Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote pentru Golden State Warriors

Cote a Detaliile meciului rămân actualizate pentru următorul meci al lui Golden State Warriors pe parcursul sezonului regulat și postseason. Verificați cea mai bună valoare pentru toate liniile, inclusiv spread, moneyline și pariuri peste/sub. Acest widget urmărește și scorul în timp ce jocul este în acțiune.

Marţi, 28 decembrie 22:00 EST
NBA
Denver Nuggets
@
Golden State Warriors

Golden State răsturnat o istorie lungă de mediocritate prin rescrierea regulilor baschetului, folosind lovitura de trei puncte pentru a crea cea mai nouă dinastie NBA. Acest club a început ca Philadelphia Warriors în 1946, înainte de a se muta la San Francisco în 1962, câștigând primul lor campionat de pe coasta de vest în 1975. A urmat o secetă, care a fost în cele din urmă ruptă în 2015, când Steph Curry și echipajul au atacat asociația, promițând că vor dominaPariuri futures NBA timp de o jumătate de deceniu. Dacă vă întrebați cum se descurcă echipa, faceți clic pe pagina noastrăNBA Power Rankings.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/0f414b94-ca00-45f6-9def-905b005ae562/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/fa947b83-8b74-41a2-a0e5-ca46b572f6bc/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/af0e2972-086d-4f31-aca6-daf6cb132073/-/crop/507x600/259,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Clasamentul Golden State Warriors

Urmăriți scorurile și clasamentele Golden State Warriors pe măsură ce se schimbă în timpul unui program dificil de 82 de meciuri. Veți vedea că șansele Golden State Warriors de a câștiga campionatul se schimbă odată cu ei. Comparați statisticile Warriors cu adversarii viitori, inclusiv producția ofensivă și defensivă. Acest tabel vă permite să sortați rezultatele acasă și în deplasare, oferindu-vă o imagine solidă a modului în care o echipă se comportă în scenarii comune.

ClasamentNBA

Pariați pe jocurile Golden State Warriors

Tendințe sezonului obișnuit Golden State Warriors

Războinicii s-au bătut în mediocritate timp de decenii, printre cele mai dezamăgitoare francize. La mijlocul anilor '70, Golden State a organizat o serie de sezoane remarcabile, terminând pe primul loc la general pentru prima dată de când clubul s-a transferat din Philadelphia în Bay Area. Această echipă nu va câștiga un alt titlu de divizie până în sezonul 2014-15, când a izbucnit cu un sezon de 67 de victorii.

Golden State a rescris cărțile recordurilor cu un sezon de 73 de victorii în anul următor, în continuare. cu o campanie de 67 de victorii în 2016-17, obținând cel mai bun record în trei sezoane consecutive. Războinicii au fost o prezență atât de dominantă în asociație încât s-au luptat cu plictiseala și accidentările pentru a câștiga doar 58 de meciuri în 2017-18 – un sezon grozav pentru unele cluburi, dar nu și pentru dinastie. Mai recent, Golden State nu a evoluat la fel de bine. Dar, ei încep sezonul 2021/22 ca unul dintre favoriții la câștigarea campionatului.

În timpul sezonului regulat, Golden State Warriors i-au dominat pe New Orleans Pelicans și Toronto Raptors, câștigând peste 65% dintre meciurile lor împotriva acestor cluburi. În vest, Lakers și Spurs tind să joace bine împotriva Golden State, în timp ce Bucks și Celtics au oferit o provocare puternică dinspre est. Aceste echipe i-au învins pe Warriors în 60% sau mai mult din întâlnirile directe.

Pariuri în playoff Golden State Warriors

Înainte de sosirea lui Steph Curry, Golden State Warriors ar putea fi considerați New York Knicks ai conferinței vestice. Similar cu New York, Golden State a câștigat un campionat la mijlocul anilor 70 înainte de a pierde relevanța pentru restul secolului. Aparent peste noapte, Războinicii au rescris narațiunea unei francize învinse într-o avangarda a baschetului modern de campionat.

Aparent peste noapte, Războinicii au rescris narațiunea unei francize învinse într-o avangarda a baschetului modern de campionat.

Golden State a câștigat primul său campionat în patru decenii în 2014-15, învingându-i pe LeBron James și Cavaliers în șase. După ce LeBron a orchestrat cea mai mare revenire din istoria NBA în sezonul următor, Warriors l-au luat pe Durant și au pierdut doar un singur joc în playoff-ul din 2017. Durant și-a câștigat al doilea MVP consecutiv de finală într-o serie de Cleveland în sezonul următor, declanșând migrarea lui LeBron la Los Angeles Lakers. De atunci Durant i-a părăsit pe Warriors în favoarea Brooklyn Nets.

Războinicii au evitat playoff-urile cu mulți ani înainte de era Curry, așa că nu au format multe rivalități. Los Angeles Lakers au câștigat șase din șapte meciuri postsezon împotriva Golden State și LeBron a orchestrat revenirea, ceea ce reprezintă o dinamică istorică interesantă, având în vedere că James locuiește acum pe coasta de vest.

Golden State Warriors Futures

Dacă Războinicii Golden State rămân sănătoși, opoziția nu poate face nimic pentru a-l învinge pe acest masca. Mai simplu spus, nucleul Curry, Thompson și Green, împreună cu Durant, Iguodala și Livingston, creează una dintre cele mai bune rotații din istoria asociației. Ocazional, clubul suportă certuri interne sau argumente exagerate, dar nimic care să le amenințe capacitatea de a câștiga două sau trei titluri suplimentare în următorii ani.

Cu siguranță, Kevin Durant poate decide să joace în altă parte și costul reținerea lui Klay Thompson și Draymond Green va escalada. Dar front office-ul găsește în mod constant talente valoroase pentru a suplimenta combo-ul de filmare de elită al lui Curry și Thompson. Poate Cousins ​​semnează pe termen lung dacă Durant se mută la altă echipă.

Viitorul Golden State Warriors va rămâne luminos atâta timp cât Steph și Klay vor continua să stingă luminile. După trei campionate în patru ani, Warriors s-au alăturat deja panteonului dinastiei de elită a Lakers, Celtics, Spurs și LeBronian. Secțiunea futures a caselor de pariuri sportive este locul unde veți găsi șansele ca Golden State Warriors să câștige campionatul.

Golden State s-ar putea găsi cu destule inele pentru patru degete și un deget mare când totul e gata.

Câștigătorii premiului Golden State Warriors

Wilt Chamberlain a fost primul mega- star în istoria francizei, câștigând mai multe titluri de punctaj și un premiu MVP în timpul petrecut cu Warriors. Rick Berry a fost următorul mare Războinic, câștigătorul începătorului anului, un titlu de punctaj și un MVP în finala NBA în timpul ilustrei sale cariere. Mitch Richmond și Chris Webber au câștigat, de asemenea, titlul de debutant al anului, în timp ce Don Nelson și Steve Kerr au câștigat distincția de antrenor al anului.

Steph Curry are doi MVP și un titlu de punctaj, Durant a câștigat două MVP în finale, în timp ce Green are un DPOY. Iguodala și-a câștigat propriul MVP în finală în 2015. Așteaptă-te să le fie acordate mai multe premii individuale jucătorilor Warriors în sezoanele următoare, mai ales acum Curry s-a întors de la accidentare.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți paria online și alege-o pe cea mai bună pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive