Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote Miami Heat

Marcați această pagină și ck pe acest widget în mod regulat. Cel mai actual joc de la Miami Heat este aici, împreună cu liniile de pariuri de la cele mai bune case de pariuri sportive. Acestea sunt cele mai recente cote Miami Heat Vegas.

Miercuri, 05 ian 22:00 EST
NBA|| |754
Miami Heat
@
Portland Trail Blazers

În ciuda faptului că este o franciză relativ tânără, Miami Heat au luat deja cu asalt Asociația Națională de Baschet cu o istorie bogată plină de câștiguri. Înființată în 1988 ca o echipă de expansiune, Heat a câștigat treicampionate NBA pe lângă șase titluri de conferință și 14 coroane de divizie. Începând cu noul mileniu, Miami Heat au avut doar patru sezoane înfrânte și s-au lăudat cu echipe încărcate de superstaruri. De obicei, sunt o echipă la modă pe care să parieze atât pentru jucătorii începători, cât și pentru cei de lungă durată.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/0f414b94-ca00-45f6-9def-905b005ae562/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/fa947b83-8b74-41a2-a0e5-ca46b572f6bc/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/af0e2972-086d-4f31-aca6-daf6cb132073/-/crop/507x600/259,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Miami Heat's Standings

Iată clasamentul Heat atât la conferință, cât și la divizie. „GB” înseamnă „jocuri în spate”, adică de câte jocuri au nevoie pentru a ocupa primul loc. Acestea vor avea un impact direct asupra cotelor lui Miami Heat de a câștiga campionatul.

ClasamentNBA

Pariau pe jocurile Miami Heat

Pariurile pe jocurile NBA se formează în multe feluri, dar pariul direct pe linia de bani va fi cea mai comună. În acest scenariu, alegeți câștigătorul jocului NBA. Dacă Heat-urile sunt listate ca un număr minus, cum ar fi -170, înseamnă că sunt favorizați să câștige. Un pariu de 170 USD va returna 100 USD. Dacă sunt un număr plus, cum ar fi +145, înseamnă că sunt defavorizați și 145 USD vor fi returnați pe un pariu de 100 USD.

Divizia Giants: în ciuda faptului că a avut o mulțime de rotații în listă în anii trecuți, Heat găsește cumva o modalitate nu numai de a ajunge înplayoff-urile NBA, ci și de a lupta pentru coroana diviziei. . Între titlurile de divizie sunt câteva sezoane cu pierderi, dar când Heat-urile sunt bune, sunt foarte bune. De la înființarea diviziei de Sud-Est în 2004, Heat au câștigat divizia în total opt din 12 sezoane până la sfârșitul anului 2016.

Totul începe de sus: un motiv important pentru care Heat au reușit un model de excelență datorită legendarului Pat Riley, care este atât președintele francizei, cât și directorul general. Riley este isteț în modul în care gestionează echipa, fiind capabil să mențină echipa competitivă, în ciuda faptului că jucătorii vedete părăsesc echipa. Dacă Heat este într-un sezon prost, Riley ajută la ghidarea Heat către cel puțin un loc la loterie. The Heat sunt un exemplu al modului în care managementul excelent poate face o franciză.

Heat spreads: încercați să jucați punct spread. Acest lucru urmărește să facă chiar diferența între favorit și cel defavorizat, atribuind puncte fiecărei echipe pentru a „acoperi”. O diferență în minus ca -7,5 înseamnă că Heat trebuie să câștige cu opt sau mai multe puncte pentru a trece peste 7,5, în timp ce +4,5 înseamnă că pot pierde cu până la patru puncte, astfel încât să nu treacă peste 4,5. Plus și minus indică un handicap. Dacă scădeți sau adăugați puncte la scorul real în joc al Heat, rezultatele ar trebui să reflecte în continuare o victorie.

De asemenea, puteți paria pe finală. Urmând cotele Miami Heat de a câștiga finala, veți putea ști când este cel mai bun moment pentru a plasa un pariu. Aceste cote se vor schimba de-a lungul anului, așa că verificați des.