Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Perfect Bracket March Madness

March Madness nu doar atrage iubitori de baschet din colegiu, sunt întotdeauna câțiva care tocmai au venit să se ocupe de completareaparanteza perfectă a nebuniei de martie. Cu 68 de echipe în turneul de baschet NCAA, este mult de lucru pentru a maximizașansele de a avea o categorie perfectă de March Madness anul acesta.

Once Selection Sunday is over, bettors will have just three days to analyze the matchups and decide who will win the tournament. Generally speaking, brackets will be submitted among social/workgroups or through online contests.

De cele mai multe ori, pariorii nu caută să ghicească perfect o categorie de nebunie din martie. Dar, în loc să căutați să obțineți cât mai multe jocuri corecte posibil. Prin diverse competiții online, pariorii pot câștiga premii mari - și anume cel care are cea mai mare dreptate - așadar,ce este un bracket perfect March Madness?

In some cases, participants are rewarded with hefty cash rewards for completing a perfect bracket. Take for example the American business tycoon Warren Buffett, who offered a $1 billion prize to anyone who completed a perfect bracket. While that isn’t a regular occurrence, we’ve seen sportsbooks like 5Dimes offer $25 million to anyone that can complete the bracket.

Având în vedere că aceste oferte sunt nejustificate, te face să te întrebi de ce. Ei bine, pentru că probabilitatea este atât de mică încâtSiturile de pariuri ale nebuniei din martie nu văd asta ca un risc.

 • Joacă online acum
  Resurse pentru pariuri pentru March Madness
 • Care sunt șansele de a alege categoria perfectă de pariuri pentru March Madness?

  Mulți dintre voi o veți face Citiți acest lucru gândindu-vă că aveți ceea ce este necesar pentru a finaliza o categorie perfectăMarch nebunia pariuri. Dar, probabilitatea de a nu rata niciun joc în timpul turneului este foarte mică. Ca să nu spun că este imposibil, este doar extrem de puțin probabil.

  Diferă de a facefuture de baschet NCAA pariuri sau de a urma un strictMarch madness betting strategy, necesită cunoștințe profunde despre echipele NCAA și mult noroc!

  Turneul constă din 65 de jocuri într-o eliminație simplă de 64 de echipe , care presupune ca echipele să câștige 63 de jocuri pentru a fi încoronate campioane. Ca atare, asta înseamnă că echipa câștigătoare trebuie să meargă cu 63-0. Sună probabil?

  Dacă fiecare echipă care concurează are o șansă de 50% de a câștiga fiecare joc, atunci parorii au o șansă de 1 din 9.223.372.036.854.775.800 de a fi corect. CelCotele perfecte ale nebuniei din martie sunt foarte favorabile dacă crezi cu adevărat că ai șanse corecte de câștig. Acesta este un număr foarte mare și, dacă pare confuz, vă vom oferi puțină claritate - șansele dvs. de a câștiga Powerball în medie sunt de 1 la 292.000.000, ceea ce pare destul de probabil când sunteți aliniat împotriva șanselor de nebunie din martie.

  But, before we scare you off entirely, remember that there are still some great betting opportunities available to players looking to play the odds during March madness.

  < /p>

  Care sunt șansele ca toate cele 63 de jocuri să fie corecte?

  Nu există nicio strategie secretă sau tehnică specială de folosit pentru a corecta toate cele 63 de jocuri. Cu toate acestea, există câteva reguli de bază după care trebuie să trăiți pentru a profita la maximum de ea. Evident, este important să mergeți cu o echipă care are șanse de succes, pe care pariorii o vor găsi în cotele de nebunie din martie.

  O echipă cap de serie numărul 1 este programată ca atare dintr-un motiv. O cap de serie # 1 nu a pierdut în fața unei semințe de serie # 16 din 1985. A face un pariu necinstit împotriva șanselor în prima rundă este prost recomandat. În schimb, aruncați o privire la șansele câștigătorului după semințe și vedeți ce echipe sunt susceptibile de a progresa și care nu.

  Imprevizibilitatea turneului face cu atât mai dificilă obținerea unuiMarch nebunia paranteză perfectă, dar este întotdeauna o călătorie foarte interesantă! Așadar, faceți un punct în acest an și completați-vă paranteza pentru a vedea cum vă descurcați împotriva tuturor șanselor!

  Majoritateatop de pariuri sportive oferta de mai jos promoții la pariurile pe segmentul March Madness.

   Vezi toate site-urile de pariuri sportive