@HornetsOnFSSE
Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote NBA Rookie of the Year

Every June, some of the top stars from both overseas and the college ranks have their dreams come true when they're taken in the NBA Draft. And each fall, the pressure is on their shoulders to live up to the hype during their rookie campaigns. The odds for the NBA Rookie of the Year 2022 were last updated on 14 octombrie 2021: 

LaMelo Ball Pentru a câștiga începătorul anului NBA 2021 Premiul
1,10
Sports Interaction

Felicitări începătorului anului 2021

Felicitări Lamelo Ball despre câștigarea începătorului anului 2021 și așteptăm cu nerăbdare să vedem mult mai multe de la această stea în ascensiune în 2022!

Și începătorul anului din NBA merge la .. . LaMelo Ball, au declarat sursele@wojespn 🏆pic.twitter.com/5cZK4VAadr

— ESPN (@espn)16 iunie 2021

Dar, ce vedete au depășit așteptările în primii ani în NBA? Băieți caAllen Iverson, Kevin Durant, LeBron James, Kyrie Irving și mulți alții au pierdut timp zero anunțând sosirea lor în ligă.

Privindu-ne în perspectivă. viitor, care vedetă va călca acești pași masivi în acest sezon și va fi cel mai bun tânăr jucător NBA în timp ce crește cotele echipei lorCote de pariuri NBA? Aruncăm o privire la câțiva dintre candidații de top pentru cine va fi Începătorul anului în NBA în această lucrare.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/0f414b94-ca00-45f6-9def-905b005ae562/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/fa947b83-8b74-41a2-a0e5-ca46b572f6bc/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/af0e2972-086d-4f31-aca6-daf6cb132073/-/crop/507x600/259,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Prodicții la începutul sezonului 2021-22

După o sezonul nebun de anul trecut, ne putem aștepta la ceva mai aproape de normal anul acesta, cu data de deschidere a informației de 19 octombrie. Pariuri sh Ar fi o afacere mai simplă în acest sezon NBA.

Șansele pentru începătorul anului în NBA au într-adevăr multă tracțiune odată ce echipele sunt stabilite după draft. În timpul presezonului și al sezonului regulat, vă puteți aștepta să vedeți o mulțime de mișcare în rândurile tuturor caselor de pariuri sportive importante.

Cunningham este favoritul actual la 3.20 cu cele mai importante case de pariuri sportive. Dacă reușește să pună mâna pe premiu, îi va face pe Detroit Pistons mândri.

În spatele Cunningham se află Jalen green și Jalen Suggs, care sunt listate la 3.50 și, respectiv, 7.00.

Whoever does end up winning the award will be joining some pretty dang good company. Recent winners include Luka Doncic, Ben Simmons, Malcolm Brogdon, Karl-Anthony Towns and Andrew Wiggins. Keep in mind Cote la finala NBA pot fi afectate și de jocul promițător al începătorilor.

Din punct de vedere istoric, au existat niște talente uimitoare pentru a câștiga NBA ROY.Lista impresionantă include Derrick Rose, Blake Griffin, LeBron James,Allen Iverson, Tim Duncan, Michael Jordan, Patrick Ewing, Larry Bird, Wilt Chamberlain, and so many others. 

Cine a fost favorit să fie Începătorul anului în 2020?

La draftul NBA din primăvara trecută 2020, bobocul star DukeZion Williams a ajuns pe locul 1 în general în cel mai puțin surprinzător decizie pe care oricine ar fi putut-o prezice pentru New Orleans Pelicans.

LaNu. 2 a fost Ja Morant pentru Grizzlies, în timp ce un alt Duke joacă în R.J. Barrett a ajuns pe locul 3 la New York Knicks.

Din păcate pentru Williamson și New Orleans, atacantul a suferit o accidentare la genunchi în timpul extrasezonului, ceea ce l-a împiedicat să aibă un impact timpuriu cu noua sa echipă. Deși nu există un orar oficial pentru momentul în care Zion se va putea întoarce, fanii de acolo mai bine speră că nu va zăbovi tot restul anului.

În ceea ce îl privește pe Morant, el a fost absolut senzațional la prima sa acțiune în NBA. În primele opt jocuri cu Grizzlies, jucătorul cu 6-3, 175 de lire a avut o medie de 18,9 puncte și 5,5 pase decisive pe noapte. Poate și mai impresionant, a tras 49,2% de la sol și 46,2% de pe teren în 3 puncte.

