Bonus
Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote pentru Boston Celtics

Vezi cotele live pentru Următorul meci al celor de la Boston Celtics de îndată ce se deschide. Liniile din jur se actualizează în timp real, astfel încât pariorii nu mai trebuie să facă cumpărături pentru a găsi cea mai bună valoare pe cele mai bine cotate case de pariuri sportive online NBA.

Miercuri, 29 decembrie 19:30 EST
NBA
LA Clippers
@
Boston Celtics

Fiind cea mai de succes franciză din istoria Asociației Naționale de Baschet, Boston Celtics și jocurile lor atrag mulți spectatori și acțiune de pariuri. Celtics au cele mai multe titluri NBA din istorie și au șanse mari să câștige mai multe în următorii ani. Cu un amestec de superstaruri, tineri talent și unul dintre cei mai buni antrenori din NBA, Celtics au toate piesele unui candidat la finala NBA.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/0f414b94-ca00-45f6-9def-905b005ae562/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/fa947b83-8b74-41a2-a0e5-ca46b572f6bc/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/af0e2972-086d-4f31-aca6-daf6cb132073/-/crop/507x600/259,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Clasamentul Boston Celtics

Vedeți unde se află Boston Celtics în Divizia Atlantic și Conferința de Est, plus obține puncte pro și contra totalurilor și general procent de câștig (toți biții utili De informații).

ClasamentNBA

Istoria Boston Celtics

Ca unul dintre membrii fondatori ai Național Basketball Association, Boston Celtics sunt priviți ca una dintre cele mai importante francize, cu o istorie bogată de tradiție și succes. Celticii anilor 1960 au inventat termenul dinastie, câștigând 11 titluri NBA în 13 ani (între 1957 și 1969). Din 1969 până la sfârșitul anilor 1980, Celtics a continuat să aibă una dintre cele mai bune runde din NBA, câștigând mai multe titluri cu Larry Bird, Robert Parish și Kevin McHale.

După sfârșitul anilor 1980 și Larry Bird și compania s-au retras din NBA, franciza a intrat în cea mai proastă perioadă. Celtics ar ajunge în cele din urmă la fund după ce au pierdut 67 de jocuri în 1997. De la acel dezastru din 1997, Celtics au fost una dintre cele mai bune echipe din Eastern Conference. Deși liga este mai mare și mai competitivă decât în ​​timpul dinastiei Celtics din 1960, ei au câștigat în continuare finala NBA în 2008 și au făcut o altă apariție în 2010. 

Pariând pe jocurile Boston Celtics

Fanii de baschet din România îi cunosc foarte bine pe Celtics, deoarece joacă în aceeași divizie (Divizia Atlantică) ca și Toronto Raptors. While the Raptors are a big rival (especially in recent years), the Celtics and their 17 Championships have caused many franchises and their fans to develop a strong distaste for the Celtics.

Cel mai mare rival al celor de la Celtics. Celtics este Los Angeles Lakers. În timp ce cele două echipe joacă în conferințe opuse, întâlnirea de 12 ori în finala NBA a ajutat această rivalitate să depășească norma. Celtics dețin un record de 9-3 împotriva Lakers în finală, dar Lakers au 3-2 împotriva Celtics din 1984.   

Oricand, Los Angeles Lakers|| |886 and Boston Celtics matchup (especially during the current LeBron James and Kyrie Irving rivalry), NBA fans should expect plenty of getting NBA betting lines on the best NBA online sportsbooks.

Pariuri pe Boston Celtics ' Viituri

De-a lungul istoriei lor, Boston Celtics au jucat echipe competitive și, excluzând anii 1990, Celtics au apărut în cel puțin o finală în fiecare deceniu, culminând în general cu 21 de apariții în finala NBA.

Cu 21 de apariții în finale între 1957 și 2010, pariul pe Boston Celtics pentru a câștiga Conferința de Est este istoric unul dintre cele mai bune Viituri NBA la pariat. Această tendință ar trebui să continue, deoarece Celtics au o mulțime de tineri talente care îi pot menține competitivi ani de zile. să depășească plafonul salarial pentru a face acest lucru. Aceste reguli, numite corect „Drepturile păsărilor” după legenda Celtics 

Remember, the NBA, unlike other sports, have measures in place that help teams keep their players and allow them to exceed the salary cap to do so. These rules, aptly named “Bird Rights” after Celtics legend Larry Bird (create și cu ajutorul lui Gary Bettman, when he worked for the NBA), will leave the Boston Celtics title window open for the next decade. 

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți paria online și alege-o pe cea mai bună pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive