Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote de pariuri MLS Soccer 2021

Pentru cele mai bune cote MLS și toatealte resurse de pariuri MLS caCote de pariuri LIVE MLS și alegeri pentru toate turneele majore, rămâneți cu România Sports Betting.

Următorul meci va fi afișat aici odată anunțat.

MLS League & MLS Cup 2022

Major League Soccer va reveni în 2022, cu echipe consacrate Inter Miami CF șiNashville SC având un mare impact în primul lor sezon în MLS. Formatul sezonului nu a fost încă lansat, dar vom pune aici programul complet de îndată ce va apărea.

Cotele sunt acum disponibile pentru Cupa MLS 2022 sunt acum disponibile și pot fi modificate. Cotele au fost actualizate ultima dată pe 21 decembrie, 2021:

PowerPlayBet99Sports Interaction
LAFC6,005,50| ||6836.00
New England6,006,006,75
Seattle|| |6896.006,005,50
NYCFC9,009,009,00
Sporting KC11,0011,0011,00
Atlanta15.0015,0015,00

LAFC Pentru a câștiga Cupa MLS 2022
6,00|| |724
Bet99

Cu primele jocuri aproape peste noi, cine va fi încoronat campionii MLS 2022?

Pentru a rămâne la curent, peCompetiții internaționale de fotbal de pe tot globul,vizitați epicentrul nostru de fotbal. Orice Cote de campionat MLS pe care le afișăm provine din cele mai bine cotate pariuri sportive pe fotbal și sunt actualizate zilnic.| ||746

https://images.bonusuricasedepariuri.info/da641447-8921-4895-a14a-781cc23fb647/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/aea0a8f3-8373-47d6-95c2-92a56a52cef3/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/
https://images.bonusuricasedepariuri.info/63b7e0c5-49b6-44ea-8cda-7b7857fb7382/-/crop/372x440/326,0/-/resize/1020x/-/format/jpeg/-/format/auto/-/quality/lightest/-/stretch/off/

Cote MLS

Puteți paria pe cotele din Major League Soccer ( MLS) în fiecare zi a anului,literalmente. Partenerii noștri, care oferăcele mai bune cote la pariuri sportive, vor avea cote MLS publicate pe tot parcursul anului și chiar în timpul extrasezonului.

Cote MLS Vegas (la fel ca și cotele de pariuri MLS) se deschid încă de la câteva minute după finala Cupei MLS.

Da, ați citit bine. Imediat după ce noua echipă MLS a ridicat trofeul campionatului MLS, Vegas este deja ocupat cu calculul cotelor pentru sezonul următor.

Aceste cote sunt cunoscute sub numele de pariuri futures, care este un tip de pariu de recuzită.

Cel mai bun pariufuture comune pariat și primul deschis este care echipă câștigă Cupa MLS. Deoarece este foarte devreme în anul, cotele se vor baza pe modul în care echipele au evoluat în sezonul care tocmai s-a încheiat.

Dacă ești Nostradamus sau știi ceva ce nu știu cei care fac cote, poți găsi echipe la un preț avantajos.

Dar rețineți că din cauzamodificări neprevăzute| ||814 (like a player leaving, a big trade, a coach being fired etc.), the odds for the team will drastically change.

Există unele excepții când pariul tău este rambursat. Alte pariuri futures și pariuri de recuzită se pot învârti în jurul jucătorilor, ligilor, turneelor ​​etc.

Viitoarele suntfoarte avansate cote înainte de meci, cum ar fi tipurile obișnuite de pariuri: linia monetară (pariul direct), spread-ul (bazat pe handicap) și peste/sub (totalul echipelor) și cotele definitive MLS (pariu ce echipă va câștiga un mini-turneu sau eveniment).

În schimb, pariurile live au locîn timpul un meci.

Va trebui să fii mereu la curent cu MLS dacă vrei să ai șansa de a sparge cele mai bune linii de pariuri.

