Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Cote Football Squares

Cote pentru câștigătorii absoluti Super Bowl 2021

Superbowl 2021 i-a văzut pe Tampa Bay Buccaneers ridicând râvnitul trofeu. Dar cine va fi în 2022? Cotele au fost actualizate la 18 august 2021:

Cote la Super Bowl 2022PowerPlaySports InteractionBet99
Kansas City Chiefs6,006,006,00
Tampa Bay Buccaneers7,007,007,25
Buffalo Bills14,0014,0014,00
Baltimore Ravens15,0015,0015,00
Los Angeles Rams15,0015,0015,00
San Francisco 49ers15.0015.0015.00
Cleveland Browns17.0017.0017.00

Cotele de favorizare la Super Bowl sunt tocmai ceea ce face caCote la pariuri la Super Bowl să fie atât de unice: niciun alt sport nu oferă aceste tipuri de recuzită. Dar ce sunt exact recuzita? Și de ce sunt așa de mare? Vom detalia totul pentru tine.

Buffalo Bills Pentru a câștiga Super Bowl 2022
14.00
Betsafe

Kansas City Chiefs Pentru a câștiga Super Bowl 56
6,00
Spin Palace Sports

Pariuri Super Bowl Pătrate 

Numerele atribuite fiecărui rând și coloană sunt selectate la întâmplare odată ce fiecare cutie a grupului a fost vândută.

Sezonul NFL 2021

Cu | ||7242020/21 National Football League regular season finished, acum există multe Cote NFL disponibile pentru postsezon, fani de pretutindeni stau pe ace pentru a începe noul an. Proaspăt încoronați campioni Kansas City Chiefs vor fi favoriți pentru a câștiga încă o dată anul acesta. În timp ce Green Bay Packers se va aștepta să fie concurenți la Super Bowl, nu puteți numi niciodată unele dintre celelalte puteri din NFL.

Acesta, desigur, include Buffalo Bills, Tampa Bay Buccaneers, Baltimore Ravens și New Orleans Saints.Cu destule echipe încă în competiție, cine vor fi încoronați câștigători ai campionatului în 2021?

Cu toate acestea în minte, toți pariorii de acolo probabil că sunt de acord crește-ți cele mai bune cote pentru a pune niște bani pe masă.

Totuși, un stil de pariere distractiv și inovator care preia controlul este „Cote de la Fotbal Squares', care se joacă de obicei la o petrecere la Super Bowl, dar poate fi jucat și pentru jocuri individuale. Dacă nu sunteți familiarizat cu modul în care funcționează, permiteți-ne să o descompunem pentru dvs.

Configurația pentru pătratele Super Bowl este simplă. Un bazin este format din 10 coloane verticale și 10 rânduri orizontale acoperite împreună și numerotate de la zero la nouă.

O echipă de Super Bowl – în cazul acestui an fie Chiefs, fie 49ers – primește coloanele, iar cealaltă primește rândurile. Fiecare dintre cele 100 de pătrate din interior sunt achiziționate individual.

Analiză aprofundată, acces de neegalat. Obțineți cele mai bune povești ale lui SPORTS ILLUSTRATED în fiecare zi a săptămânii. Înscrie-te acum.

Fiecare pătrat are un preț egal. Membrii partidului respectiv de Super Bowl pot cumpăra apoi câte pătrate doresc în fiecare trimestru. Cu cât se cumpără mai multe pătrate, cu atât este mai mare plata pentru câștigător.

Numerele atribuite fiecărui rând și coloană sunt selectate la întâmplare odată ce fiecare cutie a grupului a fost vândută.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/35ea0f01-7b8a-421d-bdc9-8b2dc8bbc0d2/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/ddd2bf0b-8863-4245-9f31-e03289d46d7c/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/d04b56e3-b549-4297-9405-98989da0d8c1/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Cum funcționează pătratele de fotbal?

În primul rând, să vă informăm cu cele pătrate de pariuri la fotbal r ules. Începeți cu o grilă goală de 10 pe 10, care vă oferă 100 de pătrate. Cu 10 rânduri și 10 coloane, desemnați apoi o echipă pentru toate rândurile și apoi o altă echipă pentru toate coloanele pentru a juca pătrate de fotbal. Acesta este șablonul de pătrate de pariuri pe fotbal.

Atribuiți aleatoriu numere de la 0 la 9fiecărei casete și cereți participanților dvs. Super Bowl Squares (sau jocul obișnuit) să-și aleagă cutiile, fiecare având cote diferite pentru pătrate de fotbal, în funcție de numărul de cutii pe care le dețin.

Și dacă vă întrebați care sunt șansele pentru echipele care se îndreaptă spre jocuri, nu uitați să verificați întotdeaunaSiturile noastre de pariuri din România. 

Odată ce casetele sunt completate, câștigătorii sunt numiți la sfârșitul primului, al doilea și al treilea trimestru, plus după stabilirea scorului final. Câștigătorul tău este determinat de ultimul număr din scorul fiecărei echipe.

Un exemplu ar fi dacă Patrioții ar fi sus cu 13-10 față de Rams într-un joc de anul viitor. Ultimul număr pentru Pats este 3 și 0 pentru L.A.

