Vezi toate pariurile sportive Site-uri

Cele mai recente pariuri și cote la Super Bowl 56 2022

GăsițiCele mai bune cote la Super Bowl 56 chiar aici. Pe măsură ce ne apropiem de eveniment,cotele de a câștiga Superbowl 56 se vor schimba, ca atare, vă vom ține la curent cu cele mai recente pariuri super bowl.

Odds for the 2022 Super Bowl Outright Winners

Superbowl 2021 i-a văzut pe Tampa Bay Buccaneers ridicând râvnitul trofeu. Dar cine va fi în 2022? Cotele la Super Bowl au fost actualizate pe 21 decembrie 2021:

Cote la Super Bowl 2022PowerPlaySports InteractionBet99
Kansas City Chiefs5,75|| |6455.506,00
Tampa Bay Buccaneers7,007,007,00|| |651
Dallas Cowboys12.0012.0013.00
Buffalo Bills13.00|| |65712.0013,00
Patrioții New England15,0015,0015,00|| |663
Los Angeles Rams18.0017.0017.00

Vom aprofunda diferitele pariuri la Super Bowl 2022, precum și explicarea cititorilor cea mai bună modalitate de a începe să vă bucurați de cotele de pariuri la Super Bowl. Pariurile la Vegas Super Bowl oferă linii unice și de la pur și simplu plasarea unui pariu pe cine va câștiga Super Bowl până la pariuri pe jucători individuali.

Un alt lucru care face ca acest eveniment să fie special este că pariurile de recuzită pentru Super Bowl, care fac sele cotele de a câștiga Super Bowl atât de unice: niciun alt sport nu oferă aceste tipuri de recuzită. Dar ce sunt exact recuzita? Și de ce sunt așa de mare? Vom detalia totul pentru tine.

Kansas City Chiefs Pentru a câștiga Super Bowl 56
5,50
Sports Interaction

Tampa Bay Buccaneers Pentru a câștiga Super Bowl 2022
7,00
Bet99

O alegere din Top 10 la Draft câștigă Super Bowl? 5,50 6,00 5,50
https://images.bonusuricasedepariuri.info/35ea0f01-7b8a-421d-bdc9-8b2dc8bbc0d2/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/ddd2bf0b-8863-4245-9f31-e03289d46d7c/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/d04b56e3-b549-4297-9405-98989da0d8c1/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Who is favoured to win the Super Bowl 2022?

Pe măsură ce ultimele bucăți de confetti sunt îndepărtate de pe Stadionul Hard Rock,casele de pariuri își adună deja gândurile despreSuper Bowl 56. Citiți mai departe pentru detalierea completă a pariurilor la Super Bowl din 2022. 

Așa cum v-ați aștepta, Kansas City Chiefs sunt echipa de învins conform cărților de sport.

Alerele lui Patrick Mahoney în NFL îl consolidează drept cel mai bun jucător din ligă și atâta timp cât este în formă, Chiefs vor fi în conversația pentru Super Bowl. Dacă va continua de unde a rămas sezonul trecut, stocul KC va crește.

Andy Reid și Mahomes par a fi un meci făcut în rai. De când s-a alăturat KC în 2013, Reid a modelat cu adevărat lucrurile, aducând tot ce e mai bun din jucătorii săi, în special MVP 2019/20.

Dacă Chiefs pot construi pe ceea ce au deja, adăugând noi apărați și alte câteva piese cheie ale puzzle-ului, aceștia ar putea rămâne concurenți pentru anii următori. Vedem lucrurile merg așa, așa că implică-te acum, pentru că pe măsură ce sezonul începe, KC poate deveni favoriți clar în ochii caselor de pariuri.

Kansas City Chiefs Pentru a câștiga Super Bowl 56
4,25
Betway

 • CUM SĂ PROFIAȚI LA MAI MULT DIN LINII DE PARIURI SUPER BOWL?

  După ce te-ai hotărât| ||870 to invest în contracte futures pentru Super Bowl sau, mai precis, că doriți să verificați cotele la Super Bowl 2020, următorul pas este să găsiți o casa de pariuri sportivă cu care să vă plasați pariuri.

  Fiecare pariuri sportive online va oferi diferite stimulente pentru a vă face să vă înscrieți pentru serviciile lor, așa că veți dori să căutați pentru a determina potrivirea care se simte cel mai bine pentru tipul de pariuri pe care intenționați să le jucați.

  Poate că șansele la Bodog Super Bowl îți vor arăta bine. Veți găsi Cote NFL Playoff la toate cele mai importante case de pariuri sportive.

