100% până la
Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote de pariuri NBA Draft 2022

The NBA has confirmed that the next generation of superstars will be selected later this year. Cote la draft NBA arată că clasa din 2021 nu este considerată a fi la același nivel cu ultimii ani. Cu toate acestea, modificările aduse cotelor la loterie NBA au făcut ca draftul să fie mai imprevizibil ca niciodată.

Celecotele pentru draftul NBA 2022 nu sunt disponibile: nici măcar cotele pentru primul jucător care va fi ales. Cotele pot fi modificate și au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie 2021:

Cote la prima alegere la draft NBA 2021 bet99 sportsinteraction powerplay

TBA

TBA TBA TBA

TBA

TBA TBA TBA

TBA

TBA TBA TBA

TBA

TBA|| |686 TBA TBA

TBA

TBA TBA TBA

TBA

TBA TBA TBA

TBA

TBA TBA TBA

Pariuri NBA Draft pot fi găsite aici.

Pariuri NBA Draft Loterie Cote

Niciun alt sport nu prezintă un draft de intrare la fel de cunoscut șide impact precum NBA. Câțiva ani buni de proiect pot consolida viitorul unei francize timp de decenii. Lakers care au pregătit Kobe și Magic este un prim exemplu. Alegerile la draft irosite pot da echipele înapoi cu mai mulți ani – trebuie doar să întrebați New York Knicks.

Selecțiile de la loterie sunt considerate a fi valoroase suficient pentru a sacrifica mai multe sezoane în vânătoare pentru a selecta top tânăr talent. 76ers s-au reconstruit prin „The Process”, care a implicat să treacă mai multe sezoane la rând atât de rău încât au fost aproape garantate mai multe alegeri în primele cinci. Acum sunt stocate ca una dintre cele mai talentate echipe din conferința de est.

Tehnic,primul draft de intrare a avut loc în 1947, when the league was called the Basketball Association of America. However, the invention of the lottery draft was in 1985, which now forms the heart of the modern NBA draft. The lottery is intended to promote improved long term competition in the association by giving losing teams the first shot at young talent about to enter the league.

Fără îndoialăinspirată de ratingurile generate de decizia lui LeBron, NBA a transformat loteria într-un eveniment de televiziune în toată regula, complet cu propriile obiceiuri ciudate și traditii. Unii directori generali și directori de ligă au chiar și o pereche de șosete norocoase sau un ritual care are scopul de a crește șansele cât mai mult posibil atunci când bilele de loterie încep să cadă la locul lor.

Cote pentru prima alegere generală NBA în 2020 

The 2020 NBA draft will take place on October 15th, 2020, în timp ce loteria draftului a fost amânată pentru 25 august 2020. Momentan, se pare că clasamentul final nu a fost încă gravat. piatră, în ciuda pauzei lungi din cauza COVID-19.

Planul prevede22 de echipe care concurează în ceea ce se numește jocuri de „seeding” pentru finaliza sezonul regulat. Se vor juca în total opt meciuri, cu capacitatea echipelor de a se strecura în locurile de playoff sau de a urca câteva locuri în clasament pentru o cale favorabilă cătreFinalele NBA. Ca atare, câteva dintreechipele care încă joacă vorau o șansă redusă să urce în draft deoarece nu au ajuns în playoff.

Acesta va fi, de asemenea, unul dintre drafturile necunoscute din cauza talentului de pe tablă. Unele dintre cele mai bune alegeri proiectate au decis săsă ignore NCAA și să joace în ligile profesioniste din întreaga lume.LaMelo Ball s-a alăturat liga australiană, care a creat în mod special o cale pentru jucătorii mai tineri să învețe jocul profesionist în țara de dedesubt în loc să joace în NCAA fără un salariu. deloc.

În 2020,Cote de pariuri la draft NBA vordepinde de echipa care câștigă la loterie. Nu există numărul unu slam dunk precum Zion Williamson sau Anthony Davis, iar clasa 2020 nu va semăna cu clasa 1984. Diferite echipe au diferite găuri pentru a-și astupa formația, iar primii doi proiectați vor fi selectați primii în general, în funcție de echipă. care câștigă loteria la draft.

Deocamdată,Anthony Edwards și James Wiseman sunt considerați cei mai buni potențiali de departe, în special cu LaMelo Ball care operează în umbra tatălui și a fratelui său. Cu toate acestea, James Wiseman a părăsit programul Memphis în decembrie, ceea ce îl lasă pe Anthony Edwards ca favorit călduț pentru a ajunge pe primul loc.

Totuși, dacă o echipă caGolden State ajunge la jackpot,James Wiseman este tipul de jucător care se potrivește| ||811 into the Warriors' needs. Wiseman is an athletic seven-foot baller who has shown the ability to plow through defences and would fit in where the Warriors previous seven-footer, Kevin Durant, played. Nonetheless, expect surprises for the draft of 2020.

Primele tendințe generale NBA 

În ciuda importanței unei selecții corecte,prima alegere generală are o istorie surprinzător de lungă de ratare a punctului. Având în vedere lipsa unui consens pentru draftul din 2020 și nevoile variate ale echipelor de loterie, există șanse mari ca prima alegere generală să nu fie capabilă să se ridice la înălțimea așteptărilor.

De obicei,echipele au tendința de a înclina în primul rând spre alegerea pentru mărime, pe al doilea atletism, iar succesul anterior un al treilea îndepărtat. Deoarece NBA este un grup extrem de exclusivist de sportivi de elită, echipele caută jucători cu abilități fizice de vârf pentru a se transforma în jucători grozavi. O privire asupra draftului din anul 2000 arată că sunt mult mai probabil ca centrii și atacanții să fie luati primii, cu gardienii rareori selectați cu prima alegere.

