Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote de a câștiga turneul de baschet NCAA

Un total de 350 de universități din t SUA concurează pentruNCAA Basketball National title.

68 de școli din cele 350 se vor califica pentru March Madness, playoff-urile NCAAB.

Cei patru supraviețuitori ai March Madness avansează în Final Four.

Let's have a look at the NCAAB Futures' odds.

Cotele pentru 2021/22 Cote pentru câștigătorii definitivi la baschet NCAA au fost actualizate ultima dată pe | ||630October 26, 2021:

Cote NCAABBetwaySports InteractionBet99
Gonzaga5,506,005.50
Kansas9,009,009,00
UCLA9,009,009,00
Michigan12,0012,0012,00|| |654
Memphis12.0012.0012.00
Kentucky14.0015,0014,00
Duke Blue Devils15,0014,0014,00
Villanova14.0014.0014.00

Calendarul NCAA Baschet 2021/22

Calendarul 2021 /22 Sezonul de baschet NCAA urmează să înceapă pe25 noiembrie an d se va desfășura până în March Madness începând cu 13 martie 2022. Acest sezon NCAA Divizia I va începe pe 15 martie și se va încheia pe 4 aprilie 2022. Defalcarea completă a sezonului NCAAB arată astfel:

Selecția duminică 13 martie
Primii patru 15-16 martie
Prima rundă 17 martie- 18
A doua rundă 19-20 martie
Dulce 16 21-22 martie
Elite Eight 26-27 martie
Final Four 2 aprilie
Campionatul Naţional 4 aprilie

Mulți dintrecei mai buni jucători caută o carieră în baschetul profesionist.NBA Draft selectează cei mai buni jucători de colegiu pentru a-și îndeplini visele înNBA.

Top cărți de pariuri sportive online oferă viitorul lui March Madness pe tot parcursul sezonului regulat și pe durata desfășurării turneului. Completează-ți paranteza și folosește aceste informații pentru a plasa pariuri cu un singur meci în timpul urmăririi Campionatului Național.Treceți lipsa pariurilor simple, a ofertelor bonus și a varietății de cote la loteriile sportive Canuck - în favoarea unui slam dunk cu casele de pariuri online de baschet.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  March Madness Învață să câștigi Sfaturi de pariuri

  Cote pentruBaschetul de colegiu NCAA sunt întotdeauna supuse modificării. În unele cazuri, pariorii vor observa că liniile se schimbă împotriva unei echipe din cauza unor circumstanțe nefericite, cum ar fi accidentarea. Întrucât casele de pariuri sportive răspund la volumul de pariuri pe care fanii le fac pe viitorul colegiului, s-ar putea să observați o schimbare subtilă a cotelor care reflectă opinia publică a echipelor. Înainte de a investi într-un pariu viitor cu cercuri NCAA, veți dori să monitorizați echipele pentru orice tendințe recente - în special echipele care funcționează la cald sau la rece. Widgetul nostru de mai jos actualizează continuu cotele de pariuri NCAAB LIVE 24/7.

  Aveți nevoie de mai multeBracketology informații? Ca parte aCSB Learn To Earn Series, sperăm că pariorii au urmat sfatul nostru, în videoclipul L2E, și au șters campionii în apărare în 2017. În timp ce creta de sus a fost ștearsă devreme este departe de a fi un dat - alinierea automată cu favoritele turneului March Madness nu este întotdeauna cel mai bun pariu. Echipa „Capping Crew” de la România Sports Betting iubește coșurile de baschet din facultate. Rămâi la curent pentru actualizări, pe ce echipe să pariezi și unde pe tot parcursul sezonului regulat de baschet NCAA este mereu palpitant turneu March Madness.

  Pariurile viitoare la baschet NCAA explicate

  Asemănător cu cercuri NBA,Baschetul NCAA prezintă o predispoziție puternică față de favoriți iar echipele fierbinți din sezonul regulat sunt etichetate drept cap de serie. Marea majoritate a campionilor NCAA au fost semințe #1. De când turneul s-a extins, la 64 de echipe în 1985, capurile de serie #1 au câștigat 21 de titluri, în timp ce capurile de serie 2-8 au câștigat 13 campionate naționale. Capurile de serie numărul doi au câștigat cinciMarch Madness turnee, capurile de serie numărul trei au patru victorii, în timp ce capurile de serie a patra, a șasea, a șaptea și a opta au o victorie. Semințele #5, plus numărul 9 și mai jos, nu au câștigat niciodată March Madness.

  În continuare, ilustrând drumul lungsemințele inferioare se confruntă, echipele clasate pe locul 4 sau mai rău have earned just 36 of the 136 possible Final Four berths. While each year features incredible upsets, by the time the semi-finals arrive, the tournament often shakes off lower seeds, which don’t have the same talent level as elite colleges. When looking to place NCAA baschet pariuri viitoare, Canucks va întâlni o listă vastă de case de pariuri care se luptă pentru pariurile lor. Fiți atenți - nu sunt toate create în mod egal! Cele mai bune case de pariuri sportive pe care le recomandăm aici sunt CSB sunt site-uri respectate de pariuri cu cercuri.

  Parteneriatul cu o casă de pariuri reputată este crucial pentru a obține cele mai mari cote care vin cu cele mai mari plăți. Casele de pariuri sportive de top oferă adesea promoții și recompense pentru jucători - oferind pariorilor un impuls sub formă de depunerebonusuri, pariuri gratuite și alte beneficii atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei experimentați. Pentru servicii superbe, cote competitive, plus oferte care îi ajută pe pariori să obțină cel mai mult profit pentru banii lor de pariuri la baschet, consultați aceste pariuri sportive de top din România Sports Betting NCAA Basketball. Deschis pentru afaceri 24/7, acceptă Canuck 'Cappers.


  Întrebări frecvente la baschet NCAA

  • Thecele mai bune cote depind întotdeauna de parior, vă sfătuim să aruncați o privire în jurul caselor noastre de pariuri de top și să vedem care dintre ele se potrivesc nevoilor dvs.

  • NCAAB este atât de popular încât deține întotdeauna o gamă largă depiețe grozave de pariuri cu prop, asigurați-vă că le verificați.|| |1276

  • Există câtevaCote futures NCAAB disponibile pe tot parcursul anului, deci asigurați-vă că verificați Casa ta de pariuri preferată.

  • Da. Dacă lucrați cu una dintre casele de pariuri de top pe care le-am enumerat pe site-ul nostru,cu siguranță veți avea NCAAB.

  • Există întotdeauna NCAAB peste/sub disponibil de la casele de pariuri de top?Desigur, există. Există o mulțime de cote mari peste/sub pentru această piață.