Din fericire,cea mai bună România. casele de pariuri sportive sunt disponibile aici la noi. Reveniți și verificați des pe măsură ce vă informăm despre toate aspectele MLS și fotbal.

Cum să pariați și să câștigați cu cote MLS?

Aveți nevoie de unbun strategie de pariuri, cunoaștere profundă a cotelor MLS și cele mai bune case de pariuri sportive - în specialcele mai bune din România. Cum găsești cea mai bună pariuri sportive?

Găsirea celei mai bune pariuri sportive este o chestiune de una care se potriveștestilului tău de pariuri.

Primul lucru estebonus de bun venit. Acesta este modul în care casele de pariuri te atrag să te înscrii cu ele. Majoritatea cărților vă vor oferi pariuri gratuite echivalente cu depunerea dvs. (de până la un cont maxim).

Alte cărți au șipromoții speciale (la fel ca o reducere pe site-ul dvs. de cumpărături preferat).

În continuare, va trebui să găsiți cine arecele mai bune piețe de cote MLS.

Aceasta înseamnă că aceste cărți vor oferi sunt cele mai multe selecții de pariuri pentru MLS - pariuri futures, cote directe MLS, variații ale liniei monetare, spread etc. Cărți precum Sports Interaction (SIA) și Bet365 sunt greutăți grele în arena pariurilor MLS. De obicei, oferă o mulțime de piețe.

În continuare,compara cotele de pariere. Unele site-uri precum Bet365 și Bodog oferă linii de pariuri MLS grozave în comparație cu concurența. Și nu în ultimul rând, verificați cum arată aceste cărți pe mobil - site-urile sau aplicațiile lor de pariuri mobile.

Cum să găsești cel mai bun bonus de bun venit pentru MLS Odds?

Un bonus de bun venit este unbonus de înscriere - când ești recompensat cu numerar gratuit la înregistrare și/sau la efectuarea unei depuneri.

Există două tipuri: unul care necesită pentru ca tu să depui numerar și unul care nu. Prima este mai comună, deși unele cărți încep să ofere un bonus de înscriere fără depunere. Citițitermenii și condițiile pentru a vedea cum vă calificați.

Unelerestricții se aplică în termenii și condițiile. Uneori, acestea sunt disponibile numai în funcție de locul în care locuiți. Și nu toate bonusurile de bun venit pot fi folosite pentru a face pariuri pe MLS. Ei vor menționa în mod explicit pentru ce tipuri de sport poți folosi bonusurile (cum ar fi sporturi sau baseball).

Dacăcâștigi un pariu gratuit, sunt recompensați cu numerar sau pariuri gratuite echivalente cu cele pe care tocmai l-ați câștigat. În orice caz, vei face pariuri fără a-ți reduce bankroll-ul.

Nu trebuie să pariați (când mizați propriile bani pentru un pariu). Considerați aceasta o încercare.

Puteți colecta bonusuri de la toți partenerii noștri - am subliniat extinsebonusuri de depunere la pariuri online aici pe care să le luați în considerare .

Care case de pariuri are cele mai mari cote la fotbal din Major League?

România Sports Pariuri are zeci de parteneri și toți oferă cote din Major League Soccer.

Trebuie să alegi printre cei mai mulți dintre ei și poate fi o sarcină grea, cu excepția faptului că am făcut o parte din munca pentru tine. widgetul nostru de cote.

Acest widget vă arată cotele de la unele dintre cele mai popularecele mai populare case de pariuri sportive.

Alternativ,PowerPlay also offers great MLS betting odds. Ca o nouă case de pariuri sportive care tocmai a început în 2018, PowerPlay oferă un bonus generos de înscriere și are cote și piețe extinse de pariuri pe fotbal, inclusiv MLS.

Altele decât Power Play,concentrat pe România. cărți precum Bodog și Sports Interaction (SIA) oferă o selecție excelentă de cote MLS, inclusiv echipele din România: Toronto FC, Vancouver Whitecaps și Montreal Impact. Cupa România este, de asemenea, acoperită în întregime.

