Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote pentru Cleveland Cavaliers

Vezi live o dds pentru următorul joc Cleveland Cavaliers de îndată ce se deschide. Liniile din jur se actualizează în timp real, astfel încât pariorii nu mai trebuie să facă cumpărături pentru a găsi cea mai bună valoare pentru cele mai bine cotate case de pariuri sportive online NBA.

Vineri, 31 decembrie 19:30 EST

După patru NBA consecutive Aparițiile în finală, Cleveland Cavaliers au intrat într-o perioadă întunecată și incertă. FărăLeBron James, Cavaliers vor petrece o mare parte din următoarele câteva sezoane reconstruind. Majoritatea pariorilor ar trebui să-i vadă pe Cavaliers ca pe cei defavorizați în majoritatea jocurilor, în special odată cu apariția talentului înEastern Conference. Căutați să pariați împotriva Cleveland Cavaliers până când își reconstruiesc și își reorganizează lista până la punctul în care pot concura pentru un loc în playoff.

Pierderea lui LeBron i-a făcut cu siguranță peCleveland Cavaliers. cote o alegere mai puțin populară printre fanii NBA și pariorii sportivi. Deși fanii dedicați încă pariază pe echipa lor pentru a ajunge până la capăt.Șansele Cleveland Cavaliers de a câștiga finala oferă o șansă uriașă, dar nu se știe niciodată!

https://images.bonusuricasedepariuri.info/0f414b94-ca00-45f6-9def-905b005ae562/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/fa947b83-8b74-41a2-a0e5-ca46b572f6bc/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/af0e2972-086d-4f31-aca6-daf6cb132073/-/crop/507x600/259,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Clasamentul Cleveland Cavaliers

Vedeți unde se află Cleveland Cavaliers în Divizia Centrală și Conferința de Est, plus obține puncte pentru și împotriva totalurilor și procentul general de câștig ( toate informațiile utile).

ClasamentNBA

Istoria Cleveland Cavaliers

Cleveland Cavaliers au jucat în || |944Central Division în fiecare an de când s-au alăturatAsociația Națională de Baschet în 1970. Au câștigat șase titluri de Divizie și primul lor titlu NBA în 2016 (învingând Golden State în șapte jocuri după ce a trecut în serie trei jocuri la unu).

While most fans of basketball view the Cleveland Cavaliers as a much-maligned franchise outside of the LeBron James, the Cavaliers actually have a history of fielding competitive teams.

Cleveland a avut o echipă bună de la sfârșitul anilor 1980 până la la mijlocul anilor 1990, câștigând peste 54 de jocuri de trei ori. Desigur, întâlnirea frecventă cu Michael Jordan și Chicago Bulls a făcut ca fiecare sezon din Cleveland să se încheie cu dezamăgire.

Epoca LeBron James din Cleveland a fost de departe cea mai de succes din istoria echipei. Cavaliers au ajuns la cincifinalele NBA cu LeBron James (inclusiv patru consecutiv între 2015 și 2018). De asemenea, franciza a câștigat un record de 66 de jocuri cu LeBron James în 2009, la egalitate cu al 15-lea cel mai bun record din istoria NBA (din 2018). Acum, Cavaliers ar putea avea nevoie de trei sezoane pentru a câștiga 66 de jocuri, dacă nu reușesc cumva să atragă un agent liber foarte apreciat la Cleveland.

Pariază pe Cleveland Cavaliers Games

Viața fără LeBron James va fi dur cu Cavaliers.

Prima dată când a părăsit Cavaliers, Cleveland a intrat într-o secetă de patru ani în playoff și nu a câștigat mai mult de 33 de jocuri. Sentimentul din 2018 și dincolo este similar, dacă nu și mai rău. Cavaliers nu s-au pregătit pentru prea mult succes fără LeBron James. Parorii ar trebui să se aștepte să-i vadă pe Cleveland Cavaliers ca pe cei mai defavorizați în majoritatea jocurilor lor și să ofere puțină valoare atunci când pariază, mai ales când iau în considerare șansele de câștig în campionatul Cleveland Cavaliers.

Desigur, Cavaliers se vor ridica pentru unele jocuri, în special împotriva celor mai mari rivali ai lor,Chicago Bulls. Bulls și Cavaliers sunt amândoi în curs de reconstrucție și, odată ce fiecare echipă a câștigat un talent bun, tânăr, rivalitatea ar trebui să revină la formă sau, cel puțin, să distreze fanii.

Pariază pe Cleveland Cavaliers Futures

În primii câțiva ani după plecarea lui LeBron James, cea mai bună valoareNBA Futures pe Cleveland Cavaliers este probabil dacă vor câștiga la loteria draft și vor primi prima alegere generală. În cei patru ani dintre 2011 și 2014, Cavaliers au câștigat de trei ori la draft (deși o dată a fost o alegere de la Los Angeles Clippers care a câștigat Cleveland pe primul loc la general). superstaruri precum Duke's

Maybe if the Cavaliers land some upcoming superstars such as Duke’s Zion Williamson. Cu toate acestea, până când vor obține câțiva jucători mai buni și îi dezvoltă, pariarea pe Cleveland pentru a ajunge înplayoff-urile NBA, cu atât mai puțin să câștige finala NBA este o propunere riscantă. Chiar dacăKevin Love rămâne un all-star, nu a reușit niciodată să ducă o echipă pe cont propriu.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți paria online și alege-o pe cea mai bună pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive