Vezi toate site-urile de pariuri sportive

New England Revolution's Odds

De-a lungul sezonului veți găsi informații despre următorul meci din New England chiar aici, cu link-uri directe către numerele pe care popularele cărți de sport le-au publicat. Asigurați-vă că verificați dacă aveți cotele pe care le căutați înainte de a pune pariul.

Revoluția continuă să lupte în Cupa MLS în căutarea primului lor titlu de ligă, iar mulți prevăd că succesul este chiar după colț. Vrei să pariezi pe meciurile New England Revolution? Această pagină oferă o gamă completă a tuturor lucrurilor legate de Revoluția: istoricul rezultatelor, analiză statistică, meciurile viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii dintr-o selecție exhaustivă de site-uri de pariuri prietenoase cu România.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Clasamentul revoluției din New England

Mai jos va găsi clasamentele actuale din MLS din New England, actualizate după fiecare zi de meci. Puteți comuta meciurile acasă și în deplasare, puteți revizui producția ofensivă, puteți vedea statisticile defensive și chiar puteți vedea cum diferă performanțele din prima și a doua jumătate a Revoluției. Aveți la dispoziție o mulțime de informații chiar aici.

ClasamentMLS

Pariați pe jocurile New England Revolution

Lung- fanii pe termen lung ai Revoluției vor atesta faptul că partea lor este probabil una dintre cele mai consistente din MLS. În mod constant ghinionul este un alt mod de a spune. În ciuda faptului că a avut cel mai bun record general de la începutul ligii, clubul nu a ridicat niciodată trofeul MLS.

Au pierdut finalele în prelungiri și prin temutele lovituri de departajare, iar pariorii au împărtășit durerea lor de inima. Dacă doriți să pariați pe capacitatea lor de a ajunge în playoff, sunt relativ siguri, dar șansele vor fi destul de mari pentru gloria cupei. Cu siguranță sunt datorați, așa că nu ratați ocazia de a le susține.

Revs au creat o serie de rivalități între cluburi, în principal datorită faptului că au existat pe toată durata MLS. Rivalitatea tradițională Boston-New York i-a determinat pe NY Red Bulls să fie primul lor principal rival geografic, iar adăugarea New York City FC (acum joacă pe Yankee Stadium) este o adăugare mai recentă. Fanii Revoluției atestă că Chicago Fire este inamicul lor numărul unu, datorită mai multor confruntări din playoff de-a lungul anilor. Nu uitați să alegeți cu înțelepciune atunci când căutați să pariați pe aceste meciuri, deoarece tendințele de rivalitate sunt deosebit de proeminente în MLS și pot influența rezultatele, chiar și atunci când echipele se află la capetele opuse ale clasamentului ligii.

Veștile grozave. este că există întotdeauna sute de opțiuni de pariere diferite disponibile în fiecare zi de meci, așa că dacă ți-ai făcut analiza și ți-ai ales cu înțelepciune sursele, probabil că vei avea un weekend câștigător!