  Comparați piețele NFL la diferitele case de pariuri sportive . Unii sunt simpli cu pariurile la jocurile tradiționale.

  Alții se vor dezlănțui în ceea ce privește  pariurile prop pe care le pun la dispoziție.

  Pariurile live sunt o altă atracție. Doriți acțiuni suplimentare odată ce jocul începe? Consultați casele de pariuri sportive care oferă cele mai aprofundate pariuri în joc.

  Cotele la jocuri vor varia de la pariuri sportive la pariuri sportive, așa că cumpărături în linie pentru a găsi cele mai bune cote este întotdeauna recomandabil.

  If you're someone who bets while on the go, determining which sportsbooks have the most compatible mobile sites is another area to verify.

  Și rețineți că nu există niciun motiv pentru care să nu vă puteți înscrie | ||897multiple sportsbooks pentru a obține tot ce este mai bun din toate lumile de pariuri sportive.

 • Cum să găsești cel mai bun bonus de bun venit pentru Super Bowl Odds?

  Unele case de pariuri te vor ademeni cu oferte bonus. În perioada Super Bowl-ului, majoritatea caselor de pariuri sportive vor publica oferte promoționale suplimentare pentru a atrage noi clienți. Veți dori să faceți unele comparații pentru a afla ce tipuri de promoții sunt potrivite pentru dvs.

  Aceste oferte de bonus pot include prevederi precum bonusuri fără depunere, pariuri gratuite și no-risk wagers. De exemplu, Sports Interaction (SIA) oferă un bonus egal la prima depunere în valoare de până la 200 USD.

  Dacă depuneți 200 USD atunci când deschideți cont nou, îl vor potrivi cu încă o depunere de 200 USD în contul dvs.

  Spin Sports garantează noilor clienți un pariu gratuit în valoare de până la 200 USD. Să presupunem că pariezi 200 USD pe un joc NFL. Dacă câștigi, grozav. Dacă nu, vor pune cei 200 USD din pariul pierdut imediat înapoi în contul tău.

  Toate aceste oferte de bonus pot fi aplicate Parierele NFL.

  Dar amintiți-vă, acestea vin și cu termeni și condiții atașați, așa că veți dori să citiți cu litere mici înainte de a vă înscrie. Pe de altă parte, nu există limită la pariurile sportive la care te poți înscrie și, prin urmare, la ofertele bonus pe care le poți valorifica pentru a-ți crește șansele de câștig.

 • Ce pariuri sportive are cele mai mari cote la Super Bowl

  La România Sports Betting, veți observa că există o listă lungă de parteneri de pariuri sportive care pot să fie accesat pentru a vă permite să pariați la Cote la Super Bowl. Toate vor oferi o varietate de cote la diferitele pariuri NFL pe care le oferă.

  Când faci cumpărături pentru produse alimentare, primești toate anunțurile din diferite magazine pentru a compara prețurile. Ar trebui să faci același lucru când vine timpul să pariezi pe NFL.

  Utilizați widgetul de pariuri sportive România widget-ul de cote pentru a compara cotele NFL oferite din cele mai bune case de pariuri sportive în fiecare zi a sezonului.

  Piața de pariuri de la un pariu la altul poate diferi semnificativ. S-ar putea să fie doar diferența de la -105 la -110, dar chiar dacă este doar un avantaj de 5-10 USD, de ce să nu obțineți cel mai bun profit pentru banii dvs. de pariuri la fiecare pariu NFL pe care îl jucați?

  Veți găsi șanse de câștig la Super Bowl emise de toate casele de pariuri sportive în câteva ore de la finalizarea sezonului precedent NFL.

  Aceste vor continua să fluctueze pe tot parcursul anului. Dacă v-ați gândit să pariați o anumită echipă din NFL Championship Prediction, urmați-vă și plasați pariul atunci când cotele sunt cele mai în favoarea dvs.

 • Ce pariuri sportive are cele mai actuale cote la Super Bowl?

  Ce tip of Super Bowl odds do you seek?

  Ești interesat de viitoarele Super Bowl? Vrei să pariezi pe cotele MVP de la Super Bowl? Sau poate ești o persoană căreia îi place să se distreze cu dolarii tăi de pariuri și alegerea ta este să joci cotele de prop la Super Bowl.

