Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Ce mai bune site-uri de pariuri March Madness

March Madness pariuri este un eveniment anual care atrage tot felul de parori, pe măsură ce încheierea de baschet masculin NCAA Division I ajunge într-un crescendo într-un turneu cu eliminație simplă.Siturile de pariuri nebunia de martie încep să se încălzească spre sfârșitul iernii și începutul primăverii, turneul având loc spre sfârșitul lunii.

Nebunia de martie cuprinde în prezent 68 de echipe de baschet din colegiu de la National Collegiate Athletic Association (NCAA).

Competiția a fost formată pentru prima dată la începutul celui de-al Doilea Război Mondial, când Harold Olsen a scos ideea la lumină pentru prima dată. timp în 1939. În timp ce întregul turneu nu are loc în luna martie, majoritatea o are - de unde și numele. Formatul acestuia îl face extrem de popular în rândul pariorilor și a devenit unul dintre cele mai mari evenimente sportive anuale din Statele Unite. Turneul include campioni din cele 32 de conferințe din Divizia I, precum și 36 de echipe care obțin locuri mari.

Pe parcursul acestui articol, vom acoperi cele mai bune pariuriMarch Madness site-uri, precum și îndreptarea cititorilor noștri în direcția corectă pentru a paria pe cotele și liniile de nebunie din martie. Avem, de asemenea, câteva ghiduri pentru pariorii care au nevoie de ajutor custrategia de pariuri în nebunia lui martie. Rămâneți pe fază pentru mai multe!

Top 5 site-uri de pariuri March Madness

Mai jos avem o listă cu cele mai bunesite-uri de pariuri March Madness disponibile în 2022|| |642. These sites will offer the most competitive odds, a broad range of betting lines and live In-play betting markets.

 • Joacă online acum
  Sporturi Interacțiune Recenzie
  BONUS 500$
 • Interacțiunea sportivă este unul dintre site-urile premium de pariuri sportive disponibil jucătorilor din România și cu siguranță a devenit favoritul fanilor. Cu o gamă largă de opțiuni de pariere și un site și o aplicație excelentă care să o însoțească, Sports Interaction (SIA) este o opțiune excelentă.

 • Joacă online acum
  PowerPlay Recenzie
  BONUS 500$
 • PowerPlay acoperă toate bazele. Oferind clienților o gamă eclectică de piețe de pariuri de care să se bucure, în timp ce utilizatorii răsfoiesc lista aparent nesfârșită de piețe de pariuri sportive pentru March Madness.

 • Joacă online acum
  Betway Recenzie
  BONUS $ 300
 • De-a lungul anilor, Betway a demonstrat un angajament față de clienții din România, oferind unele dintre cele mai largi piețe de pariuri din jur. Ei continuă să îndeplinească această promisiune și să ofere clienților șansa de a se bucura de linii unice de pariuri March Madness.

 • Joacă online acum
  Bodog Recenzie
  BONUS 400$|| |722
 • Bodog este o parte de bază a comunității de pariuri online, cu milioane de jucători din întreaga lume și un furnizor foarte popular printre jucătorii din România. Bodog este bine recunoscut ca fiind unul dintre casele de pariuri sportive care oferă o gamă largă de promoții și bonusuri, în special promoțiile sale March Madness.

 • Joacă online acum
  888 Sport Recenzie
  BONUS 250$
 • 888sport oferă cote foarte competitive la unele dintre cele mai populare piețe - March Madness inclus! Nu numai asta, dar 888sport oferă oferte grozave de bonusuri de înscriere, precum și bonusuri de reîncărcare. Așadar, verificați ce este oferit și aflați mai multe astăzi!

  Vom acoperi motivele pentru care aceste site-uri sunt foarte în primul rând și îi vom ajuta pe fanii de baschet NCAA să găseascăperfect bracket anul acesta.

  Cum clasificăm site-urile de pariuri March Madness

  Deci, v-am spus unde să pariați pe March Madness, dar | ||752what makes these online providers so good? Echipa de la România Sports Betting este formată din pasionați de sporturi și pariori experimentați, ceea ce înseamnă că avem toate instrumentele pentru a evalua cotele la pariuri sportive. diverse site-uri disponibile jucătorilor din România.

  Efectuămevaluări amănunțite ale diferitelor site-uri de pariuri Marsh Madness și ne asigurăm că respectăm criterii stricte atunci când este vorba la evaluarea calității site-urilor de jocuri de noroc online. Pe măsură ce industria se adaptează și evoluează, trebuie să facem și noi. Acest lucru este esențial pentru calitatea serviciului pe care îl oferim. Suntem la curent cu cele mai recente modificări din industrie pentru a ne asigura că evaluările noastre de pe site-urile de pariuri March Madness sunt exacte.

 • Joacă online acum
  Resurse de pariuri March Madness
 • Încredere

  Așa cum probabil vă puteți imagina, aceasta este una dintre cele mai importante caracteristici ale oricărui site de pariuri March Madness sau orice altă formă de site de pariuri pentru asta conteaza. Există standarde de bază care trebuie îndeplinite, apoi există un alt nivel de protecție pe care ne asigurăm că îl promovăm tuturor cititorilor noștri.

  Să știi că banii tăi sunt pe mâini bune le oferă pariorilor sentimentul de confort pe care îl merită atunci când joacă. cotele. Asigurarea că furnizorii sunt licențiați și reglementați în mod corespunzător este primul lucru pe care îl facem. Poți avea încredere în furnizorii pe care i-am recomandat și să fii sigur că banii și informațiile tale personale vor fi tratate cu grijă.

