Toronto FC Stadium

BMO Field este situat lângă Exhibition Place, unde au loc multe dintre cele mai mari festivaluri din Toronto. Câmpul este creat în primul rând pentru Toronto FC, dar și Toronto Argonauts din CFL s-au mutat aici în 2016. Între 2014 și 2016, Field a suferit renovări majore și a adăugat o punte superioară, un acoperiș peste zonele de relaxare și a prelungit terenul deasupra. a altor modificări minore.[+]

În afară de fotbal, stadionul a găzduit și meciuri de rugby și fotbal.

BMO Field Seating

Aproape în întregime colorat în roșu, BMO Field reprezintă perfect nu doar TFC, ci și România (la vremea aceea Toronto FC era singura echipă MLS a României). Dimensiunile terenului de joc sunt de 74 de metri pe 115 de metri și respectă standardele FIFA. Scaunele sunt în întregime roșii, cu excepția unui design pe fiecare dintre tribunele principale. La est, o frunză mare de arțar, în timp ce pe standul de jos de vest, „TORONTO” este scris, iar standul de sud are „BMO” (sponsor oficial) proiectat pe ea.

Toronto FC Home Program

Toronto FC este primul club de fotbal profesionist din oraș care a concurat în MLS. Începând ca o echipă de expansiune în 2007, au fost și prima franciză din România. În primii lor opt ani, s-au luptat puternic terminând în ultimele trei poziții ale conferinței, dar în urma unei schimbări în conducere, au ajuns în cele din urmă în playoff-uri în 2015 și au făcut o alergare profundă în 2016. Acum, având o echipă în continuă îmbunătățire și un management acut, TFC pare să mențină tendința ascendentă.

Rezultate/AmenajăriToronto

Hoteluri în apropierea BMO Field

BMO Field este situat chiar la sud-vest de centrul orașului și există numeroase hoteluri și rezidențe la zece minute de la navetă. Hotelul Residence One King West oferă camere spațioase într-o structură istorică clasică. Hotelul Drake este situat chiar pe Queen Street, unde se află majoritatea barurilor și restaurantelor. Este o locație fantastică, iar hotelul în sine are un club și un bar care organizează evenimente în fiecare noapte. Este, de asemenea, cel mai apropiat hotel de Field. Thompson Toronto oferă o priveliște uimitoare asupra orașului și a turnului CN la etajele sale superioare și oferă servicii excelente.