Totuși, accidentările la genunchi pot fi dificile, așa că vom vedea cât de mult își va limita disponibilitatea New Orleans în anumite momente ale sezonului pentru a-l menține sănătos. Când se află pe teren tare, totuși, toată lumea știe cât de impresionant este Williamson pe teren. La început, Williamson are cele mai bune cote pentru începătorul anului în NBA la 3,25, dar atât JA Morant, cât și R.J. Barrett nu sunt prea în urmă. Se va reduce într-adevăr cât de mult poate avea Williamson asupra echipei sale odată ce se întoarce la lemn de esență tare la un nivel constant.

El este o forță în jurul paharului,aruncă. jos cu ușurință blocuri zdrobitoare. De asemenea, a lucrat la șutul său în timp ce era la Duke și nu se teme să lase mingea să zboare dincolo de perimetru.

PARIURI NBA ROOKIE OF THE YEAR

  Cercetare

  Guards and forwards have been winners of late

  Conferința joacă un începător în această problemă?

  Jucătorii internaționali au dominat recent premiul

  Cât de mult contează numărul draftului?

  Echipa unui începător trebuie să meargă în playoff pentru a câștiga premiul?

 • Când te pregătești să pariezi pe cine ar putea ajunge să fie numită 2020-21 Începătorul anului NBA, va fi important să facem câteva cercetări cheie. Aici, la România Sports Betting, partenerii noștri vă vor oferi cele mai bune și cele mai recente cote, care vor fi un bonus suplimentar.

  În același timp, există anumiți factori pe care trebuie să îi luați în considerare înainte de a vă pregăti apasă pe trăgaci pe o stea tânără.Au existat unele tendințe în ultimii ani, în timp ce alți factori nu ies în evidență atât de mult pe cât s-ar putea crede.

   
 • În ultimii 10 ani, Premiul NBA Rookie of the Year a fost doar o dată la un centru. Poți crede asta? Într-adevăr, Karl-Anthony Towns a câștigat-o în 2015-16, dar în ceilalți nouă ani, onoarea a revenit fie unui atacant, fie unui gardian.

  Destul de interesant, în ultimii 20 de ani, doar două centre au fost numite ROY, cu Emeka Okafor alăturându-se lui Karl-Anthony Towns. Gardienii și atacanții au dominat în mod covârșitor premiul.

 • Lucrurile au fost destul de împărțite istoric cu Rookie of the Year între ambele Conferința de Vest și Conferința de Est. Într-adevăr, contează cât de bine joacă jucătorul, mai degrabă decât în ​​ce echipă face parte.

  Fuorii câștigători au jucat în ultimul timp pentru Bulls, SuperSonics (acum Thunder), Clippers, Timberwolves, Bucks, Cavaliers, 76ers , Mavs și Trail Blazers. După cum puteți vedea, este destul de egal între conferințe.

 • Deși se știe că jucătorii din SUA păstrează premiul Rookie of the Year în State, jucătorii internaționali au făcut o revendicare puternică de când Campania 2014-15.

  În acel interval de timp, patru dintre ultimii cinci câștigători au fost din diferite țări din afara SUA, Malcolm Brogdon a câștigat-o în 2016-17, dar ultimii doi câștigători au fost Ben Simmons și Luka Doncic, care salută. din Australia și, respectiv, Slovenia.

  În 2014-15, România Andrew Wiggins a câștigat-o, în timp ce Karl-Anthony Towns, din Republica Dominicană, a câștigat-o anul următor.| ||848

   
 • Contează unde a fost recrutat un jucător în draftul NBA din primăvara precedentă? Când vine vorba de Rookie of the Year, a fi o alegere în prima rundă te face să ieși în evidență. Totuși, trebuie să-l merităm pe Malcom Brogdon, care a jucat în runda a doua, dar a câștigat totuși premiul în 2016-2017.

  În afară de asta, Începătorul NBA al Anul a fost practic toți cei din prima rundă. A fi alegerea numărul 1 în general vă crește șansele și șansele. Trei dintre ultimii cinci câștigători au fost clasați pe locul 1 în general.

   
 • Deși este un avantaj suplimentar pentru ca echipa unui începător să aibă succes de-a lungul sezonului, nu este adesea cazul determinant pentru ROY. Rețineți că băieții care sunt luați la începutul draftului NBA merg la echipe care s-au luptat puternic în sezonul precedent. Prin urmare, cota Toronto Raptors pentru un începător probabil nu va fi mare, deoarece tocmai au câștigat titlul și nu au avut o alegere mare la draft.

  Whether or not a team makes the playoffs or not won't have a big impact on who ends up winning Rookie of the Year.