Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Pariuri Slam Dunk Contest ting Lines

Concursul slam dunk este probabil cea mai faimoasă și populară competiție de abilități sportive profesionale din lume, atrăgând spectatori care nu urmăresc în mod regulat baschet. De când Larry Nance a câștigat-o în 1984, a fost o bază obișnuită a weekendului de stele ale NBANBA, cu superstaruri precum Michael Jordan, regretatul Kobe Bryant, Dominique Wilkins și Blake Griffin stabilindu-și explozivitatea în timpul concursului. După o pauză de doi ani,Liniile de pariuri ale concursului NBA slam dunk au fost reaprinse de performanța legendară, aproape perfectă a lui Vince Carter din anul 2000.

Cote pentru Concursul Slam Dunk All-Star 2022

Concursul Slam Dunk 2022 va avea loc la Cleveland Cavaliers la Rocket Mortgage FieldHouse.

Cote pentru 2022 NBA Slam Dunk Contest au fost lansate. Fiți conștienți, cotele sunt supuse modificării și deoarece există mișcări pe piață. Ultima dată când această pagină a fost actualizată a fost 13 octombrie 2021:

Cote All Star Slam Dunk 2022PowerPlayBet99Sports Interaction
Obi ToppinTBATBATBA
Anfernee SimonsTBATBATBA| ||653
Cassius StanleyTBATBATBA

Câștigătorul concursului All-Star Slam Dunk 2021

Felicitări pentruAnfernee Simons de la Portland Trail Blazers cu privire la câștigarea Concursului All-Star Slam Dunk 2021.

Asigură-te întotdeauna că alegi să alegi un parteneriat cu o casa de pariuri sportivă de renume înainte de a-ți plasa hard. -a câștigat bani în jos pe un pariu. Casele de pariuri sportive de renume vor oferi cote substanțiale,miri sigure și servicii fără probleme. Următoarele au chiar și programe bonus și promoții care măresc kilometrajul pe care îl obțineți din depozitele dvs.

 • Jucători de top

  Cotele la concursul NBA slam dunk se schimbă de la an la an, deoarece gama tinde să se schimbe complet în fiecare an. Cu toate acestea, patru jucători au câștigat concursul de slam dunk în ani consecutivi, inclusiv Michael Jordan, Nate Robinson, Jason Richardson și, cel mai recent, Zach LaVine. Acest lucru arată că a avea experiență anterioară intră în joc atunci când un campion decide să se întoarcă împotriva adversarilor.

 • Câștigătorul Slam Dunk

  Alegerea jucătorului care va câștiga competiția slam dunk reprezintă cea mai mare parte a activității de pariuri pentru evenimentul NBA All-Star. Dacă doriți să obțineți o supărare pariând pe un câștigător puțin probabil, asigurați-vă că alegeți pe cineva care poate, cel puțin, să iasă din prima rundă a concursului.

  | ||703
 • 50 Dunks

  În timpul istoriei evenimentului All-Star, doar 26 de jucători au primit un scor perfect de cincizeci pentru o dunk. Deținătorul recordului pentru această categorie este Zach LaVine, care a câștigat șapte dunk-uri perfecte în doi ani. Pariul dacă un jucător va înscrie sau nu un cincizeci în timpul evenimentului este un tip de pariu de prop pe care îl puteți găsi pe pariuri sportive, mai ales dacă site-ul are o prezență grozavă de baschet.

  | ||708
 • Over/Under Bets

  Un pariu Peste/Sub necesită să alegi dacă scorul unui jucător va fi mai mare sau mai mic decât un număr stabilit de casa de pariuri sportive. Alternativ, ați putea paria pe peste/sub scorul câștigător sau pe numărul de dunk-uri perfecte într-un singur concurs.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/0f414b94-ca00-45f6-9def-905b005ae562/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/fa947b83-8b74-41a2-a0e5-ca46b572f6bc/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/af0e2972-086d-4f31-aca6-daf6cb132073/-/crop/507x600/259,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Concurenți la concursul Slam Dunk de anul trecut 2021

Există concurenții pentru || |7782021 Slam Dunk Contests:

 • Obi Toppin - New York Knicks
 • Anfernee Simons - Portland Trail Blazers
 • Cassius Stanley - Indiana Pacers

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți paria online și alege-o pe cea mai bună pentru tine:

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Pariați pe Concursul NBA Slam Dunk

  Concursul NBA Slam Dunk tendințele de pariere sunt toate despre afișarea incredibilului atletism al jucătorilor de ball în timpul weekendului NBA All-Star. Participanții de-a lungul anilor au inclus gardieni de puncte, gardieni de tir, atacanți și centrari, cu accent pe cei care au hopuri. Cu toate acestea, înainte de a paria pe concursul de slam dunk NBA, ar trebui să fiți conștienți de următoarele elemente de bază.

  Mărimea contează: Concursul de slam dunk are rolul de a inspira un sentiment de uimire. din public și nimic nu face caun public NBA să înnebunească decât un tip mic care se scufundă peste tot competiția. Acest lucru l-a ajutat pe Nate Robinson să câștige trei titluri. Spud Webb, cel mai scurt câștigător vreodată, a reușit să-l învingă pe marele Dominique Wilkins exersând în secret, șocând NBA cu hopurile și execuția sa. În mod obișnuit, participanții mai mari la concursul de dunk NBA, cum ar fi Dwight Howard și Blake Griffin, trebuie să câștige executând dunk-uri care aproape distrug marginea de sus, arătându-și puterea de altă lume.

  Format concurs de dunk: Recent, concursul de dunk constă într-o primă rundă în care primii doi dunkers se califică în finală. Finala constă în încă două dunk-uri, urmate de o dunk off-subită. Ediția din 2016 a concursului a fost una dintre cele mai strânse competiții vreodată, cu Aaron Gordon și LaVine înscriind mai multe dunk-uri de cincizeci de puncte înainte ca Zach să-l depășească pe Gordon pentru victorie.