Te-ai duce apoi la tabla și ai vedea numărul 3 pentru Pats și unde se intersectează cu numărul 0 pentru Rams. Cine are numele în acea casetă este câștigătorul. Poate părea puțin complicat, dar este destul de simplu și o mulțime de distracție. Așa se joacă într-un bazin de fotbal pătrate. De ce să nu încerci?

Sunt Football Squares legale?

 • Ilegale din punct de vedere tehnic

  Deși există puține lucruri mai distractive decât participarea la un Evenimentul Super Bowl Squarescu colegii tăi sau cu un grup mare de prieteni, asta nu înseamnă că respecti legea. Așa e, din punct de vedere tehnic, piețele de fotbal sunt considerate ilegale. De ce?

 • Din cauza taxei de intrare

  Cu pătratele de fotbal, de obicei aveți o taxă de intrare| ||852, a payout and probabilities of winning. According to Forbes.com, these three elements would constitute a "private lottery."

 • Chiar și cu premii

  Din această cauză, este considerată ilegală participarea. În timp ce majoritatea grupurilor pot oferi premii în loc de bani, acest lucru este, de asemenea, considerat ilegal.

 • Dar...

  În ansamblu, toate Fondurile de premii Super Bowl sunt considerate ilegale|| |864. That hasn't stopped millions and millions of football fans from participating in different events each year, though. 

Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți să pariezi online în mod legal și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine :

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Care sunt probabilitatea pătratelor de fotbal?

  • Probabilitate

   Probabilitatea ta de câștigarea în careuri de fotbal depinde cu siguranță de numărul de cutii pe care le achiziționați. Evident, cu cât cumperi mai multe cutii, cu atât șansele tale de câștig vor fi mai bune fie la sfârșitul unui sfert, fie cu scorul final.

    

  • Strategie

   În același timp, cu cât cumpărați mai puține cutii, cu atât este mai puțin probabil să aveți Voi fi să părăsești petrecerea ta de la Super Bowl fie cu niște bani în plus în buzunar, fie cu un premiu distractiv. Există diferite strategii pentru a vă alege cutiile, dar este întotdeauna important să vă amintiți că vă uitați la tendințele de scor.

    

  • Exemplu 1

   De exemplu, să presupunem că Super Bowl-ul de anul viitor este între Patrioți și Vulturi. Dacă New England a marcat 10 puncte în primul sfert în cele trei jocuri anterioare care au precedat Super Bowl, ar fi înțelept să luați un 0 în coloana lor. Ce zici de cealaltă parte?

  • Exemplu 2

   Dacă Eagles au marcat 14 puncte în primul sfert în cele trei jocuri anterioare, tu Ar fi înțelept să luăm numărul 4 pentru Philly, cu numărul 0 pentru Pats. Totul depinde de diferitele cote și tendințe pe care le puteți găsi care duc la fluierul de deschidere.

    

  De unde să cumpăr Fotbal Squares?

  Patratele de fotbal au devenit din ce in ce mai populare la locul de munca. Când vine vremea Super Bowl-ului, colegii își asumă responsabilitatea să organizeze marele eveniment și să colecteze o mică taxă de la fiecare participant pentru fiecare cutie.

  În același timp, multe site-uri diferite organizează, de asemenea, diferite evenimente din pătratele Super Bowl chiar înainte de marele joc. Rețineți, totuși,că acest lucru nu este considerat legal. Cu toate acestea, există o mulțime de opțiuni la care să participe fanii NFL.

  În mod normal, totuși, ți-ai cumpăra pătratele fie la birou, fie într-un concurs privat cu un grup de prieteni acasă.

  Cote la pătrate la Super Bowl

  Cote la pătrate la Super Bowl depind într-adevăr de numărul de participanți pe care îi aveți, combinat cunumăr de cutii pe care le cumpărați. Deoarece probabilitățile tale depind de cât mai multe cutii ai pe numele tău, ar fi înțelept să cumperi mai mult decât mai puțin.

  Totuși, poți să-ți îmbunătățești șansele fiind deștept în modul în care alegi în Super Șablon de pătrate pentru pariuri. După cum am menționat mai sus, există10 rânduri și 10 coloane pline cu casete.

  În loc să vă lăsați numele la întâmplare în casete, luați o privire latendințele de scor pentru ambele echipe și care știfturi vor fi pregătite pentru a vă schimba jocul.

   

  || |1447

  Also keep in mind how the offences and defences are playing ducând până la Super Bowl sau un singur joc de ales. Dacă apărarea Eagles a menținut echipele fără scoruri în primul sfert pe parcursul playoff-ului, folosește aceste cunoștințe în avantajul tău atunci când faci selecțiile.

  Să spunem că Patrioții avansează și că apărarea lor a menținut echipele la șapte puncte în prima repriză în setul lor anterior de jocuri, ține cont și de asta atunci când cobori rândurile și coloanele. Cu cât știi mai multe,cu atât vei fi mai bine pregătit pentru a face apelul potrivit și pentru a-ți îmbunătăți șansele pe Super Bowl futures.