  Piețe de pariuri

  March Madness oferă un număr ridicol de jocuri în puțin peste două săptămâni. Ca atare, este vital pentru pariorii care selectează o casă de pariuri sportive care oferă o mare varietate de piețe de pariuri. Este un dat că o casa de pariuri sportive oferă linii de bani, spread-uri și totaluri, dar fanii nebuniei din martie ar trebui să ceară mult mai mult! Pariuri futures pentru unul.

  Alegerea unui câștigător definitiv pentru nebunia din martie este prima etapă - dar pariorii ar trebui să caute și piețele futures Final Four și Elite Eight. Apoi, în sfârșit, avem piețele de pariuri din martie. Există câteva oportunități grozave în recuzita nebuniei de martie, precum și pariuri care sunt orientate mai mult spre a fi pur distractive.

  Nebunia de martie atrage tot felul de spectatori, unii care doresc doar pentru a-și completa programul tipărit și pe alții care doar urmăresc socialul. Oricum ar fi, casa de pariuri pe care o alegeți ar trebui să răspundă tuturor tipurilor de jucători și să ofere valoare pe toate piețele.

  Băncare

  Nu este nimic mai rău decâtgăsirea perfectului site-ul de pariuri sportive, doar pentru a afla că nu oferă metoda de plată preferată. Sau, un furnizor care permite depuneri, dar nu retrageri folosind aceeași metodă. Aceste tipuri de mici probleme pot deveni probleme mult mai mari în timp. Jucătorii ar trebui să solicite un proces rapid și ușor, cu alegerea unei game largi de metode de plată încercate și testate. Plățile rapide și fiabile sunt o necesitate absolută.

  O gamă largă de metode de plată ar trebuisă includă carduri de debit majore precum Visa și Mastercard, populare e -portofele precum PayPal, Skrill și Neteller. Nu numai asta, ci și metodele tradiționale de plată, inclusiv transferurile bancare și Western Union. Deși nu ne putem aștepta la toate acestea, atâta timp cât cele cheie sunt acoperite, site-ul va primi aprobarea noastră.

  În sfârșit, trebuie să comentăm despre prezența în continuă creștere a criptomonedelorprezența criptomonedelor.. Multe case de pariuri sportive se ridică la bord și oferă utilizatorilor o gamă de opțiuni excelente de pariere, inclusiv opțiunea de a depune cu Bitcoin, Ethereum și Bitcoin Cash.

  Cote competitive

  Am atins pe scurt acest lucru înainte, când am discutat despre diferitele linii de pariuri pe care le-ar cere pariorii, dar abia acumne vom concentra mai mult pe cotele reale. Am discutat despre numărul mare de site-uri de pariuri sportive online în aceste zile, ceea ce înseamnă că există o mare concurență între furnizori. Cote îmbunătățite și promovarea cotelor de pariuri competitive sunt case de pariuri sportive unidirecționale care ies în evidență una de alta. Site-urile pe care le-am recomandat funcționează cu marje mici de pariere, ceea ce înseamnă că cotele și liniile lor sunt consistente. Asigurați-vă că verificați cele mai actualizate cote cu furnizorii dvs. preferați pentru a obține cele mai competitive cote din jur.

  Pariuri live

  Pariurile în joc sau live sunt grozave, deoarece it permite pariorilor să adauge acel nivel suplimentar de divertisment oricărui eveniment sportiv. În plus, pariorii vor avea la dispoziție o gamă complet nouă de linii de pariuri. Numărul crescut de linii chiar deschide oportunitatea de a câștiga mai mulți bani jucând cotele. Pariurile live sunt oferite la marea majoritate a site-urilor de pariuri în zilele noastre, dar merită întotdeauna să verificați cu furnizorul dvs. pentru a vedea dacă această funcție este operațională.

  Promoții și bonusuri

  Site de pariuri nebunia din martie concurează constant pentru atenția pariorilor. Concurența intensă înseamnă că clienții sunt înzestrați cu o gamă largă de avantaje pentru pariuri sportive. Cu atât de mulțifurnizori de pariuri sportive online consacrați, opțiunile sunt nesfârșite. Dar, amintiți-vă, toți furnizorii online oferă un punct de vânzare unic într-un fel sau altul, așa că asigurați-vă că verificați nenumăratele de bonusuri pe care le aveți la dispoziție înainte de a depune. Pe lângă promoțiile exclusive la pariuri March Madness, există multe alte promoții care rulează pe tot parcursul anului.


  Întrebări frecvente privind pariurile March Madness

  • Cele mai multe titluri NCAA din toate sporturile au fost câștigate deUniversitatea Stanford, California, câștigând aproximativ 127 de titluri de-a lungul istoriei sporturilor universitare.

  • Da. Pariurile prop oferă ceva diferit pariorilor și sunt foarte populare, ceea ce înseamnă că casele de pariuri se grăbesc să le posteze.

  • Toate casele de pariuri de top vor acoperi întreaga interval de cote de pariuri March Madness, ceea ce înseamnă că piețele futures vor fi cu siguranță pe listă.

  • Nu chiar. Depinde cu adevărat la ce moment te referi, deoarece uneori vedem echipe dominând, dar se schimbă în timp.

  • You certainly can. Lucrați întotdeauna cu casele de pariuri de top pentru cea mai largă gamă de cote la pariuri sportive și permiteți-vă să accesați piețele de top.