Vancouver Whitecaps Stadium

BC Place este adesea citat drept unul dintre cele mai bine proiectate stadioane din lume. O unitate multifuncțională, este casa principală pentru Vancouver Whitecaps și a găzduit o mulțime de evenimente sportive majore dincolo de fotbal, cum ar fi Jocurile Olimpice de iarnă din 2010 și Jocurile paralimpice din 2010. S-a deschis în 1983 și a fost construită ca una dintre cele mai mari structuri interioare cu un acoperiș susținut de aer.[+]

A fost supusă unei renovari, care a înlocuit acoperișul gonflabil cu un acoperiș retractabil, care este și cel mai mare de acest tip.

BC Place Locuri

The BC Place este singurul loc de acest gen din MLS. Are un acoperiș în aer liber de 100 de metri pe 85 de metri. Țesătura flexibilă Tenara se retrage în centrul deschiderii, unde este ascunsă în interiorul unui pod deasupra unei plăci video. Terenul este alcătuit din Polytan Ligaturf 240 RS+ gazon pentru orice vreme, având o evaluare FIFA de 2 stele. Facilitatea dispune, de asemenea, de o placă video HD cu patru fețe de ultimă generație, care este cea mai mare din MLS și a doua ca mărime din America de Nord.

Vancouver Whitecaps Acasă Program

The Vancouver Whitecaps FC sunt unul dintre cei mai vechi profesioniști din România echipele de fotbal au fost fondate inițial în 1974 și sunt a treia echipă care împărtășește moștenirea numelui Whitecaps. În 2012, ei au devenit prima echipă din România care s-a calificat în Playoff-urile Cupei MLS, în ciuda faptului că au fost doar anul doi. Numele face aluzie la caracteristicile geografice care înconjoară orașul, munții acoperiți cu zăpadă la nord și valurile cu capac alb ale Oceanului Pacific la vest.

Rezultate / FixăriVancouver| ||666

Hotels Near BC Place

BC Place este situat convenabil în inima zonei turistice din Vancouver, ceea ce înseamnă că nu lipsesc hoteluri, ci mai degrabă un paradox al alegerii. YWCA Vancouver este chiar lângă stadion și este adesea apreciat foarte bine pentru curățenia și liniștea generală a clădirii sale. Hotelul L'Hermitage este unul dintre cele mai bine cotate hoteluri datorită locației sale: chiar lângă mall-uri, restaurante și baruri. De asemenea, este frumos proiectat, cu personal uimitor. Sunset Inn & Suites este puțin mai departe, dar are o locație ideală lângă Sunset Beach Park. Este la cinci minute de restaurante și este liniștit și relaxant.