  Veți descoperi că toate aceste opțiuni sunt disponibile la diverse case de pariuri sportive, deși meniul va varia de la pariuri sportive la pariuri sportive. Unele cărți, cum ar fi Bodog, de exemplu, sunt puternice în elementele de bază, cum ar fi linia monetară, distribuirea de puncte și pariurile totale la jocurile NFL.

  Dacă îți dorești acțiune constantă, casetele sportive precum 888Sport oferă o combinație rapidă de în -jucați pariuri în timpul jocurilor, uneori la fel de des ca fiecare clipă.

  Și apoi sunt casele de pariuri ca Bet365 a căror putere este gama lor profundă de pariuri cu prop.

  Pe măsură ce vă ridicați luni dimineața, veți găsi cele mai recente cote la meciurile din săptămâna viitoare NFL, deși cu majoritatea cărților pe care le aveți va trebui să aștepte până marți pentru a obține cote la jocurile care implică echipe care joacă în concursul de fotbal Monday Night din acea săptămână.

 • Cine are cea mai bună aplicație pentru fotbal NFL Pariuri?

  Aplicația Spin Sports este printre cele mai bune din industrie, iar în timpul săptămânii Super Bowl, este plină de o cantitate nesfârșită de Pariuri de prop la Super Bowl.

  Este compatibil cu iOS, Android și Windows sisteme de operare și este disponibil prin App Store și Google Play Store. Oferă aceleași servicii ca și cum le-ați accesa site-ul prin intermediul laptopului.

  Multe case de pariuri își dezvoltă software-ul până la punctul în care o aplicație nu mai este necesară pentru o experiență mobilă senzațională.

  You'll find that by accessing sites such as Bodog, Bet365 and Sports Interaction (SIA) via the web browser on your particular brand of smartphone or tablet, that the experience is every bit as satisfăcătoare| ||977 as if you were sitting at home on your desktop computer.

  Bet365 chiar și oferă streaming live pe site-ul său mobil, deci că, după ce pariați pe un joc NFL, îl puteți viziona și pe dispozitivul mobil dacă vă aflați în mișcare și nu puteți intra în fața unui televizor.

Așa faceți cele mai bune pariuri NFL în această seară

Oamenii care reușesc în afaceri și în viață, în general, o fac pentru că suntbine pregătiți|| |990. Doing your homework didn't stop being a habit for successful people just because they were finished with school. A little knowledge goes a long way.

Aceeași abordare ar trebui să fie întotdeauna aplicată și la alegerile dvs.NFL Super Bowl. Până la urmă, banii tăi sunt pe care îi vei paria, așa că nu vrei să fii cât mai sigur posibil că ai cel mai bun punctaj în Super Bowl înainte de a plasa pariul?

Din fericire, există o mulțime de resurse NFL disponibile la România Sports Betting. Veți găsi o varietate de domenii care discută NFL Super Bowl Predictions.
 

Clasamentul NFL Power este actualizat săptămânal. Aici, puteți vedea care echipe domină actualele cote la Super Bowl. Veți putea, de asemenea, să vedeți echipele care sunt fierbinți și care urcă în clasament, precum și cluburile care se află într-un strop și alunecă în direcția opusă. O altă zonă care vă va permite să treceți înaintea curbei atunci când determinați cotele la Vegas Super Bowl sunt alegerile gratuite NFL oferite pe site-ul de pariuri sportive din România.

Aceste vor da uncapete. sus despre care sunt cotele pentru Super Bowl, inclusiv cotele actualizate pentru Super Bowl și Super Bowl peste/sub.

Este întotdeauna recomandabil să studiezitendințe în pariuri și când vine vorba de șansele de a câștiga Super Bowl 2021, iată câteva subiecte în tendințe de care trebuie să ții cont. Există o gamă de modalități grozave de a face pariuri la Super Bowl 2021, profitând de liniile excelente create de cei care fac cote care evidențiază cele mai bune pariuri la Vegas Super Bowl.

Șefii din Kansas City se pare că vor ajunge la Stadionul Raymond James, Miami, cu majoritatea pariurilor directe plasate în sprijinul campionilor în vigoare. În timp ce pariurile simple sunt un pariu futures obișnuit, pentru a paria pe Super Bowl 2021 nu trebuie să se concentreze asupra celor mai bune pariuri.

Toți cei mai buni furnizori de pariuri sportive vor oferi o varietate de așa-numitele „cele mai bune pariuri pentru Super Bowl 2021.” Dar, pentru pariori, este vorba de a găsi valoarea cotelor și de a face selecții care oferă un randament decent.

Cote și alegeri

  Linii de pariuri Super Bowl

  Super Bowl împotriva răspândirii

  Super Bowl Over-Under

 • Opening with Los Angeles as favourites, from a Super Bowl odds perspectiva liniei de bani, rolurile s-au schimbat rapid, când New England a fost schimbată în cretă la scurt timp după ce au fost postate primele prețuri.

  Mutând un nichel ici și acolo, în timpul celor două săptămâni premergătoare meciului, New England a încheiat cu (-140) linii de pariuri super-valoare la Super Bowl la Betway.

  Aproape pe tot parcursul, Patrioții și Rams au fost la egalitate 3-3 după trei sferturi înainte ca New England să învingă Los Angeles cu 10-0 în al patrulea cadru. Super Bowl LIII a fost doar a treia victorie de către un favorit, în ultimele zece concursuri, iar a patra oară, zece puncte au reprezentat marja de câștig.

 • După doar câteva minute, Rams au fost favoriți de -2,5 în Super Bowl. Acțiunea de duminică a campionatului de conferințe. La fel ca și linia de bani, majoritatea caselor de pariuri au mutat rapid prețul ATS la EVEN și prețul a crescut la un maxim de Patriots –3 (-105) la Bodog.

  La timpul jocului, New England era -3 sau -2,5 cretă, cu cantități diferite de suc, la cele mai bune case de pariuri sportive online. Paritorii care i-au susținut pe Rams și-au zdrobit speranțele când Jared Goff a aruncat un INT cu 4:17 rămase din cronometru. Un gol de teren Stephen Gostkowski a încheiat coperta ATS.

 • New England vs Los Angeles a început cu un record de egalitate Super Bowl Over Underline în calitate de Un total de 57 de puncte s-au egalat cu meciurile pentru titlul NFL Saints vs Colts (SB 44) și Patriots vs Falcons (SB 51). Pariorii UNDER s-au simțit bine când primul sfert s-a încheiat la egalitate fără scoruri.

  Au fost întăriți și mai mult atunci când prima repriză s-a încheiat cu opt puncte, un turnover la coborâșuri, un teren făcut și ratat, o interceptare, plus Patrioții conduc cu 3-0. În cele din urmă, casele de pariuri au ratat marcajul cu un record de 41 de puncte la cota totală a jocului lor.

 

Orașe gazdă ale Super Bowl-urilor din toate timpurile (până în 2024):

Zona metropolitană Miami și New Orleans au găzduit cel mai mare număr de Super Bowl-uri.

 • Metropolitanul Miami. zona - 11
 • New Orleans - 11
 • Zona metropolitană Los Angeles - 8
 • Tampa - 5
 • Zona metropolitană Phoenix - 4| ||1084
 • Atlanta - 3
 • Houston - 3
 • San Diego - 3
 • Zona metropolitană Detroit - 2
 • Minneapolis - 2
 • Zona Golfului San Francisco - 2
 • Metroplex Dallas-Fort Worth - 1
 • Indianapolis - 1
 • Jacksonville - 1| ||1102
 • New York metropolitan area - 1 

Întrebări frecvente privind cotele la pariuri Super Bowl LV

 • Super Bowl 2022 jucatduminică, 6 februarie 2022. Jocul este programat să înceapăla 6:30 PM ET.

 • Super Bowl 2022 se va juca la SoFi Stadionul din Inglewood, California.|| |1135

 • Super Bowl 56 va fi televizatpe Fox și transmis în flux peFox Sports App șiDAZN (doar în România). Jocul începe la 18:30, ora estică, duminică, 6 februarie.

 • Puteți paria pe Cote la Super Bowl la multe case de pariuri sportive de top. Trebuie pur și simplu să ai peste 18 ani, să ai o adresă de e-mail și un număr de telefon valide și să ai o metodă de depunere a banilor în contul tău.

  Lucurile de luat în considerare atunci când alegi o casa de pariuri sportive includ cote, bonusuri, promoții, acceptate metode de plată, viteza de depunere a banilor și disponibilitatea în țara dvs.

 • Puteți paria peCote la Super Bowl online folosind oricare dintre cele mai importante companii de pariuri sportive online.

  Există mai multe opțiuni din care să alegeți și fiecare site diferit va prezenta cote, piețe diferite și va oferi, de asemenea, propriile bonusuri și promotii.

  Unele dintre site-urile de top includ Sports Interaction (SIA), Bet365 și Betway, și există multe altele acolo.

 • Pariurile la Super Bowl sunt legale în România. Companiile de pariuri sportive online din România sunt licențiate și aprobate astfel încât să poți face pariuri fără nicio îngrijorare.

