Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Linii de pariuri NBA All-Star Game

Data pentru Jocul NBA All-Star este stabilită pentru20 februarie 2022 și va avea loc în Cleveland, casa lui Cleveland Cavaliers . Pe lângă evenimentul principal, ziua va prezentaConcursul Slam Dunk șiConcursul în trei puncte.

Cotele Cotele jocului NBA All-Star pentru evenimentul din 2022 nu sunt încă disponibile! Vom continua să actualizăm această pagină pe măsură ce cotele se ajustează, așa că rămâneți pe fază! Pagina a fost actualizată ultima dată pe 21 decembrie 2021:

Cote All Star MVP 2022PowerPlayBet99Sports Interaction
Echipa ATBATBATBA
Echipa BTBATBATBA

 || |669
https://images.bonusuricasedepariuri.info/0f414b94-ca00-45f6-9def-905b005ae562/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/fa947b83-8b74-41a2-a0e5-ca46b572f6bc/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/af0e2972-086d-4f31-aca6-daf6cb132073/-/crop/507x600/259,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
Clasamentul NBA de putere
Cea mai tare echipă
Coldest Team
Cea mai tare echipă
ECHIPĂ POZIȚIA PR SCHIMBARE RANG
Philadelphia 76ers Philadelphia 76ers|| |723 PHI 12 +4
Washington Wizards Washington Wizards WSH 11 +3
Minnesota Timberwolves Minnesota Timberwolves MIN 17 +2
Atlanta Hawks Atlanta Hawks ATL 18 +2
San Antonio Spurs San Antonio Spurs SAS 23 +2

Cele mai bune performanțe din ultimele 3 săptămâni

Cea mai rece echipă
ECHIPĂ POZIȚIA PR CLASAMENT SCHIMBARE
L.A. Lakers LA Lakers LAL 16 -6
Denver Nuggets Denver Nuggets DEN 15 -3
Houston Rockets Houston Rockets HOU 28 -2
Sacramento Kings Sacramento Kings SAC 25 -2
Toronto Raptors Toronto Raptors TOR 20 -2

Cele mai proaste performanțe din ultimele 3 săptămâni

Vezi raportul complet Power Rankings

Jocul All-Star este unul pe care fanii îl așteaptă cu nerăbdare în Calendarul NBA. Jocul în sine este punctul culminant al unui weekend plin de acțiune și divertisment de la starurile tale preferate din NBA, care include concursul în trei puncte, concursul Slam Dunk și Skills Challenge. Evenimentul principal constă într-un joc aproape cordial care se luptă pentru mândrie și glorie.

Din fericire pentru tine, oferim unele dintre cele mai bune cote NBA All-Star datorită statisticilor noastre bazate pe computer, care urmăresc echipele și calculează tendințele.

Privindu-ne înapoi la echipele din 2021 și Rezultate

Nu vă oferim doar pariuri standard pentru evenimentul All-Star. Oferim o varietate de cote și linii de pariere NBA All-Star, care vor fi disponibile în curând.

Captain A - LeBron James

 • Captain B - Kevin Durant

LeBron's team will consist of: Giannis Antetokounmpo, Stephen Curry, Luka Doncic, Nikola Jokic și Jaylen Brown. Cu rezervele sale fiind: Paul George, Ruby Gobert, Damien Lillard, Chris Paul, Domantas Sabonis și Ben Simmons.

Echipa lui Kevin Durant va fi formată din: Bradley Beal, Joel Embiid, Kyrie Irving, Kawhi Leonard și Jayson Tatum. Cu rezervele sale din: Devin Booker, Anthony Davis, James Harden, Zach LaVine, Donovan Mitchell, Julius Randle, Zion Williamson și Nikola Vucevic

Concurenți pentru All-Star Skills Challenge 2021

Așa cum stau lucrurile, concurenții au fost anunțați acum pentru All-Star Skills Challenge 2021. Verificați mai jos lista completă a concurenților;

 • Luka Doncic - Dallas Mavericks
 • Chris Paul - Phoenix Suns
 • Domantas Sabonis - Indiana Pacers
 • Robert Covington - Portland Trail Blazers
 • Nikola Vucevic - Orlando Magic
 • Julius Randle - New York Knicks

Noul format NBA All-Star

TheAll-Star Game will take place on Sunday, February 20, 2022.

The 2022 All-Star Game prezintă un format care va avea un ritm rapid pe tot parcursul,cu o dinamică în al patrulea sfert care se adaugă la intensitate.Formatul de anul trecut a fost ;

 • În ceea ce privește regulile de pe teren, echipele vor concura pentru a câștiga fiecare dintre primele trei sferturi, toate acestea urmând să înceapă cu 0-0 și urmați formatul obișnuit de 12 minute.
 • La începutul celui de-al patrulea trimestru, ceasul de joc va fi oprit și va fi setat un Scor Final țintă. Scorul țintă final se determină luând scorul total cumulat al echipei lider în trei sferturi și adăugând 24 de puncte - cele 24 reprezentând numărul uniform al defunctului Kobe Bryant.
 • Odată ce scorul țintă final este stabilit, echipele vor joaca al patrulea sfert pana in momentul in care o echipa ajunge la scorul stabilit. Echipa care obține primul scor, va câștiga în general.
 • Echipa câștigătoare în NBA All-Star Game va fi echipa care ajunge prima la Scorul țintă final - evident!

