Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cotele Chicago Bulls

Iată cel mai recent joc e pentru Chicago Bulls. Widgetul conține ora jocului, locația și actualizează scorul în mod regulat. Marcați această pagină și nu ratați niciodată acțiunea. Vom discuta, de asemenea, coteleChicago Bulls și ce înseamnă acestea pentru actuala echipă Bulls.

Vineri, 07 ianuarie 20:00 EST
NBA
Washington Wizards
@
Chicago Bulls

The Chicago Bulls were established in 1966 and have since become one of professional sports’ most popular franchises thanks to Michael Jordan. Under the greatest NBA player’s reign, the Bulls became one of sports’ greatest dynasties winning six NBA titles in six NBA Finals appearances in eight years along with setting an NBA-record 72 wins in the regular season (since broken by the Golden State Warriors in 2016). The post-Jordan era has been up-and-down for the franchise but they always remain a popular betting option.

Popularitatea echipei înseamnăCote Chicago Bulls Vegas| ||813 always draw a lot of attention from the betting community. Lacking in a few key players to challenge for a championship title, it's the Chicago Bull's odds of making the playoffs that often have the highest volume of wagers.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/0f414b94-ca00-45f6-9def-905b005ae562/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/fa947b83-8b74-41a2-a0e5-ca46b572f6bc/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/af0e2972-086d-4f31-aca6-daf6cb132073/-/crop/507x600/259,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Clasamentul Chicago Bulls

Iată clasamentele actualizate NBA pentru Bulls și restul ligii. Pe lângă victoriile și înfrângerile fiecărei echipe, sunt afișate și punctele pentru (+) și punctele împotriva.

ClasamentNBA

Pariau pe jocurile Chicago Bulls

Pariurile pe Chicago Bulls au loc în casele de pariuri sportive, iar cărților americane le place să folosească linia de bani. Aici pariezi pentru ca o echipă să câștige direct. Linia de bani va manifesta un număr negativ și pozitiv pentru a indica favoritul și, respectiv, subdogul. Numerele minus precum -150 arată ce trebuie să pariezi pentru a câștiga 100 USD. În acest exemplu, aveți nevoie de 150 USD. Un număr plus precum +140 indică ce câștigi atunci când pariezi 100 USD. În acest exemplu, câștigi 140 USD. Alte linii de pariuri populare includ cotele Chicago Bulls pentru a câștiga campionatul, precum și recuzita jucătorilor. Verificați diferite cărți pentru a vedea cine oferă cele mai bune prețuri.

Era Iordaniei: fără îndoială, anii de aur ai francizei au venit în anii nouăzeci, când au condus NBA și au uimit publicul internațional de pretutindeni. În cei 13 ani ai lui Jordan petrecuți în franciză, Bulls au ajuns întotdeauna în playoff, au câștigat șase titluri NBA la șase apariții în finala NBA și au câștigat șase titluri de divizie. Ei au devenit singura franciză NBA care a câștigat mai multe titluri NBA și nu a pierdut o serie de finale NBA din istoria ligii.

Baschetul din playoff: în afara câteva porțiuni întunecate în care echipa sa luptat ca franciză la loterie, Bulls au fost de bază în playoff-urile NBA. Au făcut nouă apariții în playoff în primele 11 sezoane, în ciuda faptului că au pierdut recorduri și au ajuns în playoff în fiecare sezon în timpul domniei lui Jordan. La mijlocul anilor 2000, Bulls s-au întors în playoff și au câștigat titluri consecutive de divizie pentru prima dată de când Jordan s-a retras în 1998. Totuși, ei nu au putut avansa dincolo de runda a doua, cu excepția unui sezon din 2011.

Recăpătarea diviziei: Bulls sunt departe de forma lor de câștigător de divizie la începutul anilor 2010, dar Divizia Centrală este într-o stare constantă de flux și câteva modificări ale listei atât pentru Bulls, cât și pentru adversarii lor. ar putea însemna un cu totul alt joc cu mingea. Efectuarea unui mic pariu de prop pe Bulls pentru a câștiga divizia înainte de începerea sezonului ar putea fi un pariu profitabil dacă ești dispus să o accepti.