  Pentru a paria pe Super Bowl din România, trebuie să ai peste 18 ani. De asemenea, merită să verificați literele mici de pe orice site de jocuri de noroc pe care îl accesați pentru a vă asigura că compania de pariuri pe care ați ales-o este legală și autorizată.

 • Yes, puteți face pariuri la Super Bowl cu bitcoin.

  Folosirea bitcoin pentru a face pariuri este disponibilă la unele dintre cele mai importante companii de pariuri sportive online. Pariezi pe Super Bowl cu bitcoin este ușor atunci când ai un sold în bitcoin și poți folosi site-uri precum Bodog, 22 Bet, BetOnline, Intertops, Tigergaming și Netbet pentru a-ți alege.

  Consultați-neghid despre pariurile cu bitcoin.

  Înscrierea la aceste site-uri va fi complet gratuită și există bonusuri grozave disponibile. Utilizarea bitcoin este o modalitate rapidă și eficientă de a plasa pariuri.

 • Pentru pariuri la Super Bowl, existămulte site-uri care accept Paypal. Aceasta este o metodă ideală de plată atunci când căutați să vă înscrieți la companii de pariuri sportive online.

  Bet365 și Betway sunt doar două exemple de site-uri web excelente de pariuri sportive online care vă vor permite să retrageți și să depuneți folosind Paypal, care este una dintre cele mai convenabile și mai rentabile metode de plată disponibile.

  Pentru mai multe despre pariuri sportive compatibile cu Paypal, consultațighidul nostru cuprinzător despre pariurile cu Paypal.

 • Putețimiria online pe cotele Super Bowl folosind|| |1214 any of the top site-uri de pariuri sportive online și este gratuit să vă înscrieți.

  Există o mulțime de site-uri diferite din care să alegeți și fiecare va oferi propria listă de cote și piețe pe care le puteți selecta.

  Pariurile sportive online includ Betway, Sports Interaction (SIA) , Bet365, PowerPlay, Bodog, SpinSports și MyBookie și există multe altele din care să alegeți.

 • Putețicomparați Cote la Super Bowl folosind site-uri web precum RomâniaSportsBetting.ca, care oferă o listă de cote furnizate de toate companiile de top online de pariuri sportive.

  Mai mult, puteți șicomparați casele de pariuri sportive pentru a vă asigura că vi se oferă cele mai bune bonusuri și promoții.

  Folosind site-uri web precum RomâniaSportsBetting.ca vă va economisi timp, deoarece nu va fi nevoie să faceți mergeți la fiecare pariu sportiv individual pentru a afla cotele.

 • Existămulte tipuri de cote la Super Bowl| ||1242 available. The most common are:

  • Cote directe la Super Bowl - acestea se concentrează pe câștigătorul general al Super Bowl pentru sezonul viitor sau curent. Aici alegeți cine credeți că va câștiga trofeul.

  • Cote MVP pentru Super Bowl - puteți selecta aici cine credeți că va fi încoronat MVP al Super Bowl, iar cotele sunt disponibile pe tot parcursul sezonului.| ||

  • Cote pentru linia monetară Super Bowl - când cele două echipe au fost finalizate, puteți alege una sau cealaltă pentru a câștiga meciul, iar linia monetară este pariul dvs. direct pe campion

  • Distribuirea Super Bowl cote - aici vă puteți alege câștigătorul cu un handicap, în funcție de faptul că acesta este favoriți sau favoriți.

  Consultați astăzi o casa de pariuri sportive pentru toate celelalte linii de cote de top pentru Super Bowl.

 • Parierea cu cote la Super Bowl funcționează ca orice altă formă de pariere.

  De exemplu, dacă plasați un 100$ pariază pe favorita pentru a câștiga Super Bowl la începutul sezonului, cota poate fi în jur de 4.00.

  Aceasta înseamnă că dacă echipa ta ridică trofeul, vei câștiga 400 USD (care reprezintă un profit total de 300 $).

  Dacă ar fi să pariezi 100 $ pe un jucător care urmează să fie încoronat MVP la Super Bowl la cotă de 8,50, ai câștiga 850 $ (sau un profit de 750 $).

  The cotele sunt ușor de înțeles și ușor de înțeles o utilizați și pot fi utilizați la toate cele mai bune case de pariuri sportive online.

  Pentru mai multe informații,consultați ghidul nostru despre cum funcționează cotele.| ||1287

 • Cotele la Super Bowl se modifică din mai multe motive, dar cele mai comune motive sunt performanța echipei și contribuția comunității de pariuri.

  Când o echipă începe să performeze bine și începe să depășească așteptările, se întâmplă două lucruri. Companiile de pariuri iau în considerare șiajustează șansele ca această echipă să câștige Super Bowl, iar pariorii sportivi vor începe să pună bani pe echipă înainte ca prețul să scadă prea mult. Acest lucru va determina o reducere a cotelor.

  În mod similar, dacă o echipă merge în sens invers și are o scădere a performanței, cotele vor exploda. Așadar, dacă aveți ochii pe o echipă care să câștige Super Bowl la ora 9.00 când începe sezonul și aceasta încep sezonul 2-4, probabilitatea lor se va muta probabil la aproximativ 25.00 sau mai mult.

  Dacă sunteți încrezător că pot schimba sezonul, veți putea câștiga mult mai mulți bani plasând pariul când jetoanele sunt scăzute.

 • Super Bowl odds work on a relative basis. Există 32 de echipe și dacă te-ai uitat vreodată la Power Rankings, vei vedea că cotele sunt similare, în sensul că echipa de top va avea cele mai mici cote, iar cea mai proastă echipă va avea cele mai mari cote.

  Dacă un echipa are performanțe bune, cotele lor se vor îmbunătăți (sau vor deveni mai mici), iar dacă se întâmplă contrariul, cotele lor vor deveni mai mari.

  Este vorba detotul despre performanță și așteptări|| |1311 of fans.

  Ceea ce mulți nu realizează este că cotele sunt influențate și de publicul de pariuri, așa că echipele cu o bază mai mare de suporteri sau cu bandwagon vor avea cote mai mici decât o echipă cu mai puține. fani, chiar dacă șansele lor relative de a câștiga Super Bowl sunt identice.

 • Pari sportive precum Bodog, Spin Sports, Bet365 și Betway (pentru a numi doar câteva ) vin cucotele la Super Bowl și la orice alt sport de acolo.

  Cotele se bazează pe performanțele echipelor din viața reală , jucătorii și antrenorii și cotele la Super Bowl vor f luctuate pe baza rezultatelor relative ale fiecărei echipe.

 • Putețigăsi cele mai bune cote pentru Super Bowl prin pariuri online cu cele mai importante companii de pariuri sportive.

  Toate cele mai bune case de pariuri sportive online au site-uri web care sunt ușor de navigat și vor oferi o selecție de cote grozave, bonusuri și promoții.

  Dacă nu vrei să pierzi timpul încercând să găsești cele mai bune cote, consultă recenzia extinsă a cotelor la Super Bowl pe Româniasportsbetting.ca.

  Veți găsi o listă cuprinzătoare listă de cote dintr-o listă a celor mai bune site-uri de pariuri sportive, cum ar fi BetOnline, Betway, Sports Interaction (SIA), Spin Sports și PowerPlay și veți găsi cu ușurință cele mai bune cote pentru pariuri la Super Bowl.

 • Citirea cotelor de pariere este simplă, mai ales în format zecimal. Numărul pe care îl vedeți (cum ar fi 1,50) este cu ce v-ați înmulți pariul pentru a calcula rentabilitatea totală. Deci, un pariu de 100 USD la cota de 1,50 ar însemna că veți ajunge cu 150 USD în total.

  În directpariuri pe linie monetară (care este un pariu de două ori -pariu pe rezultat), cotele sub 2.00 ar fi considerate cote favorite, iar cotele peste 2.00 ar fi considerate cote underdog.

  În piețe precumSuper Bowl MVP piețe unde există multe rezultate, s-ar putea să vedeți că favoritul este la 4.00, de exemplu. Cele mai mici cote vor fi setate pentru favorit, iar toate celelalte opțiuni vor fi mai mari.

 • Dacăodds change after you make a bet, nu va face nicio diferență pentru ceea ce ai ales.

  Pariul tău va fi blocat pe orice spune talonul tău de pariu. De exemplu, dacă plasați un pariu pe piața directă de la Super Bowl la cota de 15.00 și a doua zi vedeți că cota este 10.00, veți primi în continuare câștiguri bazate pe 15.00 dacă pariul dvs. este câștigător.

  Unfortunately, it is the same in reverse. If you place a bet using low odds and the odds increase before the win, you won’t win any more money than what it says on your original wager.

  Pentru a evita acest lucru, asigurați-vă că cumpărați cote și gândește-te înainte de a paria.