AlteleMLS Teams Odds sunt acoperite de ei și de alte cărți. Cărțile din Marea Britanie precum Bet365 și William Hill oferă în mod natural piețe excelente de fotbal, chiar dacă MLS este o ligă americană.

Așa cum v-am recomandat, înscrieți-vă pentru două sau mai multe case de pariuri sportive, apoi urmăriți-le. Cotele cărților se schimbă în funcție de piață. Unii lideri de piață stabilesc liniile, iar restul urmează. Dar unele cărți nu primesc atât de multă acțiune și ar putea fi mai târziu să își actualizeze cotele.

Care pariuri sportive are cele mai actuale cote MLS?

Așa cum am menționat, deschideți mai multe file cu diferite case de pariuri sportive și urmăriți-le. Dacă sunteți acasă și aveți mai multe afișaje, acest lucru este și mai bine. Aceasta vă permite să vedeți care cărți oferă cele mai bune cote și au cele mai actuale cote MLS.

Bodog este printre primii care au deschis cote MLS (Dacă doriți mai multe informații despre aceasta, accesațiBodog Review), dar Leo Vegas va urma exemplul.

Cote înainte de meci, cum ar fi linia monetară și pariurile directe, sunt deschise mai întâi, urmate de spread apoi de totaluri. Pariurile live sunt de asemenea deschise, dar nu vor fi disponibile până când jocul este jucat (din motive evidente).

Citiți mai multe despre Leovegas în pagina noastră dedicată.

Aceste cărți sunt, de asemenea, două dintre cele mai generoase cu pariuri futures. Aceste tipuri de pariuri sunt pentru prezicerea rezultatelor într-un interval de timp larg, cum ar fi prezicerea următorului campion al Cupei MLS sau ca echipa MLS să aibă cel mai bun record în sezonul regulat (Supporters Shield câștigător) .

Multe dintre casele de pariuri partenere ale noastre oferă o gamă largă de pariuri, inclusiv elemente de recuzită.

These bets are tipuri exotice care pot fi specifice, perfecte pentru iubitorii fotbalului MLS, cum ar fi „primul jucător care marchează” sau „primul colț”. Aceste tipuri de pariuri variază de la momente specifice ale meciului la un anumit jucător sau un anumit rezultat.

The Playoff-urile MLS se extind pe piețe datorită importanței și popularității lor în rândul fanilor. Pariurile sportive vor oferi mai multe pariuri de recuzită și mai devreme. Așteptați-vă să existe acțiuni de pariere mai grele, motiv pentru care ar trebui să atingeți liniile de pariere cât de des și cât de repede puteți.

Puteți găsimeciurile de astăzi folosind aceste case de pariuri sportive. Leo Vegas este unul dintre liderii industriei de pariuri live, iar platformele lor mobile sunt unele dintre cele mai bune.

Ca o carte inovatoare din era modernă a pariurilor sportive, Leo Vegas oferă, de asemenea, recompense și promoții valoroase pentru jucători. Sunt o casă de pariuri de prim rang pentru cote de pariuri MLS și pariuri live.

Bodog continuă, de asemenea, să inoveze, iar aplicația lor de pariuri mobile este, de asemenea, de top. Fiind unul dintre liderii din România în pariuri sportive, Bodog va prezenta întotdeauna o mulțime de piețe și linii de pariuri competitive. Sunt un must-have nu doar pentru cotele MLS, ci și pentru pariuri în general.

Pot paria pe Cote MLS cu mobil?

Nu poți paria numai pe cote MLS cu mobil, dar, în unele cazuri, aceasta este modalitatea preferată de a paria. Mai ales atunci când urmăriți LIVE meciul MLS Cup căutând cele mai buneCote MLS Cup.

Atât desktop, cât și mobilexperiențele sunt foarte diferite. Dar cu smartphone-urile de astăzi, pariurile pe mobil sunt, fără îndoială, chiar mai bune decât pe desktop. Și sunt șanse să aveți mai mult acces la smartphone decât desktopul dvs.

