Cu cele mai lungi sezoane din toate sporturile majore din America de Nord, Major League Soccer se desfășoară timp de nouă luni în fiecare sezon. Din martie până în decembrie, România are multe oportunități de a se bucura de cea mai bună acțiune de fotbal din America de Nord. Având în vedere că sezonul durează atât de mult, poate fi dificil să urmăriți fiecare meci. Din fericire, fanii și pariorii pot găsi un program imprimabil pentru fiecare joc, pe tot sezonul, chiar aici.

Programul MLS 2019

Începând din martie, sezonul de 34 de zile se desfășoară în primăvară și vară înainte de a se termina la sfârșitul lunii octombrie. De acolo, echipele de top se îndreaptă spre bătălia post-sezon pentru un finalele Cupei MLS bilet.

Programul ligii imprimabile

Lansarea programului MLS

Programul MLS este lansat la începutul lunii ianuarie – cu aproximativ două luni înainte de prima săptămână a sezonului regulat. La momentul lansării, fiecare confruntare este stabilită, dar unele ore de început nu sunt finalizate. Până la începutul sezonului în martie, toate orele de începere ar trebui să fie stabilite. Playoff-urile nu sunt stabilite până la încheierea sezonului regulat. Programul sezonului regulat conține două săptămâni de rivalitate – în care echipele își joacă cei mai mari și mai urâți adversari. Întrucât săptămânile de rivalități sunt întotdeauna atrăgătoare și incitante, încercuiește aceste două săptămâni în calendar, deoarece oferă unele dintre cele mai bune confruntări.

Deoarece competiția internațională și calificările internaționale pot întrerupeMLS sezon, sezonul se poate desfășura mai târziu în unii ani decât în ​​alții, făcând un program anual de evenimente cu atât mai important. Deși sezonul regulat și playoff-urile preiau cel mai mult atenția echipelor MLS, există și alte jocuri intercalate de-a lungul sezonului. Aceste evenimente includ Liga Campionilor CONCACAF – care include un amestec de cluburi din cele mai mari ligi de fotbal din America de Nord, America Centrală și Caraibe.

Programul MLS astăzi

Sezonul MLS are o durată de 34 de jocuri și se desfășoară pe parcursul a – aproximativ 34 de săptămâni. Cele mai multe săptămâni echipele joacă un singur joc, majoritatea jocurilor având loc sâmbătă și duminică.

Deoarece liga va lua o pauză pe tot parcursul sezonului pentru a găzdui anumite evenimente internaționale, echipele joacă ocazional jocuri la mijlocul săptămânii – miercurea fiind ziua de alegere pentru cei care fac programul MLS. Câteva dintre cluburile de top din MLS vor juca în Liga Campionilor CONCACAF, unde jocurile se joacă intermitent din august până în aprilie.

Ultimul lucru de reținut este că unele cluburi programează amicale împotriva cluburilor internaționale. Acestea variază de la an la an și sunt mai mult de natură expozițională – deoarece nu influențează clasamentul.

Programul TV MLS

Majoritatea României pot viziona meciurile MLS pe ​​TSN sau TVA. TSN se concentrează pe Toronto FC și Vancouver Whitecaps, în timp ce Montreal Impact este difuzat în principal pe TVA. Majoritatea celorlalte jocuri MLS pot fi transmise online prin intermediul site-ului web MLS. Pene de curent se aplică pentru jocurile difuzate pe o rețea din România.