Niciun sport nu are un program asemănător National Football League. Cu șaisprezece meciuri per echipă jucate pe parcursul a șaptesprezece săptămâni, fiecare meci este analizat amănunțit înainte de începerea startului și analizat după ce ceasul bate zero în al patrulea sfert. De la meciurile de joi seara până la meciurile de primă ore de duminică și luni – plus tot ce se află între ele – programul este chiar aici pentru fiecare meci pe tot parcursul sezonului. Descărcați fișierul PDF gratuit chiar acum.

Anul programului NFL

Începând în septembrie, sezonul regulat NFL durează 18 săptămâni. Majoritatea jocurilor se joacă duminica, dar există un singur joc în fiecare joi și luni a sezonului – cu excepția săptămânii 18.

NFL Schedule Release

În fiecare an, NFL își lansează programul pentru sezonul următor, în aprilie. Începând cu deschiderea sezonului de joi seara – care îl prezintă pe campionul în apărare la Super Bowl – pariorii și fanii pot revizui întregul program. NFL – spre deosebire de majoritatea celorlalte sporturi – va modifica programul pe tot parcursul sezonului. Acest lucru poate avea loc numai după săptămâna 5 și singura schimbare implică jocul de duminică seara. Deoarece jocul de duminică seara este comercializat drept unul dintre cele mai bune meciuri ale săptămânii, se știe că NFL a schimbat meciurile proaste cu meciurile bune.

NFL încearcă să programeze cele mai interesante meciuri duminică și Luni seara, în timp ce ne concentrăm pe jocurile diviziei de joi.[+]

Ultimele săptămâni ale sezonului – odată ce sezonul NCAA se încheie, NFL programează un meci sau două sâmbătă. În afara playoff-urilor NFL și a Super Bowl-ului, cea mai mare zi a fotbalului este Ziua Recunoștinței americane. Cu trei meciuri – întotdeauna Dallas, Detroit și o confruntare grozavă în orele de maximă audiență – American Thanksgiving este rareori dezamăgitoare.

NFL Schedule Today

În fiecare săptămână, programul NFL este ocupat cu treisprezece până la șaisprezece jocuri. de fotbal începând de joi seara și traversând weekendul înainte de a termina săptămâna cu „Monday Night Football”.Verifică cele mai recente cote de fotbal, linii și spread-uri pentru fiecare joc al săptămânii chiar aici – legat de cele mai bune case de pariuri pentru România.

Programul TV NFL

NFL este difuzat pe mai multe canale diferite, în funcție de ora și ziua săptămânii. CTV difuzează meciurile de duminică după-amiază. Jocul disponibil se bazează, de obicei, pe oferte difuzate la nivel regional – de exemplu, majoritatea ontarienilor vor vedea Buffalo Bills sau una dintre cele două echipe din New York. TSN găzduiește jocul de duminică și luni seara. Sportsnet are dreptul la jocuri de joi seara și joacă jocuri de duminică după-amiaza târziu. România poate achiziționa NFL Sunday Ticket pentru a obține fiecare meci sau unii pot opta să urmărească NFL RedZone – care comută constant între cele mai interesante jocuri, oferind fanilor cele mai bune momente și cele mai multe touchdown-uri din blocul de jocuri de duminică după-amiază.