Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Program NBA imprimabil

Cel mai mare prima ligă de baschet din lume are, de asemenea, unul dintre cele mai aglomerate programe ale oricărui sport. Cu fiecare echipă care joacă 72 de jocuri în aproximativ cinci luni și jumătate, de obicei se joacă cel puțin un joc în fiecare zi. Urmăriți întregul program al ligii chiar aici și nu ratați niciodată acea revanșă foarte așteptată a Finalelor NBA, o șansă de a urmări cei mai buni jucători din România sau doar un meci grozav în timpul săptămânii.

DATE NOI PENTRU SEZONUL NBA 2020/21:

 • 19 octombrie 2021:Începutulsezon regulat
 • 10 aprilie 2022:Sezonul obișnuit se încheie
 • 12-15 aprilie 2022:Turneu Play-In
 • April 16, 2022: Încep playoff-urile
 • 2 iunie 2022: Începe finala NBA
 • 19 iunie 2022: || |645Game 7 of NBA finals
 • 23 iunie 2022:Schipe

The Draftul NBA nu va începe decât mai târziu în cursul anului.

 • Joacă online acum
  Vezi acțiunea NBA din această seară la Betway
 • https://images.bonusuricasedepariuri.info/0f414b94-ca00-45f6-9def-905b005ae562/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/fa947b83-8b74-41a2-a0e5-ca46b572f6bc/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/af0e2972-086d-4f31-aca6-daf6cb132073/-/crop/507x600/259,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

  Programul NBA 2021

  Programul NBA de azi

  În afara finalelor de Ziua Recunoștinței americane, Ajunul Crăciunului, Martie Nebunie și vacanța All-Star există Jocuri NBA eve o singură zi între sfârșitul decembrie și mai În majoritatea zilelor lucrătoare, jocurile încep de la 19:00 EST și până la 22:30 EST. Weekend-urile includ meciuri de după-amiază – ceva care devine mai comun după încheierea sezonului NFL în februarie. Sezonul progresează organic, cu jocurile și meciurile devenind determinate de un amestec de disponibilitate a terenului, planificare logistică și programare în orele de maximă audiență.

 • Joacă online acum
  Betway Recenzie
  BONUS 300$
  • Programează lansarea

   Fanii și pariorii vor găsi întreaga NBA program lansat în august – cu aproximativ două luni și jumătate înainte de începerea sezonului. Sezonul va începe cu campionii în vigoare jucând pe terenul lor de acasă și alte câteva meciuri înainte de a conduce direct într-o serie plină de jocuri a doua zi. Când programul este lansat, există adesea o imagine de ansamblu asupra sezonului, fiind evidențiate cele mai așteptate jocuri ale anului. Cele mai mari jocuri ale sezonului sunt cel mai frecvent difuzate miercuri și joi de ESPN și TNT.

  • Anunț în octombrie

   Anunț la sfârșitul lunii octombrie,programul sezonului regulat NBA se desfășoară cu puțin sub șase luni. Cu atât de multe jocuri, poate fi ușor să pierdeți evidența cine și când toată lumea joacă, dar cu acest program convenabil imprimabil, fiecare joc este ușor accesibil într-un singur loc.

  • Cum funcționează?

   Acum este timpul să defalcăm programul. Fiecare echipă joacă cel mai mult fiecare echipă din divizia lor, deoarece joacă între ele 4 meciuri în fiecare sezon. Echipele rămase din conferința lor sunt jucate fie de trei sau de patru ori pe sezon, în funcție de programul de rotație. Restul de 30 de jocuri ale sezonului sunt jucate împotriva adversarilor din afara conferinței.

  • Meciuri cu carcasă la TV

   Fiecare echipă are un meci acasă și unul pe drum împotriva fiecărui adversar din afara conferinței. Jocurile marcaj – determinate de NBA și de partenerii săi de difuzare – beneficiază de tratament în orele de maximă audiență. NBA difuzează jocuri mari în fiecare an de Crăciun și nu difuzează jocuri de Ziua Recunoștinței americane, Ajunul Crăciunului și finala de baschet al colegiului NCAA.

  Programa TV NBA

  fani NBA în România este tratată cu o gamă largă de jocuri NBA, aproape în fiecare zi a săptămânii. Fiecare joc Toronto Raptors este difuzat – fie de TSN, fie de Sportsnet, cei doi giganți de difuzare împărțind meciurile din sezonul regulat în mod egal la mijloc. Big-tim

   

  e jocuri și populare sunt difuzate în mod obișnuit pe TSN, iar persoanele care se abonează la NBA TV vor primi câteva jocuri de primă ore în fiecare săptămână. Fanii care doresc mai multă NBA se pot abona la NBA League Pass pentru a vedea fiecare meci care nu este difuzat pe TSN sau Sportsnet.