Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote pentru Milwaukee Bucks

Marcați această pagină pentru a obține cele mai recente actualizări pentru Pariuri NBA. Acest widget se actualizează în mod regulat cu privire la jocurile curente ale lui Bucks și se dublează ca un instrument de urmărire pentru cele mai recente jocuri ale acestora, inclusiv pentru cele viitoare. Găsiți statistici de joc și linii de pariere aici.

Sâmbătă, 01 ian 18:30 EST
NBA
Pelicanii din New Orleans
@
Milwaukee Bucks

Milwaukee a fost una dintre cele mai mici francize ale NBA de la înființarea sa în 1968. Dar, în ciuda faptului că comportamentul lor discret, au câștigat un titlu NBA și au găzduit legende precumKareem Abdul -Jabbar șiOscar Robertson. Franciza și-a petrecut majoritatea anilor ca candidat la playoff, dar nici pe departe un titlu. Dar cu Giannis Antetokounmpo ca nou superstar în franciză, Bucks se apropie de o altă epocă de aur.

Cotele la finala Milwaukee Bucks sunt actualizate constant, așa că asigurați-vă că verificați cele mai recente piețe pe măsură ce sezonul progresează.Cote de la Vegas pentru Milwaukee Bucks sunt întotdeauna cel mai bun indicator al ceea ce pariorii vor găsi la furnizorii importanți de pariuri sportive.

 
https://images.bonusuricasedepariuri.info/0f414b94-ca00-45f6-9def-905b005ae562/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/fa947b83-8b74-41a2-a0e5-ca46b572f6bc/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/af0e2972-086d-4f31-aca6-daf6cb132073/-/crop/507x600/259,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Clasamentul Milwaukee Bucks

NBA se mișcă rapid și poate fi ușor să pierde urma lui Bucks. Acest clasament prezintă clasamentul general NBA plus cum vor arăta cotele pentru campionatul Milwaukee Bucks. Sunt afișate date relevante, cum ar fi punctele pro și contra, și puteți folosi filele pentru a separa jocurile acasă și cele din drum.

ClasamentNBA

Istoricul francizei Milwaukee Bucks

Un jucător poate schimba viitorul unei francize. Milwaukee este un exemplu perfect în acest sens. În doar al doilea an, Bucks au câștigat 56 de jocuri în spatele membrului Hall of Fame Lew Alcindor, mai cunoscut sub numele de Kareem Abdul-Jabbar. În anul următor, ei au câștigat primul și singurul lor campionat NBA.

Chiar și după plecarea lui Abdul-Jabbar și a colegului membru al Hall of Fame Oscar Robertson, Milwaukee a reușit să rămână relevant ca franciză și sa bucurat de sezoane câștigătoare din 1979-1980. până în 1990-91. Au apărut în mai multe finale de conferință, deși nu au ajuns niciodată la forma de campionat pe care o aveau.

După o perioadă întunecată din anii '90, în care franciza s-a zbuciumat, Milwaukee a revenit în cele din urmă la Playoff-uri NBA în sezonul NBA 1999, scurtat de blocaj. Aceasta a fost epoca de scurtă durată, dar fructuoasă a lui Ray Allen.

Milwaukee va intra într-un singur joc dinFinalele NBA  în sezonul NBA 2000-01, care a marcat și ultima dată când au câștigat o serie de playoff.

Din 2001 până în 2018, Bucks nu au reușit să câștige o serie de playoff și au ajuns în playoff doar o dată în sezoane consecutive. Au alternat între a avea un sezon câștigător cu unul în pierdere și rareori au avut suficient talent pentru a-și susține competența de lungă durată.

Dar totul se schimbă, deoarece noii Bucks au elementele unui viitor Campion NBA. Cu Antetokounmpo, Bucks au un superstar care ar putea domina jocul la fel cum a făcut-o Abdul-Jabbar. Și acum, cu un nou staff de antrenori și vedete de susținere, este timpul lui Milwaukee să alerge.

Când ne uităm laȘansele Milwaukee Bucks de a câștiga campionatul NBA, adesea încep sezonul într-o poziție puternică. Lipsa de performanță în extrasezon i-a lăsat pe Bucks scurt de mai multe ori. CoteleMilwaukee Bucks vor fluctua pe tot parcursul sezonului, pe măsură ce anumite echipe se vor apropia de vârful grămezii, dar este posibil să rămână mereu în competiție.

În calitate de actuali campioni în vigoare ai NBA, Milwaukee Bucks și-au găsit în sfârșit ritmul din nou!

Pariază pe jocurile Milwaukee Bucks

A fost odată ca niciodată, Milwaukee a fost un pariu ascuns. Dar acum, sunt pe cale să devină o echipă de „cretă”, datorită cât de bine au arătat. Așteptați-vă ca Bucks să fie în mod constant un favorit cu două cifre pentru multe jocuri care vor veni, cu excepția unei schimburi semnificative sau a unei accidentări semnificative.

Pariul pe Bucks se poate face în multe feluri, din fericire. Începe cu cel mai simplu mod de a paria:

Linia de bani: denumit și „pariuri directe” (S/U) || |916, this is when you bet on the Bucks (or their opponent) to win the game regardless of how many points.

Un număr în minus precum -200 înseamnă că dolarii sunt favoriți și aveți nevoie de un pariu de 200 USD pentru a profita de 100 USD.

Un număr plus înseamnă, alternativ, că Milwaukee este o persoană defavorizată, iar un profit de 200 USD este returnat la un pariu de 100 USD.

Deoarece Milwaukee va fi de obicei favoritul, va trebui să cheltuiți un norocul de a face o schimbare. „O victorie este o victorie”, spun mulți, dar există o alternativă pentru a profita de la Bucks fără a sparge banca.

Point Spread: este atunci când pariezi pe Bucks pentru acoperiți un handicap de puncte, numit „spread”; în schimb, acestea vor fi căptușite la un preț pick'em, oferindu-vă mai multă rentabilitate a investiției.

Un număr în minus precum -7,5 indică dolarii sunt favoriți și trebuie să câștige cu mai mult de 7,5 puncte (8 sau mai mult) pentru a „învinge spread-ul”. Acest lucru se datorează faptului că 7,5 puncte sunt deduse din scorul lor final.

Un număr plus, cum ar fi +7,5, indică că Milwaukee este un underdog și nu mai poate pierde cu nimic de 7,5 puncte pentru a depăși spread-ul. Acest lucru se datorează faptului că 7,5 este adăugat la scorul lor final.

Cât de bine au învins Bucks spread-ul va fi listat ca lor față de spread (ATS) record. Cel mai bine este să verificați acest lucru, deoarece multe echipe NBA sunt bune la câștiguri, dar nu la fel de bune în a învinge spread-ul.

*Notă: Cotele americane se bazează pe un pariu de 100 USD ca un standard. Ar putea fi mai ușor să vă calculați randamentul prin conversia cotelor fie în zecimal (1,50) sau fracție (1/2), ceea ce puteți face în casele de pariuri sportive.

Pariuri sportive NBA recomandate

În ciuda statutului lor de „piață mică”, Milwaukee devine rapid una dintre cele mai populare francize din NBA, toate datorită lui Greek Freak.

Antetokounmpo are elementele unui viitor membru al Hall of Fame și, dacă franciza se construiește chiar în jurul lui, ar putea fi similară cu cea din anii 1970 cu Abdul-Jabbar și Robertson.

Baza de fani ai The Bucks este crescând rapid chiar și în afara orașului Milwaukee. De asemenea, au devenit pariuri populare de la fanii care apelează la aceste top pariuri sportive online.Pe lângă ofertele de înscriere și serviciile extinse de pariuri, aceste cărți oferă un serviciu excelent pentru clienți și sunt perfecte atât pentru jucătorii experimentați, cât și pentru cei noi.

Mai jos este tabelul partenerului nostru, care oferă un simplu ghid despre cele mai bune case de pariuri sportive din jur. Majoritatea oferă oferte grozave de înscriere. Asigurați-vă că revizuiți fiecare carte pentru a găsi cea mai potrivită pentru nevoile dvs.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive