Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote pentru pariuri sportive cu motor

Lumeamotoare pariuri pe port prezintă unele dintre cele mai complexe tehnologii, pilotate de cei mai talentați șoferi și călăreți din lume. România Sports Betting detaliază cele mai mari și mai populare scene de sport cu motor pe care să pariezi, inclusiv cursele de Formula 1, Nascar și MotoGP.

Avem cele mai recente cote de la principalele sporturi cu motor. Cotele pot fi modificate și au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie, 2021:

F1 2021 Title OddsBet99PowerPlaySports Interaction
Max Verstappen1,831,901,83
Lewis Hamilton3,253,50| ||6423.25
George Russell7,008,008,00
Charles Leclerc| ||64815.0015,0015,00
Carlos Sainz21,0021,00|| |65421.00

Lewis Hamilton Titlul F1 2022
3.25
Bet99
 

https://images.bonusuricasedepariuri.info/0312c505-ac6f-435b-8cdc-8703fe247774/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/414c5857-963f-4496-9f0a-32fa4ad1dacf/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/cc97382b-8668-4438-9661-54e55d0e0183/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/0312c505-ac6f-435b-8cdc-8703fe247774/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote de pariuri pe sporturi auto și Perspective
  Aflați mai multe aici chiar aici
  Citiți mai multe
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/414c5857-963f-4496-9f0a-32fa4ad1dacf/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Formula 1: Cote pentru pariuri sportive 2021|| |711
  For all the latest updates and team news
  Citește mai multe
  https://images.bonusuricasedepariuri.info/cc97382b-8668-4438-9661-54e55d0e0183/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
  Cote de pariere Moto GP 2021
  Full coverage of bookmakers and odds
  Citește mai mult

Cote pentru sporturile cu motor pentru principalele competiții

 

The Big Motorsports

  Formula 1

  NASCAR

  MotoGP

 • La nivel mondial, the most popular motor sports odds tend to be Formula 1 curse, cea mai prestigioasă competiție din lume. Acest sport prezintă unii dintre cei mai buni piloți existenți, împreună cu tehnologia de curse de vârf limitată doar din motive de siguranță.

  De obicei, fanii de pariuri sportive cu motor încearcă să aleagă câștigătorul individual. curse, inclusiv șoferul și constructorul. Sezonul F1 cuprinde 21 de curse, începând cu Marele Premiu al Australiei și terminând cu Marele Premiu Abu Dhabi.

  Concurătorii și constructorii încearcă să câștige campionate acumulând cât mai multe puncte posibil. Punctele se câștigă în funcție de poziționarea la sfârșitul fiecărei curse, cel mai bun concurent și constructor fiind premiat cu Campionatul F1 la sfârșitul sezonului.

  Cote de Formula 1 include, de asemenea, antrenamentele libere și sesiunile de calificare, cum ar fi pariurile pe pilotul cu cea mai rapidă tură a zilei. Pariurile populare pentru cursele de F1 implică adesea estimarea marjei de câștig sau a primului pilot care se retrage.

 • Nascar este cel mai popular campionat de mașini de curse pe care să pariezi în Statele Unite. Acest sport cu motor își are rădăcinile în era contrabandei, când prohibiția îi forța pe contrabandiști să evite autoritățile conducând ca maniacii pe drumurile din sud.

  Acești șoferi îndrăzneți au fost printre primii eroi ai curselor americane de mașini de stoc. care acum f cuprinde seria Monster Energy Cup și seria Xfinity, cea din urmă servind drept „liga minoră” a Nascarului.

  Asemănător cu Formula 1, pariurile plasate mai frecvent implică câștigătorii curselor individuale și pronosticuri pentru campionatele de șoferi și constructori. O mulțime de pariuri prop sunt puse la dispoziție pentru fiecare cursă, inclusiv activități înainte de cursă.

  Cotele Nascar includ 36 de curse pentru seria Monster Energy Cup seria și 33 de evenimente pentru seria Xfinity . Spre deosebire de alte sporturi cu motor, Nascar are, de asemenea, „curături rutiere” care se specializează în curse care necesită viraj în ambele direcții. Echipele angajează acești piloți pentru a ajuta la câștigarea campionilor constructorilor.

   
 • Considerat de mulți cel mai extrem sport cu motor de nivel înalt, MotoGP prezintă cei mai buni motociclisti de curse de pe glob ||776MotoGP este complet neiertător, cu un decalaj semnificativ între câștigători și învinși. Cei mai mulți piloti se luptă pentru o singură victorie, în timp ce câțiva de elită tind să domine podiumul.

  Cursele individuale reprezintă majoritatea volumului de pariuri pentru Cote MotoGP, along with futures wagers for driver and constructor championships. The MotoGP season features 19 races, beginning in Qatar and finishing in Valencia, Spain.

  Din moment ce câțiva piloți domină scena, supărările tind să plătească extrem de bine în comparație cu alte evenimente sportive cu motor. Ca atare, combinația MotoGP de îndemânare extremă și competiție dură creează unul dintre cele mai interesante sporturi de nișă pe care să pariezi.

   
   
 

Care sunt cotele la pariuri în sport cu motor

Există unlarge variety of motorsports betting odds available pentru Formula 1, Nascar și MotoGP, inclusiv pariuri standard pentru curse individuale, viitoarele campionate și un grup divers de pariuri prop pentru toate competițiile.

 • Câștigător al cursei individuale

  Prevedeți pilotul care va câștiga o cursă individuală.

 • Constructor câștigător al cursei individuale

  Predicți producătorul auto sau echipa care va câștiga cursa individuală.

 • Pole Position

  Selectați pilotul care câștigă pole position în timpul calificărilor.| ||819

 • Câștigătorul campionatului individual

  Pariau pe pilotul care va câștiga campionatul pe parcursul unui sezon întreg.

 • Câștigătorul Campionatului Constructorilor

  Pariază pe producătorul sau pe echipa care va câștiga campionatul în acest sezon.

   

 • Câștigătorul antrenamentului

  Prevestește câștigul la o sesiune de antrenament.

   

 • Constructor câștigător calificat

  Selectați producătorul sau echipa care câștigă calificarea sesiune a unei curse individuale.

   

 • Marja de câștig

  Prevedeți marja de câștig în termeni de secunde înainte de următoarea mașină care trece linia de sosire.

   

 • Top Trei/Șase/Zece Finish

  Pariați pe dacă un pilot va termina în primii trei, primii șase primele zece într-o singură cursă.

   

 • Cel mai rapid tur

  Selectați pilotul cu cea mai rapidă tură într-o cursă sau într-o sesiune de calificări.

   

 • Pentru a termina cursa

  Prevedeți dacă un șofer va termina sau nu o cursă.

   

 • Prima mașină retrasă

  Wager on the first car to retire during an individual race.

   

 • Driver Hat Trick

  Prevedeți dacă un șofer va câștiga pole position și cel mai rapid tur în timp ce câștigă cursa.

   

 • Cele mai bune pariuri sportive

  Acum că ai învățat cum să pariezi, este timpul să vezi mai jos top sportsbooks where you can wager online și alegeți-l pe cel mai potrivit pentru dvs.:

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Sfaturi pentru pariuri sportive

  Șoferii nu pot câștiga fără mari constructori

  Regardless of the motorsport that you're betting on, you'll find that knowing the details of each manufacturer will help you predict drivers and riders who perform well.

  Echipele care oferă șoferilor lor mașini consistente oferă piloților lor șansa de a câștiga fiecare cursă. Nici cel mai mare șofer nu poate câștiga dacă mașina i se strica duminică.

  Șoferii nu fac performanță. Ei bine pe anumite piste

  Acordați atenție istoricului șoferilor atunci când pariați pe curse individuale. Unii piloți pur și simplu nu au performanțe bune pe anumite piste, fiind capabili să domine unele curse în timp ce termină slab în alții. Pariul împotriva favoriților care au tendința de a performa mai puțin succes pe anumite trasee este o metodă excelentă de a căuta supărări.

  Nascar Caracteristici Ringers, Spre deosebire de Formula 1 și MotoGP

  Majoritatea cursurilor Nascar au un oval care impune șoferilor să vireze într-un sens pe toată durata cursei. Traseele rutiere pentru Nascar necesită abilitatea de a comanda o varietate de viraje diferite de-a lungul competiției.

  Echipele care oferă șoferilor lor mașini consistente le oferă piloților lor șansa de a câștiga fiecare cursă. Nici cel mai mare șofer nu poate câștiga dacă mașina i se strica duminică.

  Fii mereu atent la sunetele Nascar, în special la cursele rutiere. Cei mai buni specialiști pe trasee rutiere au capacitatea de a-i supăra pe favoriți.

  Cursele cu motor sunt un sport de echipă

  Deoarece concurenții individuali sunt membri ai unei echipe, trebuie să urmeze instrucțiunile liderilor de echipă, care determină strategia pentru fiecare cursă.

  În unele cazuri, echipa va direcționa un șofer să-și ajute coechipierul să câștige o cursă individuală, fapt pe care fanii pariurilor în sport cu motor ar trebui să-l ia în considerare întotdeauna înainte de a pune un pariu.| ||1405