Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote Toronto FC

De-a lungul sezonului, veți găsi informații despre următorul meci al lui Toronto FC chiar aici, cu link-uri directe către numerele pe care popularele cărți de sport le-au publicat. Asigurați-vă că verificați dacă aveți cotele de pariere în Toronto FC pe care le căutați înainte de a vă pune pariul.

Meciurile de acasă se joacă laBMO Field.

Toronto FC Informații despre echipă

Numele echipei Toronto FC
Liga Major League Soccer
Conferinţă Eastern
Fondat 2005
Istorie

Toronto Football Club (2005-prezent)

Arena Teren BMO
Cupe MLS 0
Conference Titles 0
https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Programul de fotbal al Toronto FC

Veți găsi programul întregului sezon din Toronto chiar aici. Consultați cele mai recente rezultate ale acestora și aruncați o privire la cotele pentru meciurile viitoare sau sortați după meciurile acasă și în deplasare pentru a analiza tendințele și forma. Pentru rezultatele anterioare, puteți examina formațiile, rapoartele de meci și statisticile care vă vor ajuta să vă oferiți avantaj atunci când decideți asupra pariului final.

Rezultate/ProgrameMLS

Toronto FC's Scores And Standings

Mai jos vei găsi clasamentul actual al lui TorontoMLS, actualizat după fiecare zi de meci. Puteți comuta meciurile acasă și în deplasare, puteți revizui producția ofensivă, puteți vedea statisticile defensive și chiar puteți vedea cum diferă performanțele echipei din prima și a doua repriză. Aveți la dispoziție o mulțime de informații chiar aici.

ClasamentMLS

Pariați pe jocurile lui Toronto FC

fani Toronto FC ar putea fi descris ca fiind unii dintre cei mai pasionați și răbdători din MLS. În ciuda faptului că a început competiția cu nouă sezoane consecutive cu mai multe înfrângeri decât victorii, credincioșii TFC au continuat să se prezinte meci după meci.

Fanii au fost în cele din urmă răsplătiți în 2016, când TFC nu numai că a reușit să pună capăt acestei serie terminând cu paisprezece victorii și 9 înfrângeri, ci au ajuns și până în finala Cupei MLS, doar pentru a fi învinși de Seattle. după o remiză dură fără scoruri a mers la penalty-uri. De atunci, au avut un succes mediu și au ajuns chiar în playoff-urile din 2020. Ei intră în acest sezon cu speranțe mai mari decât în ​​anii trecuți.

Fiind inaugurat în MLS abia în 2007, Toronto FC a avut o încercare remarcabilă după un început greu de înțeles.

Roșii au promis că se vor repara în 2017 și au fost absolut emfatici. Echipa a doborât recordul pentru cele mai multe puncte câștigate într-un sezon regulat, a terminat cu un golaveraj de +37 și a încheiat Scutul Suporterilor cu trei săptămâni rămase în competiție. De asemenea, s-au îmbunătățit din punct de vedere defensiv și au fost aproape imbatabile la BMO Field în ultimele două sezoane.

Finalele Cupei MLS spate în spate împotriva Seattle Sounders a indus o rivalitate cu totul nouă, iar meciurile dintre cele două echipe sunt mereu tensionat. În ultimii ani, meciurile au prezentat puține goluri și cu siguranță poți câștiga bani pariând pe „piața ambelor echipe care marchează” selectând „nu” atunci când acestea două se întâlnesc unul împotriva celuilalt.

Toronto Cu toate acestea, tinde să marcheze o mulțime de goluri în alte meciuri și este deosebit de productiv în fața porții împotriva rivalilor Montreal Impact. În trei meciuri împotriva Impactului în 2017, roșii au marcat de șapte ori. Impactul a marcat și șase, ajutat de victoria lor supărată cu 5-3 la BMO Field.

Montreal și Toronto au un istoric de meciuri cu scoruri mari. Înainte de Finala Cupei MLS 2016, echipele s-au dus cap la cap într-o egalitate de două meciuri, care a terminat cu 5-5 (3-2 în fiecare manșă) și a fost în cele din urmă rezolvată în prelungiri, după ce Toronto a mai marcat de două ori. Asta echivalează cu 25 de goluri în ultimele cinci „401 Derby-uri”, un meci care a fost dominat recent de Toronto FC.

O altă opțiune este să revizuiți piețele jucătorilor și nu puteți greși plasarea. un pariu de goluri fie pe Jozy Altidore, fie pe Jonathan Osorio. Este rar să vezi un meci de la Toronto FC fără niciunul pe foaia de scor. Acesta este tipul de informații care vă vor ajuta în exploatațiile dvs. de pariuri.

Indiferent de alegerea dvs. de pariu, Toronto FC este în prezent una dintre cele mai bune echipe din MLS pe ​​care să pariați și se așteaptă să domine liga cel puțin în următorul sezon sau două, având în vedere lista lor incredibilă. Există întotdeauna sute de opțiuni de pariere diferite disponibile în fiecare zi de meci, așa că dacă ți-ai făcut analiza și ți-ai ales cu înțelepciune sursele, probabil că vei avea un weekend câștigător!