Vezi toate site-urile de pariuri sportive

FC Dallas' Odds

Pe tot parcursul sezonului veți găsi informații despre următorul meci al lui FC Dallas chiar aici, cu link-uri directe către numerele pe care popularele cărți de sport le-au publicat . Asigurați-vă că verificați dacă aveți cotele pe care le căutați înainte de a pune pariul.

Meciurile echipelor vor fi afișate aici odată ce sunt disponibile

FC Dallas este unul dintre cele două echipe care luptă pentru titlul de cea mai bună echipă a Texasului și vor căuta să-și continue forma în sezonul următor. Vrei să pariezi pe meciurile FC Dallas? Această pagină oferă o structură cuprinzătoare a tuturor lucrurilor despre FC Dallas: istoricul rezultatelor, analizele statistice, meciurile viitoare și, cel mai important, cele mai bune cote și linii dintr-o selecție exhaustivă de site-uri de pariuri grozave prietenoase cu România. Drumul către succes începe chiar aici.

https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Clasamentul FC Dallas

Mai jos va găsi clasamentele actuale din MLS din Dallas, actualizate după fiecare zi de meci. Puteți comuta meciurile acasă și în deplasare, puteți revizui producția ofensivă, puteți vedea statisticile defensive și chiar puteți vedea cum diferă performanțele echipei din prima și a doua repriză. Aveți la dispoziție o mulțime de informații chiar aici.

ClasamentMLS

Pariați pe jocurile FC Dallas

FC Dallas are prezentat în MLS încă din sezonul inaugural al competiției din 1996; fanii pe termen lung le vor aminti ca „Arderea” și uneori sunt încă denumite ca atare. Spre deosebire de majoritatea rivalilor lor de la conferința de pe coasta de vest, FC nu a cunoscut prea mult succes - încă nu a câștigat o Cupă MLS și a ajuns doar la o finală în sezonul 2010.

Forma lor recentă a fost bine, totuși, deoarece au fost în fruntea conferinței de vest atât în ​​sezonul 2015, cât și în 2016. Deși nu au putut transforma aceste starturi în glorie în Cupa MLS, ei au ieșit din sezonul 2016 cu US Open Cup, doar al doilea lor în istorie și primul din 1997. 

Fanii clubului ar putea simți că epoca actuală este cea mai bună șansă a lor de a depăși seceta, deși agențiile de pariuri au FC Dallas într-un mod echitabil în ordinea generală când vine vorba de șansele lor de a câștiga Cupa MLS. Asigurați-vă că țineți cont de șansele tentante oferite și profitați înainte de a fi prea târziu.

În timp ce Dallas a avut mulți rivali de-a lungul anilor, inclusiv Colorado Rapids și Chicago Fire, meciul cheie pentru FC este derby-ul lor din Texas împotriva lui Houston Dynamo. Jocurile dintre aceste două cluburi sunt foarte greu de prezis, iar bilanțul general al derby-ului de la sfârșitul sezonului 2016 este un exemplu excelent al cât de puțin este între echipe.

Din primele 33 de meciuri, Dinamo au câștigat 13, iar FC Dallas a câștigat 12, cu 8 meciuri egale. Ambele echipe au marcat exact 49 de goluri în meci. Din acest motiv, mergeți cu atenție atunci când căutați să pariați pe aceste meciuri, cu excepția cazului în care aveți un avans solid.

Vestea grozavă este că există întotdeauna sute de opțiuni de pariere diferite disponibile în fiecare zi de meci, așa că, dacă ați făcut dvs. analiza și ați ales sursele cu înțelepciune, probabil că veți avea un weekend câștigător!