Vezi toate pariurile sportive Site-uri

Jocuri de pariuri Super Bowl

The Super Bowl durează de obicei până la 3 ore și jumătate, ceea ce înseamnă că atunci când invită-ți toți prietenii la joc, ar fi bine să ai un alt mod de a distra oaspeții!Cote pentru câștigătorii Super Bowl-ului sunt acum disponibile. Cotele au fost actualizate ultima dată pe19 august 2021: 

Cote la Super Bowl 2022PowerPlaySports InteractionBet99
Kansas City Chiefs6,006,006,00
Tampa Bay Buccaneers7,007,007,25
Buffalo Bills14,0014,0014,00
Baltimore Ravens15,0015.0015.00
Los Angeles Rams15.0015.0015.00
San Francisco 49ers15.0015.0015.00
Cleveland Browns17.00|| |66017.0017.00

Opțiunea de a juca jocuri este importantă, deoarece nu te poți baza pe faptul că toată lumea va fi fixată de jocuri - uneori oamenii vin doar pentru alimente! Există multemodalități diferite de a paria pe Super Bowl, dar uneori oaspeții preferă să evite pariurile.

Dacă o planificați corect, chiar dacă echipa pe care o susții pierde, seara va fi una despre care oamenii vorbesc în continuare de ceva vreme. Vom acoperi tot felul de jocuri, de la jocuri simpliste până la cele mai serioase. Rămâi la curent pentru a afla mai multe despre aceste excelenteJocuri de pariuri Super Bowl 2022!

 • Joacă online acum
  Resurse de pariuri pentru Super Bowl aici
 • Cele mai bune jocuri de petrecere pentru Super Bowl

  E posibil să stai acolo crezând că este cam ciudat să promoveziplaying Super Bowl at home betting games când spectatorii puteau doar să vizioneze jocul în sine. Cu toate acestea, în afară de grupurile dedicate de fotbal, vor exista întotdeauna câțiva rătăciți care nu sunt aproape deloc interesați de joc.

  Pentru aceste tipuri, am vrut să le oferim o sursă de divertisment. Câteva mici jocuri distractive pot adăuga culoare zilei și te pot transforma în gazda supremă!

  Scopul principal alJocuri de petrecere Super Bowl este doar atât - pentru a vă asigura că toată lumea are o noapte distractivă. Iubitorii de Super Bowl de aici au adunat o colecție cu jocurile lor preferate pentru ca fanii sportului să se bucure în timpul reclamelor.

  Super Bowl Trivia

  Unul dintre cele mai buneSuper Bowl 2022 betting games is Super Bowl Trivia - testează-ți oaspeții cunoștințele lor de fotbal, cu privire la tot ceea ce Super Bowl.

  De la cele mai banale întrebări până la o privire aprofundată asupra istoriei acestei extravaganțe sportive. Adaptați întrebările pentru a se potrivi cu publicul dvs., faceți-le în mod corespunzător dificile - nu le îngreunați, altfel oaspeții dvs. își vor pierde interesul!

  Fotbal Bingo

  Bingo-ul este întotdeauna o opțiune excelentă pentru gazde, deoarece este ușor de jucat și aduce întotdeauna un nivel bun de entuziasm în rândul participanților. Cu excepția faptului că este Super Bowl,bingo va fi orientat spre fotbal.

  Fotbal Bingo se va desfășura în timpul jocului, cu jucătorii marcați. lucruri precum balonuri, pase incomplete, tackle, pase finalizate etc... O modalitate grozavă de a-i implica pe toți în joc, chiar dacă nu le place fotbalul!

  Super Bowl Word Scrabble

  Uneori o lovitură, alteori nu! Depinde în mare măsură de publicul tău. Unii oameni pur și simplu nu le plac jocurile de tip scrabble de cuvinte - dar pentru cei care nu le plac, încearcă să faci cuvintele cu adevărat ușoare, astfel încât să nu se îndepărteze. Vă recomandăm cu căldură acest joc și este unul pe care îl jucăm mereu la birou în timpul Super Bowl-ului.