S-ar putea să vedem același lucru și anul viitor, dar nu știm deocamdată cum se vor desfășura lucrurile în 2022.

Cote de pariuri NBA All-Star

Vă oferim mijloacele de a paria pe toate liniile de pariuri disponibileLiniile de pariuri NBA All-Star în 2022:|| |931

 • Betting Line / Moneyline: Dacă linia monetară este negativă, arată suma pe care trebuie să o pariezi pentru a câștiga 100 USD; dacă este pozitiv, este suma de bani pe care un jucător o câștigă la un pariu de 100 USD.
 • Spread Betting: pariu făcut împotriva spread-ului.
 • Peste Under: Cotele pentru jocul NBA All-Star pentru over-under sunt pariurile făcute pe scorul total dintre cele două echipe.
 • Props: pariuri făcute pe un anumit rezultat al ceva care nu are neapărat legătură cu meciul.

 • Cote jocului NBA All-Star - Peste/Sub

  Având în vedere că evenimentul principal va atrage tot felul de pariuri strălucitoare pentru mișcări șlefuite și lovituri uluitoare, peste/sub va fi mult mai mare decât meciul standard NBA. Este esențial să fii conștient de schimbările din dinamica unui joc obișnuit la meciurile All-Star. Dacă sunteți deștept în privința modului în care plasați pariurile, este posibil să profitați de cotele disponibile.

 • Bonusuri NBA All-Star

  The vast majority of bookmakers offer sign up bonuses for first-timers, which can be up to hundreds of dollars, especially around the start of seasons and before major events on the sporting calendar. Additionally, once you’re signed up, you can earn on extra house money through referral schemes.

 • Cote/piețe NBA All-Star

  With such a broad range of markets and odds to choose from, it’s important to go with an operator that suits your style of wager. You’ll find that some promotions work better than others, depending on your preferences and pattern of betting.

  Anumite site-uri oferă opțiunea de a primi un procent din acțiunea ta returnată ca pariu bonus, crescând ușor cotele pe termen lung.

 • NBA Depuneri All-Star

  Există numeroase case de pariuri sportive din care să alegeți, așa că merită să reveniți, din nou și din nou, pentru a vă asigura că sunteți la curent cu toate bonusurile de depunere și programele de puncte disponibile.|| |962

  Bonuses and rebates are always welcome, but it’s essential to choose a bookmaker with integrity and experience in the industry. Some new service providers who’ve just set up shop, are best avoided. But here at CSB, we provide a range of trusted sportsbooks to choose from without the danger of being swindled on your wagers.

 • Istoria NBA All-Star|| |965

  The 2020 NBA All-Star game was won for the second year in a row by Lebron James's team. The likes of Anthony Davis, Luka Doncic, Russell Westbrook and many more took on Giannis's team in a game that finished 157-155. The game was a tribute to the late Kobe Bryant.  

 • Știați?

  În 1989 Kareem Abdul-Jabbar a jucat ultimul său joc All-Stars pentru All-Stars Conferinței de Vest. El deține coroana pentru cea mai bătrână vedetă NBA care a jucat un joc All-Star. De asemenea, deține recordul pentru cel mai ales jucător care apare în 19 echipe diferite. Occidentul l-a câștigat cu 143-134. Kareem rămâne una dintre cele mai respectate legende din Hall of Fame.

Rezultatele jocului NBA All-Star

Primul joc NBA All-Star a fost o afacere relativ blândă, care a dus la111-94 victorie pentru Est la Boston Garden. Comparați asta cu cel mai recent tilt din sezonul trecut, care s-a încheiat cu192-182 victorie pentru conferința de vest. Echipele obișnuiau să joace o aparență de apărare în eveniment, dar acum jocul se învârte în jurul valorii de a marca, dunk-uri și pauze rapide. Creșterea punctajului de trei puncte a crescut, de asemenea, valoarea punctajelor în joc, în paralel cu strategia sezonului regulat.

În general,Eastern Conference ține. marginea cu 37 de victorii, câștigând 56% din jocurile All-Star. Din anul 2000,Conferința de Vest a dominat total rezultatele, câștigând 12 din 18 confruntări împotriva estului. În anii 1980 și 1990, conferința de est a stabilit ritmul cu 13 victorii în 21 de concursuri. Momentul s-a schimbat când evenimentul din 1999 a fost anulat din cauza unui blocaj. Cam în același timp, conferința vestică s-a transformat în cea mai bună jumătate a NBA.

NBA a decis să modifice formatul jocului de stele pentru meciul din 2018 de la Staples Center din Los Angeles. În loc de meciul coasta de est contra coasta de vest, un căpitan a fost ales din fiecare conferință pentru a conduce o echipă la victorie. LeBron James și Steph Curry au fost selecționați ca cei doi căpitani pentru regulile inaugurale de selecție a căpitanului.

Ca atare, fanii pot asista la combo-uri de jucători imposibile anterior conform vechilor reguli.Regele James se va alinia alături de Russel Westbrook, Klay Thomson, Kevin Durant și Damian Lillard, în timp ceSteph Curry va combina forțele cu DeMar DeRozan, Joel Embiid, Giannis Antetokounmpo și Kyle Lowry.

Ediția din 2017 a jocului de stele a doborât mai multe recorduri, inclusiv cele mai multe puncte combinate cu 374, cele mai multe puncte într-o jumătate de jumătate. cu 189 și cele mai multe puncte într-un sfert cu 101. Lângă nicio apărare a fost prezentată, rezultând un procentaj de .578 de goluri de teren și 162 de goluri de teren marcate, ambele recorduri pentru eveniment. Cel mai mic număr de puncte a fost de 154 în timpul meciului1953, în care ambele echipe au tras un total de .362 FG%, realizând doar 59 de goluri de teren.

Now that the rules mandate a mixing of the best players from both conferences into separate teams, previous trends will no longer inform the potential results of all-star game wagers. The only trend which will likely continue is the explosion of scoring, which has made recent all-star games among the most entertaining in the history of the NBA. Wagering on the winning team now revolves around the captain who built his squad best.

Lista câștigătorilor MVP NBA All-Star Game și alte oportunități de pariuri NBA All-Star Game (325)MVP din jocul cu stele se îndreaptă de obicei către jucătorul care a controlat ritmul, a marcat cele mai multe puncte sau a produs cea mai fantastică minge a nopții. La începutul istoriei jocului,Bob Pettit a obținut patru premii MVP de stele, inclusiv trei premii între 1956 și 1959. Recordul lui Pettit de 27 de recuperări într-un singur all- jocul de stele s-ar putea să nu fie contestat niciodată.

În epoca modernă a evenimentului All-Star,Kobe Bryant a furat spectacolul de mai multe ori, câștigând și patru MVP-uri All-Star. Poate mai impresionant a fost faptul că Bryant și-a câștigat plaudul pe o perioadă de nouă ani, arătând longevitatea meșteșugului său.Russell Westbrook a explodat în două jocuri consecutive ale stelelor în 2015 și 2016, valorificându-și intensitatea incredibilă pentru trofeele MVP consecutive. Russ are un singur echipament – ​​jucând all-out – care l-a ajutat să se ridice deasupra colegilor săi.

Asemenea altor recorduri care implică realizări la începutul carierei, LeBron James deține recordul pentru cel mai tânăr MVP all-star la 21 de ani. și 51 de zile. Cel mai în vârstă MVP all-star a fostShaquille O’Neal, care a câștigat premiul la vârsta înaintată de 36 de ani și 346 de zile. Când Magic Johnson a câștigat un MVP cu stele în timpul participării sale finale la eveniment, a contribuit la creșterea gradului de conștientizare pentru flagelul SIDA, încurajând discuțiile în rândul publicului larg.

Jocul de stele nu ar fi complet fără competiția slam dunk, care a botezat vedete precumMichael Jordan șiVince Carter prin uimitoarea lor atletică , zburătoare înalte. O competiție de abilități, un joc cu tinerele stele și diverse elemente de recuzită individuale și de echipă vor fi, de asemenea, disponibile înainte de începerea weekendului All-Star.

 

Întrebări frecvente privind pariurile NBA All-Star|| |1042

 • Nu putem recomanda o casa de pariuri sportivă individuală, deoarece există atât de multe opțiuni de calitate. Totuși, ceea ce putem face este să vă îndreptăm în direcțialista noastră recomandată de case de pariuri din România, care va prezenta cele mai bune cote de pariuri All-Star din jur.

 • În general, weekendul All-Star va avea locîn jurul celui de-al treilea weekend din februarie. Scheduling was set off-cue after the COVID pandemic, but things are getting back to normal now. 

 • Liniile de pariuri sunt mai largi decât v-ați aștepta pentru jocurile din sezonul regulat NBA. Nu numai pariorii vor găsi liniile obișnuite, ci și ogamă de linii de pariuri prop și câteva oferte speciale unice.

 • Există absolut! Paritorii vor găsi câteva piețe excelente de pariuri de prop disponibile, așa cum invită weekendul nu doar fani dedicați NBA, ci tot felul de oameni care să se bucure de distracție. Consultați casa dvs. de pariuri preferată pentru întreaga gamă de piețe de prop NBA All-Star.

 • NBA All-Star? -Star oferă linii de pariere foarte asemănătoare cu cele din sezonul regulat NBA, una dintre cele mai populare linii este over/under. Deoarece jocul All-Star are un scor atât de mare,peste/sub este o linie cu adevărat incitantă și populară pentru parori.