March Madness is the annual Turneu de baschet NCAA care determină campionul național al sportului. Găzduit în fiecare an de la mijlocul lunii martie până la începutul lunii aprilie, turneul include 64 de echipe din toată Statele Unite, care concurează pentru șansa de a fiîncoronați Campioni Naționali. Prin formatul său mare, jocurile incitante și șansa mereu apariția unei supărări,March Madness este unul dintre cele mai atractive și mai interesante evenimente sportive din lume.

March Madness Schedule 2022

Datele și locația fiecărui joc sunt cunoscute cu mult înainte, inclusiv site-ulFinal Four, pe care NCAA îl stabilește cu ani înainte de eveniment. În fiecare an, turneul începe la mijlocul lunii martie. Ladui saptamani si jumatate, lupta se desfasoara prin restul lunii martie si se incheie in prima noapte de luni din luna aprilie.

As soon as the March Madness schedule for 2022 is available, we will have it here for you! 

Program printabil al ligii

Explicarea lui March Madness Bracket

TheMarch Madness Bracket este unul dintre cele mai mari și mai provocatoare evenimente de pariuri din lumea sportivă. Bracket-ul este o pre-turneupredicție asupra rezultatului fiecărui joc în Turneul NCAA. Ideea este să selectați corect rezultatul fiecărui joc chiar în fiecare rundă a turneului. Cercetările efectuate de NCAA estimează că șansele de a atinge toate jocurile sunt de 1 la 120 de miliarde. Având o șansă aproape imposibilă de a alege corect fiecare joc, majoritatea celor care umple paranteze caută să aleagă unFinal Four corect și eventualul campion. Există multe abordări și categorii statistice diferite de luat în considerare atunci cândcompletarea unei paranteze.

Celetrei domenii statistice de cercetat înainte de a face o paranteză sunt punctele forte ale programului, împărțirile acasă/drum și victoriile împotriva adversarilor clasați. Aceste categorii arată care echipe au cel mai mult successub lumini puternice și se potrivesc cu o listă care este la cel mai bun nivel la cel mai înalt nivel de competiție. Aceste statistici sunt importante pentru determinarea supărărilor. Una dintre cele mai incitante șiprovocatoare părți din March Madness este încercarea de aprevestește supărările inevitabile. Lipsa oricărei supărări, mai ales dacăelimină o echipă de top, poate distruge bracketul oricui. Căutați echipele cu cap de serie inferioară care au jucat cele mai grele programe și au reușit cele mai multe victorii împotriva adversarilor din top-10/top-25 pentru a face supărări la începutul rundei, sau poate o echipă cu cap de serie mai mare care a suferit unele accidentări la sfârșitul sezonului la un jucător cheie sau jucători.

Un ultim lucru de luat în considerare sunt sondajele înainte de turneu. Mulți pariori și fani potsă se uite la sondajele AP înainte de a-și începe grupa. Deși acest lucru poate indica talentul unei echipe, cea mai bună echipă din sezonul regulat câștigă rareori. S-a întâmplat o singură dată din 2001 șidoar de patru ori de când turneul s-a extins la 64 de echipe în 1985. Cu toate acestea, alegerea unui singur cap de serie nu este o strategie rea. Nouă dintre ultimii 12Câștigătorii March Madness au început turneul ca cap de serie nr. 1.

Programul de azi March Madness

Deși completarea și urmărirea unei paranteze poate fi unul dintre cele mai captivanteaspecte ale turneului, pariorii pot miza pe fiecare joc de-a lungul turneului la oricare dintre casele de pariuri sportive partenere. Verificați această pagină după fiecare joc și rundă pentru a vedealinii actualizate pentru jocurile viitoare și obțineți sfaturi utile pentru pariuri, astfel încât să vă puteți bucura în continuare de March Madness. Dacă grupa dvs. este deja ruptă, atingerea unui număr dePariuri la turneele NCAA poate compensa mai mult decât dezamăgirea.

Programul TV March Madness| ||703

Românias looking to vizionează March Madness vor găsi o varietate de jocuri disponibile peTSN și aplicația TSN. Alte jocuri vor fi difuzate pe canaleleCBS și Turner Network.Final Four și Championship vor fi difuzate exclusiv pe TSN și CBS. Ultima opțiune este să accesați direct site-ulsite-ul NCAA pentru a reda jocuri în flux, care pentru oricine fără un pachet TV sau un serviciu de abonament ar fi cea mai bună opțiune.