Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Minnesota United's Odds

De-a lungul sezonului veți găsi informații despre următorul meci al Minnesota United chiar aici, cu link-uri directe către numerele pe care popularele cărți de sport le-au publicat. Asigurați-vă că verificați dacă aveți cotele pe care le căutați înainte de a pune pariul.

Minnesota United este una dintre cele mai noi completări la MLS și va căuta să înceapă excelent sezonul 2017. Vrei să pariezi pe meciurile din Minnesota United? Această pagină oferă o gamă completă a tuturor lucrurilor din Minnesota: istoricul rezultatelor, analiză statistică, meciurile viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii de la o selecție de mari companii de pariuri. Consultați clasamentul, planificați meciurile viitoare și plasați pariul cu încredere chiar aici.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Clasamentul Minnesota United

Mai jos veți găsi clasamentul actual din Minnesota MLS, actualizat după în fiecare zi de meci. Puteți comuta meciurile acasă și în deplasare, puteți revizui producția ofensivă, puteți vedea statisticile defensive și chiar puteți vedea cum diferă performanțele echipei din prima și a doua repriză. Aveți la dispoziție o mulțime de informații chiar aici.

ClasamentMLS

Pariați pe jocurile Minnesota United

Minnesota United a fost a 22-a echipă care s-a alăturat MLS când a intrat în ligă în 2017. Clubul a fost ridicat din Liga de fotbal nord-americană și s-a impus deja ca o ținută solidă, trecând de turul al doilea al US Open Cup în 2014-2016. .

Șansele United de a câștiga Cupa MLS în primele sezoane pot fi reduse, totuși, ar trebui să caute să urmeze conducerea lui Houston Dynamo. Trupa texană a câștigat Cupa în primele două sezoane în competiție și a câștigat Scutul Suporterilor la a treia încercare. Marile companii de pariuri oferă cote nebunești pe Minnesota pentru a avea succes, așa că de ce să nu încerci? Nu știi niciodată cine se va dovedi a fi următorul Leicester City.

Meciurile din Minnesota vor fi interesante de urmărit pe parcursul următoarelor câteva sezoane, iar casele de pariuri vor avea statistici limitate pentru a le ajuta în alegerea cotelor. Pariorii înțelepți își vor analiza cu atenție meciurile pentru a identifica tendințele timpurii și pentru a încerca să ajungă cu un pas înaintea jocului. Există întotdeauna o oportunitate mare atunci când echipe noi se alătură unei competiții consacrate.

Vestea grozavă este că există întotdeauna sute de opțiuni de pariere diferite disponibile în fiecare zi de meci, așa că dacă ți-ai făcut analiza și ți-ai ales cu înțelepciune sursele , probabil că veți avea un weekend câștigător!

Câte titluri pentru Minnesota United

Jocând la Allianz Field, Minnesota United Football Club sau „The Loons” sunt cu siguranță atunci când dintre cele mai bune echipe noi din ligă. De când s-a alăturat ligii în urmă cu 6 ani, cel mai bun clasament al MNUFC a ajuns pe locul 7 în 2019. În afară de asta, s-au luptat destul de mult.

În timp ce Minnesota este încă în stadiul de dezvoltare, mai este de lucru. Ne putem aștepta ca toate echipele din ligă să-și găsească picioarele mai mult în următorii ani, pe măsură ce liga crește și fiecare stat își are propria echipă.