea la orice furnizor important.

Taking a look at other betting lines such as the over-under and point spread - the moneyline is far more simplistic and doesn’t require the bettor’s focus to be anywhere but on the outcome of the match.

Simply put, when placing a pariu pe linia de bani pe Super Bowl, pariorii vor trebui să arunce o privire asupra ambelor echipe și să decidă care va deveni campioană la Super Bowl. Vom detalia linia monetară și vom oferi câteva exemple despre cum ar putea arăta Super Bowl - citiți mai departe!

 • Joacă online acum
  Resurse de pariuri pentru Super Bowl aici
 • Deși nu avem cotele la linie monetară pentru Super Bowl, haideți să aruncăm o privire la Futures Super Bowl. Cotele au fost actualizate ultima dată pe19 august 2021: 

  Cote la Super Bowl 2022PowerPlaySports InteractionBet99
  Kansas City Chiefs6,006,006,00
  Tampa Bay Buccaneers7,007,007,25
  Buffalo Bills14,0014,0014,00
  Baltimore Ravens15,0015,0015,00
  Los Angeles Rams15,0015,0015,00
  San Francisco 49ers15.0015.0015.00
  Cleveland Browns17.00|| |68217.0017.00

  Cum să pariezi pe linia de bani Super Bowl?

  Înțelegerea cotelor este importantă, așa că înainte de a vă gândi măcar să plasați primul tău pariu pe linie monetară, învață puțin despre cum funcționează cotele și cum să identifici un nefavorabil și un favorit. Dacă susțineți echipa potrivită, veți vedea probabil un profit decent.

  Cele două opțiuni pe care le au pariorii în Pariurile pe linia monetară la Super Bowl sunt să susțină favorit sau câinele. Susținerea câinelui va oferi un profit mult mai mare decât dacă pariorul decide să meargă cu favoritul. Acesta este unul dintre lucrurile grozave despre liniile de bani din Super Bowl, sprijinirea câinelui este întotdeauna interesantă și mai mult atunci când plătește!

  Unul dintre cele mai bune lucruri despre Super Bowl este capacitatea de a paria pe acțiune pentru a adăuga puțin mai multă culoare și emoție jocului de fotbal epic de aproape 4 ore. Liniile de bani sunt o modalitate excelentă pentru pariorii începători de a intra în acțiune fără a fi nevoiți să petreacă prea mult timp examinând cotele.

  Nu uitați, plasarea unuipariu pe linia de bani pe Super Bowl necesită doar pariorilor să analizeze cele două echipe participante și să încerce să vină cu o estimare cu privire la cine va ridicați trofeul Vince Lombardi în acea duminică specială din februarie!

  Exemplu de linie monetară

  Dreapta , am vorbit despre liniile monetare, acum vom oferi cititorilor noștri un exemplu de la BetCris în conținutul Super Bowl-ului.Super Bowl 56 se poate alinia astfel:

  • Kansas City Chiefs (-180 )
  • Green Bay Packers (+225)

 • Joacă online acum
  BetCris Recenzie
  BONUS 100$
 • După cum putem vedea din aceste cote,Șefii din Kansas City sunt favoriții clari la (-180), iarGreen Bay Packers sunt defavorizați la (+225). Favoritul va fi întotdeauna reprezentat printr-un simbol „-”, în timp ce cel defavorizat va avea întotdeauna cotele precedate de un semn „-”.

  Practic, ceea ce înseamnă asta este că, dacă un parior a plasat un pariu de 180 USD. pe Chiefs pentru a câștiga Super Bowl și ei au câștigat, pariorul ar câștiga 100 USD. Atunci când pariezi pe favorite, pariezi suma în minus pentru a câștiga un profit de 100 USD.

  Alternativa ar fi să-i sprijini pe cei care nu au dreptate, care în acest caz ar fi Packers. O miză de 100 USD ar câștiga un profit de 200 USD. În ambele cazuri, pariorul ar primi miza inițială de 100 USD, plus suma pe care am menționat-o drept profit.

  Practic, dacă cel defavorizat câștigă, este probabil ca pariorul să primească o plată mult mai bună, dar șansele sunt mai puțin favorabile. În cele din urmă,Super Bowl este punctul culminant al unui sezon regulat NFL și cea mai mare parte a postsezonului; ceea ce înseamnă că cele două echipe care ajung la Super Bowl sunt probabil să fie foarte calificate. Aceasta înseamnă că, deși va exista întotdeauna un câine în luptă, este posibil ca șansele să nu fie semnificativ diferite.

  The last point we’ll make is there are plenty of furnizori de pariuri sportive online din care să alegeți atunci când evaluămCote la Super Bowl, așa că asigurați-vă că faceți cumpărături și găsiți cota potrivită pentru pariul dvs. Cercetați-vă, chiar dacă este un pariu simplu.

  Acum că ați învățat totul despre linia de bani Super Bowl, alegeți din lista de încredere de mai jos unpariuri sportive convenabile pentru ca tu să pariezi".

 • Joacă online acum
  Spin Palace Sports Recenzie
  BONUS 200$
 • Joacă online acum
  PowerPlay Recenzie
  BONUS 500$
 • Joacă online acum
  10Bet Review
  BONUS 300$
  • Vezi toate site-urile de pariuri sportive