Diferența cheie cu experiența de pariuri pe mobil este de a face distincția între site-urile de pariuri mobile și aplicațiile de pariuri mobile.

Site-urile de pariuri mobilesunt mai accesibile deoarece sunt întotdeauna disponibile și sunt compatibile cu toate dispozitivele.

Sunt mai ușor găsite, actualizate mai des (deoarece sunt mai ușor de actualizat) și au o acoperire mai largă.

Deoarece site-urile mobile sunt și mai ieftine de întreținut, sunt acceptate mai mult. Și sunt, de asemenea, mai ușor de împărțit prietenilor tăi, ceea ce este esențial dacă vrei să folosești bonusul de recomandare oferit de partenerii noștri.

Aplicațiile de pariuri mobile pot fi mai costisitoare de produs. , dar au un lucru esențial de care veți avea nevoie: interactivitate.

Aplicațiile pot fi adaptate și personalizate pentru a se potrivi stilului dvs. de pariere. Aceste aplicații pot folosi și notificări push, care vă vor trimite un ping ori de câte ori are loc o actualizare. Acest lucru este de neprețuit pentru pariuri live sau pentru a rămâne la curent cu pariurile. De asemenea, aplicațiile pot fi disponibile offline.

Dacă sunt disponibile aplicații, descărcați-le. În caz contrar, de aceea este util să ai mai multe cărți. Accesați atât site-urile, cât și aplicațiile de pe telefonul dvs.

Sfaturi gratuite pentru alegeri și pariuri MLS

You research before you make an MLS bet and we've compiled a Free Picks section to save you time. We still advise you to read through pages of information (and watch videos) to get the most of your research, but if our free picks do all of that in a brief form. 

Oferim alegeri gratuite pentru fiecare aspect MLS - de la presezon până la sezonul regulat până la fiecare rundă MLS din playoff-urile Cupei MLS.

De asemenea, evidențiem pariurile bune în timpul Cupei Mondiale, Liga Campionilor și Copa America și fiecare turneu local care se aplică MLS și jucătorilor săi.

Găsițicele mai bune pariuri la fotbal pentru astăzi și profitați dintre cele mai bune cote la pariuri MLS.


Întrebări frecvente privind pariurile MLS

  • Profitabilitatea unui pariu nu se datorează ligii pe care pariorul o pariază pe, fie că este vorba deMLS, NBA, NFL sau orice altă piață de pariuri sportive, depinde de fiecare persoană. Dacă pariorul cunoaște piața pe care pariază, este mult mai probabil să facă pariuri de succes.

  • Oferim o listă completă a celor mai bune case de pariuri disponibile jucătorilor din România, dar această listă nu este destinată unui anumit parior.Cititorii noștri trebuie să decidă ce pariuri sportive li se potrivește cel mai bine și ce caracteristici preferă atunci când pariază, atunci acesta va fi „cel mai bun” furnizor pentru ei.

  • La fel de legale ca orice altă piață de pariuri online găsită la oricare dintre furnizorii de top pe care îi oferim clienților. Nu numai că clienții au posibilitatea de a paria în mod legal, dar o pot face dintr-o gamă de cele mai bune case de pariuri sportive din jur. Este demn de remarcat,pariorii ar trebui să verifice întotdeauna legalitatea pariurilor online în zona în care locuiesc.

  • MLS este încă o ligă foarte nouă în termeni relativi, ca atare,pariorii ar trebui să facă cercetarea lor și încercați să găsiți echipa cea mai informată. Aceasta va fi probabil echipa care va susține viitor și linii monetare în jocuri.

  • Absolut!MLS oferă o gamă largă de piețe de care să se bucure pariorilor, variind de lalinii monetare până la parlays. Pariorii se pot bucura de o gamă completă de opțiuni de pariere atunci când pariază pe fotbalul american!