Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote Sporting Kansas City

De-a lungul sezonului veți găsi informații despre următorul meci al Sporting KC chiar aici, cu link-uri directe către numerele pe care popularele cărți de sport le-au publicat. Asigurați-vă că verificați dacă aveți cotele pe care le căutați înainte de a pune pariul.

Sporting KC este unul dintre originalul Echipe MLS și o echipă care a cunoscut o mulțime de succese în ultimele două decenii. Vrei să pariezi pe meciurile Sporting Kansas City? Această pagină oferă o structură cuprinzătoare a tuturor lucrurilor legate de KC: istoricul rezultatelor, analiza statisticilor, meciurile viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii de la o selecție de mari companii de pariuri. Consultați clasamentul, planificați meciurile viitoare și puneți pariul cu încredere!

https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Clasamentul Sporting KC|| |724

Below you will find Sporting Kansas City's current MLS standings, updated after every matchday. You can toggle home and away fixtures, review offensive production, view defensive statistics and even check out how the team's first and second half performances differ. There is a wealth of information available to you right here.

ClasamentMLS

Pariază pe jocurile lui Sporting KC

Sporting Kansas City este una dintre echipele fondatoare din MLS; Fanii de lungă durată ai clubului își pot aminti ca fiind Wizards și chiar Wiz, care era numele lor inițial în 1996. Echipa din Missouri a experimentat un succes decent în competiție, câștigând Cupa MLS de două ori. Ei au avut, de asemenea, spectacole bune în US Open Cup, cu trei cupe în cabinetul lor de trofee.

Echipa are o mare urmărire, care a fost ajutată mai recent de construcția unui stadion special construit, aproape dublarea mediei de prezență a echipei de când a fost deschisă în 2011. Sporting Park (sau Children's Mercy Park, așa cum este cunoscut acum) s-a vândut constant de la deschidere. Având o bază atât de mare de fani cu peste douăzeci de ani de urmărire, nu este nerezonabil să concluzionăm că liniile de pariuri vor urma adesea KC - cotele sunt adesea distorsionate de popularitatea unei echipe, deoarece mai mulți fani investesc bani pe ele. Urmăriți-i cu atenție și aruncați-vă pe meciurile Sporting (în special pe opoziție) când puteți vedea că cotele nu se potrivesc cu rezultatul probabil.

Kansas City a fost într-o formă bună, dar nu foarte bună recent - 2010 a fost ultima dată când au avut un „sezon cu pierderi” sau un sezon în care au avut mai multe pierderi decât victorii în competiția MLS. Credința lor se așteaptă să transforme o parte din această formă în trofee reale, iar casele de pariuri au opinii diferite cu privire la probabilitatea ca ei să facă acest lucru. Căutați folosind site-ul nostru și accesați KC - S-ar putea foarte bine să vă surprindă în sezoanele următoare.

Vestea grozavă este că există întotdeauna sute de opțiuni de pariere diferite disponibile în fiecare zi de meci, așa că dacă ați terminat analiza dvs. și ați ales sursele cu înțelepciune, probabil că veți avea un weekend câștigător!