  Super Bowl Joc de ghicire

  Acesta este întotdeauna foarte distractiv. Încercarea de a completa cele mai corecte estimări despre modul în care se va desfășura jocul este întotdeauna distractiv. Întrebările pot varia, cu lucruri precum ce va fi aruncarea monedei, cine va face primul touchdown.opțiunile de ghicire sunt nesfârșite pentru cei care creează jocul! Gândiți-vă la câteva întrebări grozave de ghicire sau descărcați o foaie imprimabilă online.

  Sarade de fotbal| ||735

  A real family favorite! Pentru cei care au găzduit o cină sau iubesc să iasă cu familia, vor cunoaște valoarea șaradelor. Un joc la care oamenii de toate vârstele se pot relaționa și se pot bucura. Cel mai bine este să vă gândiți la o varietate de dificultăți atunci când configurați acest joc, deoarece unii jucători sunt actori naturali și se bucură de jocuri ca acestea!

  Super Bowl Squares

  Probabil cel mai popular Jocul Super Bowl - în afara jocului în sine, desigur - care implică jucătorii care aleg un pătrat care este asociat cu două numere. Câștigătorul este decis de cine are numerele potrivite la sfârșitul fiecărui trimestru, moment în care acest jucător va câștiga un premiu (sau niște bani!)

  Un adevărat favorit printre fani experimentați ai Super Bowl-ului, există o serie de foi online care pot fi descărcate, merită să o verificați pe aceasta!

  Aruncare de fotbal DIY

  Un alt grozav mic joc care se concentrează, așa cum v-ați aștepta, pe tema fotbalului. Pentru a-l face pe acesta să meargă pentru oaspeții dvs.,pur și simplu setați o țintă în grădină pentru ca oaspeții dvs. să încerce să lovească cu fotbalul.

  As is the theme of the day, points mean prizes! So set up a scoring system and offer rewards to the best players, or forfeits to the worst. A great game to bring people together before the game or during the breaks.

  Super Bowl Commercial Bingo|| |760

  Much like the other Bingo games we mentioned, it takes on a standard bingo, cu excepția faptului că accentul este pus pe reclamele foarte importante care rulează în Super Castron. Creați cât mai multe cărți de bingo unice pentru Super Bowl, care includ mărci și celebrități pentru eveniment

  Piñata de fotbal

  Anterioare nouă jocuri pe care le-am recomandat sunt, în general, adresate adolescenților și adulților. Ca atare, ne-am gândit să includem această opțiune pentru micuții care sunt târâți în ziua jocului.

  Piñata de fotbal este exact ceea ce scrie. Creați o piñata în forma și aspectul unei mingi de fotbal și apoi umpleți-o cu bunătăți pentru ca copiii să se bucure, asigurați-vă că creați jocul cu spațiu amplu, altfel lucrurile s-ar putea sparge - ați fost avertizat!

  We’ve made some great recommendations here, but there are endless options available to bettors. Fii creativ, învață câteva abilități noi de a crea meșteșuguri și începecreează-ți propria experiență unică de Super Bowl!

  Unele dintrecele mai bune case de pariuri sportive online oferă și jocuri de pariuri. Verifică-le:

 • Joacă online acum
  10Bet Recenzie
  BONUS $ 300
 • Joacă online acum
  PowerPlay Recenzie
  BONUS 500$
 • Joacă online acum
  Interacțiune sportivă Recenzie
  BONUS 500$

 • Pariuri Super Bowl Întrebări frecvente despre jocuri

  • Scopul acestor jocuri este să funcționeze ca o modalitate de a-i distra pe cei care nu se prezintă laEvenimente sociale Super Bowl, cărora nu le pasă cu adevărat de joc. Nu sunt pariuri de pariuri sportive.

  • Depinde cu adevărat de jocul în cauză. Dar, în general, există multe jocuri pe care se poate paria între prieteni, dar nu este o modalitate de a face bani mari - este conceput în primul rând pentru divertisment.

  • ScopulJocurile de pariuri Super Bowl este de a oferi o modalitate alternativă de a vă bucura de evenimente și adunări sociale pe care îl vedem în fiecare an pentru joc.

  • Acest lucru depinde de jocul în cauză. However, there are many games that don’t require the players to know anything about the sport of football or the Super Bowl in question.

  • While this is a common theme for the games, it isn’t mandatory. The gazda/gamemasterul poate alege orice le place să joace, astfel încât să poată oferi jocurile pentru a se potrivi oaspeților.