Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote la Bowluri de fotbal universitari

Îți amintești emisiunea de jocuri TV Bowling For Dollars? Ei bine, suntem aici pentru a spune că vechiul clasic depășește în comparație cu palpitantul sezon american College Football Bowl. Devenind puternic și în creștere, primul meci de playoff de fotbal NCAA a fost jocul Turneului Est-Vest din 1902, care s-a transformat în Rose Bowl-ul modern. Jucat aproape zilnic, în ultima jumătate a lunii decembrie, sezonul Bowl conduce la finalul patru playoff și la meciul de campionat național din ianuarie.

Cote 2021/22 de fotbal universitar

Cote 2021/ Cota pentru 22 Football College Bowls nu sunt încă disponibile. Vă rugăm să rețineți că șansele pot fi modificate și, ca atare, vom actualiza această pagină în consecință. Cotele au fost actualizate ultima dată pe 10 ianuarie 2022:

Cote Idaho Potato Bowl 

powerplay Câștigă  VS  Win powerplay
TBA   TBA  VS   || |654TBA   TBA

Cote Bowl Forțelor Armate

powerplay Câștigă  VS || |672 Win powerplay
TBA   TBA   VS   TBA   TBA

Cote LendingTree Bowl

powerplay Câștigă  VS Câștigă powerplay
TBA   TBA   VS   TBA   TBA

Cote la meciul Campionatului Național 

powerplay Câștigă  VS  Câștigă powerplay
Alabama   TBA   VS| ||755   TBA   Statul Ohio

 

https://images.bonusuricasedepariuri.info/7448db5f-f947-40b4-a665-e5078ea9d25a/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/0496884a-d517-422f-ac4b-f373b64c5de7/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/841b2321-b47f-45be-a92e-795a68445394/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/7448db5f-f947-40b4-a665-e5078ea9d25a/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote de pariuri la fotbal NCAA
  Consultați cele mai recente cote și perspective
  Citiți mai multe
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/0496884a-d517-422f-ac4b-f373b64c5de7/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote de pariuri la playoff NCAA Football
  Cele mai bune cote ale ligii chiar aici!
  Citiți mai multe
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/841b2321-b47f-45be-a92e-795a68445394/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote pentru a câștiga Campionatul 2022
  Obțineți cele mai recente cote, alegeri și predicții
  Citește mai mult

NCAA Bowl Games

Zburând rapid, chiar dacă sunt peste 40 de jocuri jucate, ține pasul cu sezonul NCAAF Bowl poate fi o provocare. Cu toate acestea, suntem aici pentru a vă ajuta în acest sens, deoarece actualizările noastre LIVE de cote și de scoruri în timp real pe parcursul postseasonului de fotbal universitar din SUA. Așa cum sunt în timpulsezon regulat, liniile noastre Bowl de mai jos sunt furnizate de cele mai bune case de pariuri axate pe piele de porc de pe Planetă. Această pagină este compatibilă cu dispozitivele mobile, așa că reveniți oricând pentru scorurile în-joc și actualizările prețurilor.

Predicții NCAA Football Bowl

Deși numărul de concursuri scade, în comparație cu sezonul regulat NCAAF când În fiecare săptămână se joacă peste șaptezeci de concursuri, există noi întorsături atunci când vine vorba de pariuri pe meciurile din sezonul College Football Bowl. În timp ce un standard solid cercetare trebuie urmat, pariorii trebuie să fie, de asemenea, preocupați de scenarii cum ar fi jocurile care se joacă pe site-uri neutre, personalul de coaching de rață șchioapă, plus necunoscut ieșire din perechile de conferință. Unele echipe ar putea pur și simplu să treacă prin mișcări - fiind un pește mai mare pe care sperau s-o prăjească a scăpat deja de departe.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Dintre noile întorsături de cercetare, locația jocului poate fi una dintre cele mai mari. Acest lucru se datorează unei echipe concentrate în mod normal, care joacă dur în statul lor de origine, cum ar fi Ohio fără ieșire la mare, de exemplu, poate lua lucrurile puțin mai puțin în serios pe Stadionul Thomas Robinson, care este la o aruncătură de băț de frumoasele plaje din Nassau, Bahamas. De asemenea, o echipă care și-a jucat inimile încercând să meargă în playoff, dar a rămas goală în timpulSăptămâna finală a conferinței, poate oarecum dezumflată jucând într-o luptă cu Bowl „locator”. Cercetarea rămâne cea mai importantă cheie pentru a face previziuni de succes.

  Românias Win At Top Rated Online Sportsbooks

  România 'Cappers sunt unii dintre cei mai eclectici și cunoscători pariori sportivi de pe planetă. Nu sunt încadrați într-o anumită ligă, să spunem cum sunt britanicii cu fotbalul din Premier League engleză sau americani care trăiesc și respiră Liga Națională de Fotbal, fani ai sportului din Great White North interesează-te pentru o gamă largă de ligi. Sigur, România iubește să parieze peCFL,NHL, și acțiunea MLS, dar ei urmăresc, de asemenea, fotbalul american, plus NBA și MLB, foarte îndeaproape.

  Din ce în ce mai mult, România descoperă avantajele aferente plasării pariurilor la casele de pariuri sportive online precumSportsInteraction|| |1310 - rather than Government scheme sportive. Deși oferă o combinație de jocuri - plasarea unui singur pariu pe un meci de campionat nu este totuși permisă la chioșcurile de loterie. O gamă de cote, recompense pentru jucători, asistență pentru clienți de top, plus comoditate, ajută, de asemenea, să facă din pariurile online o decizie înțeleaptă de handicap. Casele de pariuri de mai sus livrează totul zilnic.


  Întrebări frecvente la fotbal universitar la Bowl-uri

  • În total, există șase jocuri majore la College Bowl , care sunt Rose Bowl Game, Orange Bowl, Sugar Bowl, Cotton Bowl Classic, Peach Bowl și Fiesta Bowl.

  • Într-adevăr, când se va întâmpla sezonul de facultate, o vei observa la casa ta de pariuri preferată. Există întotdeauna o serie de promoții de pariuri NCAAF disponibile.

  • Nu putem să dăm cu adevărat un nume, deoarece fiecare are propria sa ofertă. Ceea ce vă sfătuim este să vă uitați la toate casele noastre de pariuri preferate și să găsiți una care se potrivește nevoilor dvs. de pariuri.

  • Veți găsiți piețe de pariuri live, așa cum v-ați aștepta cu orice altă piață de pariuri la fotbal american. Există întotdeauna o gamă largă de cote disponibile.

  • Jocul Rose Bowl este cel mai vechi și are stadionul cu cea mai mare capacitate, deci este, fără îndoială, cel mai mare joc. Atrage multă atenție pentru fanii fotbalului și pentru cei care fac cote.