Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote pentru cutremurele din San Jose

De-a lungul sezonului veți găsi informații despre următoarea întâlnire din San Jose chiar aici, cu link-uri directe către numerele pe care popularele cărți de sport le-au publicat . Asigurați-vă că verificați dacă aveți cotele pe care le căutați înainte de a pune pariul.

Caut să pariez pe meciurile de la San Jose Earthquakes ? Această pagină oferă o rezumare cuprinzătoare a tuturor lucrurilor legate de San Jose: istoricul rezultatelor, analizele statistice, meciurile viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii dintr-o selecție de site-uri de pariuri grozave prietenoase cu România. Consultați tabelul de mai jos pe parcursul sezonului, planificați meciurile viitoare și puneți-vă pariul cu încredere chiar aici.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Clasamentul cutremurelor din San Jose

Mai jos veți găsi clasamentul actual din San Jose MLS , actualizat după fiecare zi de meci. Puteți comuta meciurile acasă și în deplasare, puteți revizui producția ofensivă, puteți vedea statisticile defensive și chiar puteți vedea cum diferă performanțele echipei din prima și a doua repriză. Aveți la dispoziție o mulțime de informații chiar aici.

ClasamentMLS

Pariați pe jocurile cutremurelor din San Jose

San Jose a intrat în MLS ca unul dintre cluburile de bază și a înregistrat un succes moderat de la început. Deși au câștigat Supporters Shield în 2012, principala lor era de dominație a venit la începutul anilor 2000, când au câștigat celălalt Shield și o pereche de cupe MLS. Această perioadă de aur a fost întreruptă de o pauză din competiție în 2006 și 2007, iar de la reintroducere în 2008 clubul a ajuns în playoff doar de două ori. Au întârziere pentru succes și poate îl vor găsi în viitorul apropiat - asigurați-vă că obțineți șansele mari oferite pentru Cutremurele înainte de a atinge forma care va fi cu siguranță chiar după colț.

Un pariu bun poate fi pe Earthquakes pentru a ajunge în finala următoarei US Open Cup. San Jose nu a ajuns niciodată la o finală, cel mai bun final al lor a venit vreodată sub forma unei apariții în semifinale în 2004. Din nou, ar fi nevoie de o persoană curajoasă să-și pună banii aici, dar frumusețea competiției de cupă este că fiecare echipă are o șansă la începutul unui sezon. Este greu să-i vezi continuând cursa lor improbabilă de proastă formă.

Una dintre cele mai intense rivalități ale MLS este California Clasico, care prezintă LA Galaxy și Earthquakes. De obicei, echipele sportive NorCal și SoCal luptă cu amărăciune pentru dominație în toate competițiile sportive pro și amatori, ducând la jocuri clasice, cum ar fi finala Cupei MLS din 2001. LA a câștigat cu siguranță mai multe meciuri, dar Earthquakes a reușit să obțină câteva victorii, inclusiv pe cea mai mare scenă pe care MLS o are de oferit. În fiecare joc derby, există șansa de a profita de cotele care pot fi influențate de pariorul ocazional care plasează pariuri neinformate - asigurați-vă că monitorizați îndeaproape acest lucru și profitați.

Vestea grozavă este că sunt întotdeauna disponibile sute de opțiuni de pariere diferite în fiecare zi de meci, așa că dacă ți-ai făcut analiza și ți-ai ales sursele cu înțelepciune, probabil că vei avea un weekend câștigător!