De fapt, din 1985, doar trei gardieni puri au fost luati pe primul loc la general: Allen Iverson, John Wall și Kyrie Irving. Centrele s-au numărat printre cele mai mari crize, în timp ce atacanții, inclusiv atacanți mici și puternici, au fost cea mai populară alegere generală.

Rechizite la draft NBA

Pariurile la draft NBA pot implica un gamă largă de propuneri diferite, dar majoritatea elementelor de recuzită oferite se vor încadra în anumite categorii. Pe măsură ce loteria draftului se solidifică la sfârșitul sezonului regulat, așteptați-vă ca casele de pariuri sportive să ofere cote actualizate pentru recuzita draftului NBA în 2020.

 • Produse specifice echipei – Se concentrează pe prezicerea ce jucători vor ateriza cu ce echipe. Acest lucru este extrem de imprevizibil după primele runde. După ce jucătorii de top sunt luați, este mult mai probabil ca echipele să iasă din calea bătută atunci când își fac alegerea din prima rundă.
 • Propoziții specifice jucătorului – Predicția diferitelor aspecte ale jucătorilor care sunt recrutați în NBA este unul dintre pariurile de recuzită care pot fi plasate. De exemplu, o casa de pariuri sportive poate accepta o recuzită care se învârte în jurul valorii de a prezice culoarea costumului pe care îl va purta candidatul când îi va fi strigat numele.
 • Recuzita conferinței de colegiu – Recuzită pentru colegiu Cotele la draftul conferinței prezic colegiul care va trimite cei mai mulți jucători în NBA în draft. Cu toate acestea, ținând cont de tendința ca mulți jucători să sară peste facultate, acest tip de recuzită va fi mai puțin important pentru pariori decât înainte. să fie cel mai aprins dezbătut. Pariurile de prop pentru draft includ alegerea jucătorului care va fi draftat într-o anumită poziție, în special cu primele trei alegeri.
 • Draft Position Props – The first few picks of the draft tend to be the most hotly debated. Prop bets for the draft include picking the player that will be drafted in a specific position, especially with the first three picks.

Cote la loteria draft NBA

Au existatmai multe modificări la loteria draft NBA care determină ordinea de alegere în timpul nopții de selecție. În mod incredibil, NBA a folosit o monedă între 1966 și 1984 pentru a determina prima alegere generală de la cea mai proastă echipă a fiecărei conferințe. De atunci, sistemul a devenit mult mai sofisticat.

În mod ironic, sistemul de loterie ponderată a fost pus în aplicare pentru a evita tancul după ce Houston Rockets și alte câteva echipe au fost acuzate că au pierdut intenționat pentru a participa la aruncarea monedei pentru prima alegere generală. Un sistem de plicuri primele trei alegeri ale draftului până în 1990, cuplicuri extrase pentru a determina câștigătorii la loterie. Draft-ul din 1985 a fost controversat din cauza acuzațiilor că NBA a trucat rezultatele, astfel încât Knicks să-l poată recruta pe Patrick Ewing.

Pentru draftul din 1990, în loc de plicuri, draftul a fost ponderat astfel încât cea mai proastă echipă din asociație ar primi o șansă din șase de a câștiga prima alegere folosind bile de loterie, cu șansele de a obține prima alegere scăzând pe măsură ce recordul tău în clasament crește. Cu toate acestea, echipele încă s-au plimbat și au pus împreună sezoane pierdute intenționat pentru a maximiza șansele de a câștiga o alegere care ar putea modifica istoria francizei.

După câțiva ani jenanți în care echipe precum 76ers și Hawks nu s-au reunit. echipe competitive,NBA a decis să facă modificări suplimentare cotelor la loterie. Sam Hinkie s-a referit la pierderea ca pe un proces, iar Magic Johnson l-a asigurat pe Luke Walton că Lakerii tăi vor avea o alegere în top-patru după primul an de antrenor al lui Luke la Los Angeles.

În răspuns,top three teams were given the same odds for the first overall pick starting in 2019, echipa de pe locul patru reducând foarte mult diferența de probabilități. Cea mai proastă echipă ar putea scădea până la a cincea, ceea ce ar trebui să descurajeze pierderea pentru o alegere la draft.

Totuși, este puțin probabil canoile cote să schimbe comportamentul de tanking.

Cele mai bune case de pariuri sportive pentru pariuri la draft NBA

Există multepariuri sportive online remarcabile care au fost în afaceri de zeci de ani. Unele dintre ele oferă promoții extinse, în timp ce altele oferă un set mai profund de sporturi pe care să pariezi, inclusiv evenimente precum Draft-ul NBA 2020.

Fă-ți timp pentru a afla desprediferitele promoții și servicii oferite de casele de pariuri sportive îl vei descoperi pe cel mai potrivit pentru tine. În cele din urmă, casa de pariuri cu care alegi să pariezi ar trebui să se potrivească preferințelor tale de pariere. Recenziile noastre vă oferă o privire în profunzime asupra celor mai bune case de pariuri sportive disponibile online.

Unele dintre cele mai bune exemple sunt:

 • Joacă online acum
  Betway Recenzie
  BONUS 300$
 • Joacă online acum
  Interacțiune sportivă Recenzie
  BONUS 500 USD
 • Joacă online acum
  PowerPlay Recenzie
  BONUS 500$
 • Lista completă poate fi găsită mai jos:

   Vezi toate site-urile de pariuri sportive