Vezi toate pariurile sportive Site-uri

Cum să pariezi pe Super Bowl 2022

Există multe moduri diferite de a paria pe Super Bowl și ca cel mai mare eveniment sportiv al anului în Statele Unite, există întotdeauna o varietate de moduri de a te bucura de acest joc epic NFL. Cele două echipe de elită ale NFL-ului claxează pentruTrofeul Vince Lombardi și dreptul de a pretinde că suntcea mai bună echipă de fotbal din lume.

 • Joacă online acum
  Ultimele cote la pariuri la Super Bowl
 • Întrucât acest eveniment atrage milioane de fani ai sportului în America și, într-adevăr, în întreaga lume, există oportunități ample pentru pariori de a câștiga niște bani reali. Există o varietate de opțiuni de pariere, care se extind dincolo de pariurile standard pe un singur joc.Super Bowl este bijuteria coroanei finale ale sezonului în toate ligile sportive majore din America de Nord.

  Câștigătorulcote pentru Super Bowl LV sunt acum disponibile. Cotele au fost actualizate ultima dată pe18 august 2021: 

  Cote la Super Bowl 2022PowerPlaySports InteractionBet99
  Kansas City Chiefs6,006,006,00
  Tampa Bay Buccaneers7,007,007,25
  Buffalo Bills14,0014,0014,00
  Baltimore Ravens15,0015,0015,00
  Los Angeles Rams15,0015,0015,00
  San Francisco 49ers15.0015.0015.00
  Cleveland Browns17.00|| |68117.0017.00

  Cum să pariezi pe Super Bowl

  Cu Super Bowl care are loc în prima duminică a fiecărei luni februarie, este întotdeauna o modalitate excelentă de a începe evenimentele sportive de anul nou. Deci, dacă vă întrebațicum să pariați pe Super Bowl 2021, nu căutați mai departe.

  1. Selectați un pariu sportiv de încredere

  Cu o listă aparent infinită de case de pariuri sportive din care să aleagă, pariorii trebuie să decidă care este cea mai bună case de pariuri sportive cu care să depună fonduri pentru ziua cea mare. Deși nu putem spune în mod specific, deoarece există multe opțiuni grozave cu aspecte unice care le fac să iasă în evidență din mulțime.

  Este adevărat că majoritateacasele de pariuri sportive funcționează legal și în siguranță| ||706, but there are occasions where customers haven’t been paid in the timely fashion they were expecting, so we would recommend choosing one of the providers from our list.

  Unii dintre | ||cele mai populare case de pariuri sportive sunt:

 • Joacă online acum
  Interacțiunea sportivă Review
  BONUS 500$
 • Joacă online acum
  PowerPlay Review
  BONUS 500$
 • Joacă online acum
  Betway Recenzie
  BONUS 300$
 • Joacă online acum
  10Bet Recenzie
  BONUS 300$
 • 2. Depuneți fonduri

  Înainte de a-și face griji pariorii în legătură cucum să parieze bani pe Super Bowl, ei trebuie să depună fonduri în contul lor de pariuri sportive, pentru a putea începeți să pariați.

  Super Bowl are loc anual și odată cu el vine o multitudine de bonusuri de pariere diferite, precum și bonusuri de depunere. Pentru clienții noi și existenți, aceasta este o modalitate excelentă de a vă spori profiturile potențiale în ziua jocului.

  Nu uitați că sunteți eligibil pentru bonusuri mai bune dacă vă finanțați contul folosind Bitcoin.

 • Bonusuri mai bune cu BTC
  Taxe mai rapide și mai mici
 • 3. Find Your Odds!

  Urmează partea distractivă! Răsfoiți printre diversele liste de cote de pariere și pariuri exclusive pentru a găsi modalitatea potrivită de amiria bani pe Super Bowl pentru dvs.Cote la pariuri la Super Bowl vor fi listate la fotbal, dar probabil va avea o versiune extinsă care să ofere o gamă largă de piețe de pariere suplimentare.

  După până la Ziua cea mare din februarie, multe dintre cele mai bune case de pariuri vor plasa pariurile NFL în fruntea serviciilor lor, asigurându-se că clienții văd această opțiune atunci când sosesc la fața locului sau prin intermediul aplicației de pariuri .

  Pur și simplu alegeți o echipă care să câștige sau unMVP Super Bowl, sau una dintre multele alte linii de pariuri viabile pentru Super Bowl. Adăugați-le la talonul dvs. de pariuri, decideți asupra mizei și sunteți gata să începeți să pariați.

  Sfaturi pentru pariuri la Super Bowl

  Pentru toți cititorii noștri, indiferent dacă sunt noi lumea pariurilor sportive online, sau doar vor să intre în acțiune pentruSuper Bowl 55, este important să înțelegeți cum să plasați pariuri pe Super Bowl. Nu numai atât, ci și cum să obțineți un profit.

  Ca atare, grupul nostru de experți NFL a reunit câteva sfaturi care să ne ghideze cititoriicum să pariezi pe Super Bowl 2021. Dacă ești complet nou în NFL, nu este nicio problemă. Acest ghid simplu vă va ghida prin primii pași pe care trebuie să-i faceți și cum să construiți o strategie de pariere de bazăStrategie de pariuri Super Bowl.

  1. Nu uitați de gestionarea bankroll-ului

  O mare parte dinparierea la Super Bowl este despre a vă bucura de ea cu prietenii și colegii tăi fani de fotbal pe o frumoasă Duminică. Nu este doar un singur joc, ci un lucru mult mai mare - un eveniment atotcuprinzător.

  În timp ce evenimentul este o zi specială, nu înseamnă că pariorii trebuie să încalce brusc strategia și să înceapă să parieze vast. sume de bani pentru acest joc individual. Deși nu le putem spune cititorilor noștri ce să facă, le sfătuim să nu vedem asta ca pe o oportunitate de a paria sume neproporționate de bani.

  Deși este punctul culminant al unui sezon de fotbal epic, realitatea este că este doar un altul. jocul din calendar și, odată ce este terminat, ne întoarcem la afaceri ca de obicei.Nu fi prea nesăbuit în perioada Super Bowl. Evaluați jocul și evaluați șansele de a găsi valoare pe piață, nu mizați doar pe instinct și anulați toată munca bună care a fost făcută în sezonul regulat. Respectați planul de bankroll, plasați pariurile și amintiți-vă să vă bucurați de joc!

  2. Fiți conștienți de Super Bowl Line Movement

  Indiferent dacă sunteți sau nu un fan al fotbalului, este probabil că, când vine luna februarie, veți pune un pariu pe marele joc. Chiar dacă, cu cinci minute înainte de joc, te gândești „pe cine ar trebui să pariez pentru Super Bowl?' - nu contează, Super Bowl-ul este de anvergură.

  Acțiunea de pariuri publice are un efect uriaș asupra cotelor. Pe baza statisticilor de pariuri urmărite din anii precedenți, pariurile la Super Bowl se concentrează, în general, pe favorite și overs.

  Asta nu înseamnă că pariarea favorită sau peste este o mișcare proastă. Însă, volumul mare de pariuri va influența linia. Acest lucru are ca rezultat ca unele case de pariuri să își stabilească liniile, ceea ce este locul în care ascuțișurile pot intra și pot găsi un avantaj față de piața mai mare. Ceva de care să fii conștient.

  3. Valoarea în statisticile NFL

  O greșeală comună este ca pariorii să arunce o privire asupra performanței celor două echipe pe parcursul sezonului regulat și să o folosească ca singura statistică pe care să-și bazeze pariul.

  Este important să aruncați o privire lastatisticile avansate mai profunde care sunt disponibile pariorilor. Istoria performanței echipei la Super Bowl este foarte importantă, la fel de importantă care jucători sunt veterani ai jocului și vor putea ghida echipa. Întrebările sunt nesfârșite, ceea ce înseamnă că merită să trecem peste performanța fiecărei echipe de-a lungul anilor.

  4. Profită de Pariurile Prop de la Super Bowl

  În timp ce accentul va fi mereu pe cine va fi triumfător la sfârșitul jocului, Super Bowl oferă una dintre cele mai multepropoziții interesante| ||868 betting markets all year. Beyond the major markets; main lines, sides, totals, and Moneyline bets are the exciting prospect of props for the NFL title game.

  Există atât de multe elemente de recuzită, încât fiecare jucător din competiție va avea de obicei una sau două elemente de recuzită. niveluri în funcție de punctaj sau de metri. Ca atare, există întotdeauna modalități de a obține un avantaj semnificativ mai mare decât ar găsi în mod normal pariorii de prop. Aceste cote se vor ajusta adesea pe tot parcursul jocului, în special la pauză.

  Deci,dacă îți place Super Bowl sau doar ai venit la plimbare, aruncați o privire lagama largă de pariuri de prop la Super Bowl disponibile astăzi!

   Vezi toate site-urile de pariuri sportive